OSTALE NOVICE
Stran
od 944
22.2.2019
Slovenski nogomet
Odhod Daria Melnjaka v Turčijo je poskrbel za luknjo na levi strani Domžal. Rešitev za to so Domžalčani našli v Srbiji in se pred začetkom lova na Evropo okrepili z bivšim upom Partizana.
0
Slovenski nogomet
Andres Vombergar je čakal skoraj en teden, odkar je Olimpija potrdila njegov prestop v Ufo. Vse do danes Rusi namreč niso prižgali zelene luči. Zdaj si napadalec lahko oddahne, Olimpijo je uradno zapustil.
2
Slovenski nogomet
Olimpija bo v drugi del sezone krenila z močno racionalizirano zasedbo, ki skoraj nima več nikakršne zveze z ekipo, ki je lani osvojila dvojni naslov. Kadrovski premiki zbujajo veliko negotovosti.
10
Slovenski nogomet
Maribor je med zimskim premorom dajal občutek, da se je prilagodil jalovim razmeram v ligi in obubožanim tekmecem. Stavil bo na veterane in previdno, v svojem slogu, očitno počakal na sestop Olimpije.
13
Slovenski nogomet
Kapetan Maribora Marcos Tavares pred jutrišnjim začetkom drugega dela sezone v slovenski ligi razmišlja tudi maščevalno. Vijoličasti še niso pozabili na visok jesenski poraz v Murski Soboti.
0
21.2.2019
Slovenski nogomet
Tako športni direktor Fabijan Komljenović kot tudi trener Olimpije Robert Pevnik sta zadovoljna s prestopnim rokom in trenutnim kadrom Olimpije. Cilj Olimpije je osvojiti vsaj eno lovoriko.
4
Slovenski nogomet
Olimpija še naprej razpada. Danes je, potem ko je želel prekiniti pogodbo, korak proti izhodu iz kluba storil Dino Štiglec, ki ima zanimivo opcijo. Vombergar še vedno ni prestopil, denarja pa je v Olimpiji vse manj.
3
Slovenski nogomet
Domžalski mladinci in kadeti so preverili svojo pripravljenost proti vrstnikom iz Crvene zvezde. Izkupiček je odličen, mladinci so blesteli, kadeti pa remizirali.
0
Slovenski nogomet
Na pripravljalni tekmi med Gorico in Biljami je v goriških vrstah priložnost dobil komaj 15-letni centralni branilec, v Gorici pa so pred pričetkom drugega dela sezone imenoval tudi novega kapetana.
0
20.2.2019
Slovenski nogomet
Dino Hotić je s strani Maribora dobil priznanje in zdaj tudi pomen za pomembno vlogo, ki jo to sezono igra v moštvu. Zlatko Zahović ne skriva zadovoljstva.
1
Stran
od 944