Slovenska reprezentanca
0

Črnigoj: Počaščen, ker se zame zanima Maribor, toda ...

26.5.2020
1. SNL
Za Domnom Črnigojem je večmesečno obdobje neigranja. V kratkem bo postal prost igralec in kot takšen še bolj zanimiv klubom. Maribor in Koper sta zanj že izkazala zanimanje.
0

Foto: Sprehod skozi bogato zgodovino slovenskega nogometa

22.5.2020
1. SNL
Ljubljanski Tivoli ponuja sprehod skozi 100 let organiziranega nogometa v Sloveniji. Od amaterskih začetkov, vojnega in povojnega obdobja, pa do profesionalizma in odmevnih dosežkov. Vredno ogleda.
0

Ob slovesu Marka Elsnerja: Libero, ki je igral kot rušilec

19.5.2020
1. SNL
Sprehodili smo se skozi kariero enega največjih slovenskih nogometašev vseh časov. Marko Elsner je imel značilen nasmešek in slog igre, ki ga je delal zares posebnega.
3

Nica žaluje za Markom Elsnerjem: Odšel je eden največjih v zgodovini kluba

18.5.2020
Mednarodni nogomet
Francoski Nice se je priklonil legendarnemu Marku Elsnerju, v spominu nanj pa so Francozi objavili posnetek Elsnerjeve virtuozne asistence, po kateri je padel eden najbolj spektalularnih zadetkov v zgodovini kluba.
0

NZS se je priklonila Marku Elsnerju

18.5.2020
Mednarodni nogomet
Nogometna zveza Slovenije žaluje za legendarnim Markom Elsnerjem, ki je bil leta 2017 zaradi izrednih dosežkov sprejet v Hram slovenskih športnih junakov.
1

Slovenski nogomet je izgubil velikana: Umrl je Marko Elsner

18.5.2020
1. SNL
Boj s hudo boleznijo je izgubil eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov. Nekoč sijajni branilec Marko Elsner za seboj pušča veliko zapuščino.
1

Vlada RS zaganja profesionalni šport: NZS ima datum popolnega povratka treningov in tekmovanj

14.5.2020
1. SNL
Slovenska vlada je ekipnim športom, tudi nogometu, danes dala datum, ki omogoča ponovni zagon pravih, kontaktnih treningov in tudi igranje tekem. NZS zdaj lahko določi in ratificira konkreten datum povratka.
0

NZS bo klubom danes podala navodila, vse gre v smer ponovnega igranja

7.5.2020
1. SNL
Nogometna zveza Slovenije (NZS) konkretnih datumov, ki bi bili predvideni za nadaljevanje sezone, ne more podati. Začela pa bo tako, da bo organizirala posvet z NIJZ, ki bo pomemben za vse klube.
0

Končno zelena luč (tudi) za nogomet: Možni so treningi

6.5.2020
1. SNL
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je sporočilo, da je vlada RS sprostila ukrepe tudi na področju profesionalnega športa. Nogometaši bodo lahko spet začeli trenirati.
2

NZS opozarja na 10-milijonsko izgubo: Ukrepi vlade se vlečejo, situacija je vse težja

5.5.2020
1. SNL
Slovenska vlada s svojim zavlačevanjem glede sproščanja ukrepov na področju športa nogometu ne dela nobene usluge. Ravno nasprotno, preprečuje mu zagon, tako da klubom grozi ogromen minus.
1

Foto: Jan Oblak po 51 dneh karantene

3.5.2020
Mednarodni nogomet
Vratar slovenske reprezentance Jan Oblak je s sliko na socialnih omrežjih nazorno pokazal, da ima maratonske karantene že polno glavo.
1

NZS: Država nam ni dala nikakršnih napotkov

1.5.2020
1. SNL
Iz vodstva Nogometne zveze Slovenije so podali svoj odziv na omilitev ukrepov v boju proti koronavirusu in zatrdili, da doslej s strani države niso prejeli nobenih napotkov. NZS razume, da igralci lahko začnejo trenirati.
0

Fotografska razstava ob 100-letnici NZS, fotografije je uredila Barbara Čeferin

30.4.2020
1. SNL
Od sredine maja do sredine avgusta si boste v parku Tivoli lahko ogledali edinstveno fotografsko razstavo in se s pomočjo fotografij sprehodili skozi slovensko nogometno zgodovino.
4

Kako bo NZS porabila denar z UEFA?

29.4.2020
1. SNL
Na Brdu pri Kranju, kjer domuje Nogometna zveza Slovenije (NZS), so se odzvali na sporočilo iz Nyona ter vest, da bo UEFA nakazala več milijonov evrov denarne pomoči za prebroditev krize.
1

Slovenska država je NZS podelila prestižno priznanje

24.4.2020
Mednarodni nogomet
Predsednik države Borut Pahor je Nogometni zvezi Slovenije (NZS) danes podelil visoko priznanje, ki potrjuje pomembnost nogometa v državi.
...
Nogomania.com
Vse ostalo je nepomembno.

Portal www.nogomania.com je eden najbolj obiskanih spletnih portalov s športno vsebino pri nas.

Podaja dnevno sveže vsebine s sveta nogometa in je na spletu prisoten že od leta 2000.