OSTALE NOVICE
Stran
od 819
14.12.2017
Slovenski nogomet
Prvi kadrovnik ljubljanske Olimpije Mladen Rudonja pričakuje mirno zimsko obdobje. Prioriteta so odhodi tistih, ki ne igrajo, odprte pa so tudi možnosti za sklenitev nove pogodbe z mladim vratarjem Rokom Vodiškom.
8
Slovenski nogomet
Novi branilec Maribora Kassim Doumbia je v Ljudski vrt prišel z visokimi ambicijami. Prvi cilj je zagotoviti naslov slovenskega državnega prvaka, nato pa napasti novo uvrstitev v elitno ligo prvakov.
4
13.12.2017
Slovenski nogomet
Napovedi so se uresničile. Maribor ima novega vratarja, to je Kenan Pirić. Pripeljal pa je tudi novega branilca, to je Kassim Doumbia, ki je proti Mariboru igral v dresu FH. Na potrditev posla s Čavarjem Maribor še čaka.
22
Slovenski nogomet
Črnogorec Marko Janković je del sezone 2015/16 prebil v rezevni ekipi Maribora v tretji slovenski ligi, zdaj pa se mu obeta sanjski prestop v vrste portugalskega velikana Benfice iz Lizbone.
3
Slovenski nogomet
V tradicionalnem izboru za športnika leta je imel nogomet med finalisti enega samega predstavnika. Vratar slovenske reprezentance Jan Oblak je bil četrti. NK Maribor v izboru najboljše ekipe na tretjem mestu.
9
Slovenski nogomet
V Celju so naznanili podaljšanje pogodb s kar štirimi člani igralske zasedbe. Rudi Požeg Vancaš, Tadej Vidmajer, Amadej Brecl in Deni Štraus so vsi obstoječe pogodbe podaljšali do leta 2020.
0
12.12.2017
Slovenski nogomet
Celjani so predstavili prvo okrepitev po koncu jesenskega dela sezone. Po šestih letih v štirih različnih državah se je v staro jato vrnil Rok Štraus.
0
Slovenski nogomet
Po izteku pravkar končanega jesenskega dela sezone smo v uredništvu Nogomanie izbrali najboljšo enajsterico prve polovice prvenstva. Največ igralcev prihaja iz vrst jesenskega prvaka Maribora.
11
Slovenski nogomet
Strahovi in opozorila o krčenju obsega domačega talenta in znanja v slovenskem klubskem nogometu so se razrasli v izjemno resen problem. Za nami je pol monotone sezone v 1. SNL, v kateri nismo zaznali sveže kakovosti.
31
Slovenski nogomet
Eibar, nemška Bundesliga in še marsikaj agent obljublja Marijanu Čavarju. Toda pri Zrinjskemu nočejo čakati, dogovorjeni so z Mariborom, zato so pripravljeni neposlušnega igralca tudi suspendirati.
14
Stran
od 819