OSTALE NOVICE
Stran
od 825
21.1.2018
Slovenski nogomet
Nogometaši Gorice so na prijateljski tekmi proti aktualnemu hrvaškemu prvaku Rijeki iztržili remi brez zadetkov. Za Gorico so zaigrali tudi trije igralci na preizkušnji Maučec, Tomiček in Ibrišimović.
0
Slovenski nogomet
Olimpija je na prvi pripravljalni tekmi z 2:1 premagala hrvaškega drugoligaša Kustošijo, predstavil pa se je tudi komaj 15-letni Martin Pečar, ki že od začetka priprav trenira s prvim moštvom. Kenan Bajrić ni igral.
0
Slovenski nogomet
Maribor je v Ljudskem vrtu odigral drugo pripravljalno tekmo, pot do zmage proti Nafti pa je bila neprimerno zahtevnejša kot proti Radomljam. Po remiju v prvem polčasu so Mariborčani slavili s 4:2.
0
20.1.2018
Slovenski nogomet
Novi član Maribora Saša Ivković je strnil vtise po uvodnem nastopu v majici svojega novega klubu, sam pa je prišel do spoznanja, da bo konkurenca za igralne minute v Mariboru zelo neizprosna.
1
Slovenski nogomet
V Krškem bo v nadaljevanju sezone nastopal prvi Francoz v zgodovini kluba. Dveletno pogodbo je podpisal vezist Marco da Silva, ki se v Slovenijo seli iz rezervne ekipe Valenciennesa.
0
19.1.2018
Slovenski nogomet
Govorice, da namerava Milan Mandarić ob koncu letošnje sezone zapustiti Olimpijo, so v zadnjem obdobju znova vse močnejše. Še pred njegovim odhodom pa zna klub zapustiti najmočnejši prodajni adut Abass Issah.
17
Slovenski nogomet
Slovan iz Bratislave je dvignil svojo ponudbo na 600.000 evrov. Olimpija Kenana Bajrića noče prodati, toda igralec še naprej vztraja pri odhodu in kot kaže bo svojo željo uspel tudi uresničiti.
6
Slovenski nogomet
Slovenija bo imela v letošnjem letu kar pet mednarodnih sodnikov. Novinec med njimi je Nejc Kajtazović, ki na tekmah prve lige sodi od leta 2011.
6
Slovenski nogomet
Aluminij iz Kidričevega je predstavil prvo okrepitev pred nadaljevanjem sezone v slovenskem prvenstvu. Novi član moštva je postal nekdanji član Olimpije Kruno Ivančić.
0
18.1.2018
Slovenski nogomet
Italijanska Fiorentina je na svoji spletni strani potrdila prihod 16-letnega Nina Kukovca, ki se po sledeh Žana Celarja iz Maribora seli v Italijo. Kukovec bo posojen za dve leti z obligatorno odkupno klavzulo.
3
Stran
od 825