OSTALE NOVICE
Stran
od 914
17.10.2018
Slovenski nogomet
Tomislav Tomić je v Ljubljani leto in pol, v tem času je z Olimpijo osvojil vse, kar se v Sloveniji da osvojiti. Pristavil je pomemben delček k uspehu Olimpije, čeprav bi, kot pravi, lahko bilo tudi boljše.
1
16.10.2018
Slovenski nogomet
Pri Olimpiji so danes začeli proces podaljševanja pogodb z nosilci igre, ki so v minuli sezoni osvojili dvojno krono. To je prva kadrovska novica, odkar je v klubu Fabijan Komljenović.
10
Slovenski nogomet
Ambiciozni Bravo, ki želi iz druge lige napredovati v prvo, se je danes okrepil z igralcem, ki je v 1. SNL odigral več kot 100 tekem in bo okrepil zvezno vrsto.
2
15.10.2018
Slovenski nogomet
Ob gostovanju Olimpije v Banjaluki je Milan Mandarić tamkajšnjim medijem namignil, da bi v bodoče lahko finančno pomagal tudi Borcu, pa tudi, da se njegova epizoda v Ljubljani bliža koncu.
58
14.10.2018
Slovenski nogomet
Maribor je na prijateljski tekmi v Ljudskem vrtu gostil hrvaškega prvoligaša Gorico, ki je bila posredno "kriva" za slovo Matjaža Keka s klopi Rijeke.
0
Slovenski nogomet
Olimpija je na prijateljski tekmi v Banjaluki visoko porazila domači Borac, še posebej razigran pa je bil Stefan Savić, ki je po vstopu v igro tekmo obrnil na glavo.
0
12.10.2018
Slovenski nogomet
Vodstvo Krškega je sklenilo pogodbe s tremi novimi nogometaši, s katerimi bodo tujci že tvorili več kot polovico igralskega kadra. V Posavje so prišli Dario Ćavar, Samuel Mensah in Stephen Wiredu.
3
Slovenski nogomet
Darko Milanič bi se običajno razveselil Jana Mlakarja na treningih Maribora, a tokrat temu ni bilo tako. Mlakar je namreč namesto s soigralci "druženje" začel s fizioterapevti, obeti pa niso najboljši.
2
10.10.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić je zaposlil že šestega človeka, ki bo opravljal naloge športnega direktorja Olimpije. Fabijan Komljenović prihaja iz Dinama, z izkušnjami in znanjem pa želi v Ljubljani formirati najboljšo šolo v državi.
54
Slovenski nogomet
Discplinski sodnik NZS je izrekel kazen vezistu Domžal Senijadu Ibričiću, ki zaradi izključitve na prvenstveni tekmi proti Muri dalj časa ne bo mogel pomagati svojim soigralcem.
8
Stran
od 914