OSTALE NOVICE
Stran
od 877
18.6.2018
Slovenski nogomet
Aluminij iz Kidričevega bo imel od nove sezone naprej novega predsednika. Po dolgoletnem mandatu Zvonka Jevšovarja bo klub vodil njegov dolgoletni član Marko Drobnič.
0
Slovenski nogomet
Vodstvo Gorice je podaljšalo pogodbo z 22-letnim vezistom Janom Humarjem, ki je doslej v prvoligaški konkurenci zbral 71 nastopov. Pri Gorici bo ostal do konca leta 2019.
0
Slovenski nogomet
V taboru Mure so predstavili prve tri nove okrepitve pred sezono, v kateri se bo prekmurski klub znova pomeril v prvoligaški konkurenci. Novinci so Tomi Horvat, Špiro Peričić in Klemen Šturm.
0
Slovenski nogomet
V Ljudskem vrtu bodo danes opoldne sklicali tiskovni konferenco, na kateri bo vodstvo kluba "predstavilo aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba". Kakšna bo usoda Zlatka Zahovića?
4
17.6.2018
Slovenski nogomet
Maribor je na prvi prijateljski tekmi nasul deset golov Šmartnemu, trener Darko Milanič pa je minute enakomerno razdelil med 22 igralcev. V ponedeljek vijoličasti odhajajo v Moravske Toplice.
1
16.6.2018
Slovenski nogomet
Hrvaška je proti Nigeriji upravičila vlogo favorita ter se brez pretresov dokopala do zaslužene zmage z 2:0. Prvi gol so si Nigerijci zabili sami, drugega pa je po še eni enajstmetrovki zabil Luka Modrić.
8
Slovenski nogomet
Nogometaši Maribora so na prvi pripravljalni tekmi gostovali pri novopečenem tretjeligašu Šmartnem in ga razbili kar z 10:0. V majici Maribora sta se predstavila tudi novinec Kenan Pirić in Kassim Doumbia.
5
Slovenski nogomet
Nogometaši Domžal bodo do prve uradne tekme v novi sezoni odigrali šest prijateljskih obračunov, kar trikrat pa se bodo v tem obdobju pomerili s tekmeci iz Makedonije.
0
15.6.2018
Slovenski nogomet
Domžale so dobile prvo okrepitev pred pričetkom nove sezone in sicer 22-letnega ameriško-hrvaškega centralnega branilca Kobieja Morrisa, ki se v Domžale seli iz rezervne ekipe zagrebškega Dinama.
2
Slovenski nogomet
Olimpija ima novega napadalca. To je postal 30-letni Srb Andrija Kaludjerović, ki je nazadnje igral na Novi Zelandiji, pred tem pa na Tajskem in v Litvi. Kaludjerović je v karieri zamenjal kar 19 klubov!
30
Stran
od 877