Novice

0

NK Maribor zaključil krvodajalsko akcijo, izkupiček je lep

3.4.2020
1. SNL
Čeprav je situacija v državi krizna in je javno življenje zamrlo, zdravstvene ustanove potrebujejo dotok sveže krvi. NK Maribor je s pomočjo navijačev v tem pogledu dal konkreten prispevek.
2

Pravnik odgovarja: Plače se ne bodo drastično nižale, v bodoče bodo nižje predvsem odškodnine

1.4.2020
1. SNL
Strokovnjak na področju športnega prava je za bralce Nogomanie odgovoril na ta trenutek nekaj najbolj perečih vprašanj, vezanih predvsem na pogodbe in izredne razmere, ki jih je prinesel koronavirus.
0

Ko so bili Italijani topovska hrana: Prvo italijansko nogometno gostovanje v Sloveniji

1.4.2020
1. SNL
V tokratni ediciji Nostalgije vam ponujamo spomin na prvo gostovanje katerega od italijanskih klubov na ozemlju Slovenije. Klub, ki je odigral tekmo v Ljubljani, je bil topovska hrana Hermesu.
1

Mandarić ni odšel v ZDA, ampak je na prošnjo ambasade ostal v Ljubljani

30.3.2020
1. SNL
Milan Mandarić je na koncu vseeno ostal v Ljubljani in se ni podal na dolgo pot domov, v ZDA. Ameriška ambasada mu je pot odsvetovala.
0

Milan Mandarić zapušča Slovenijo in se vrača v ZDA

29.3.2020
1. SNL
Konec je izolacije Milana Mandarića v Ljubljani. Srbski poslovnež se je odločil za povratek v ZDA, kjer ga čaka družina. Pot bo dolga in naporna.
19

Zahovićevi čevlji so ogromni, Bogatinova čakajo številne nevarnosti

29.3.2020
1. SNL
Funkcija športnega direktorja Maribora je ena najbolj prestižnih v slovenskem nogometu. Predvsem zaradi Zahovićeve zapuščine, a s seboj prinaša veliko odgovornost in terja takojšnje rezultate. Časa Bogatinov nima.
2

Mandarić: Olimpija bo delovala na treh milijonih letno, krizne ukrepe že pripravljam

28.3.2020
1. SNL
Pogovarjali smo se z Milanom Mandarićem, ki je racionalizacijo v Olimpiji začel že pred krizo, zdaj pa bo celoten proces nižanja stroškov še pospešil. Zagotavlja, da bo naredil vse, da bo Olimpija preživela.
3

Bogatinov: Nič ne bo, kot je bilo, Maribor je izgubil najuspešnejšega direktorja in trenerja

27.3.2020
1. SNL
Odhod Zlatka Zahovića je v Mariboru povzročil težavo, ki jo je vodstvo kluba rešilo tako, da je funkcijo športnega direktorja zaupalo Oliverju Bogatinovu. Gorenjec poudarja, da nič ne bo, kot je bilo.
8

Presenetljiva izbira: NK Maribor je imenoval novega športnega direktorja

27.3.2020
1. SNL
Kandidat je bil samo en. Direktor Maribora Bojan Ban je razkril, da je aktualni slovenski prvak sklenil športnega direktorja Zlatka Zahovića zamenjati z v tem poslu neizkušenim Oliverjem Bogatinovim.
1

Maribor je že našel trenerja, ki bo ekipo vodil do konca sezone

27.3.2020
1. SNL
V NK Maribor je po odhodih Darka Milaniča in Zlatka Zahovića mirno. Športnega direktorja klub še nima, na trenerski poziciji pa so Mariborčani očitno našli rešitev, s katero so v dani situaciji zadovoljni.
PRIKAŽI VEČ NOVIC

Poudarjeno

Vem, da ni enako, če ni navijačev, ampak, če to ni mogoče, se tekme lahko predvaja na televiziji. ...več
Marcello Lippi
Prepričani smo, da se bo nogomet v naslednjih mesecih lahko igral, pod pogoji lokalnih oblasti. Odločitev, da se prekine in konča liga je zato v tej fazi preuranjena in neopravičena. ...več
UEFA
Zakaj bi razmišljali o denarju, če je ogroženo zdravje ljudi? Upal sem, da bo KNVB sprejela svojo odločitev, a se skriva za UEFA. To težko razumem. Na Nizozemskem nismo tako odvisni od televizijskih pravic kot v Španiji, Angliji, Italiji in Nemčiji. Mislim, da UEFA močno pritiska, da se igra ne glede na ceno. Dnevno umre 100 ljudi. Liga je mrtva, pomembni so ljudje. ...več
Marc Overmars

Anketa

Imenovanje Oliverja Bogatinova za športnega direktorja Maribora je ...


Vseh glasov: 1466
Nogomania.com
Vse ostalo je nepomembno.

Portal www.nogomania.com je eden najbolj obiskanih spletnih portalov s športno vsebino pri nas.

Podaja dnevno sveže vsebine s sveta nogometa in je na spletu prisoten že od leta 2000.