Uredništvo    25. maj 2012
Velika pridobitev za Zavrč

V Zavrču prižgali reflektorje

"Težko pričakovan trenutek," sporočajo iz NK Zavrč, potem ko se je včeraj zgodil prižig reflektorjev. Novopečeni drugoligaš v novo sezono z visokimi ambicijami.
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Rudar je prepričal Tučića
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Mandarić konkretno namignil na...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Barišić v Kopru krstil dva deb...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija se je poigrala s Kopr...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
Srebrnič je prepričan, da uvrs...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: splet)
NK Zavrč je v tretji ligi vzhod z ogromno prednostjo osvojil končno prvo mesto in bo v prihodnji sezoni igral med drugoligaško druščino. Za tretjeligaške razmere eden najbolje urejenih klubov v tem delu Slovenije bo tudi stopničko višje gojil visoke ambicije.

NK Zavrč, ki ga vodi eden najbogatejših Slovencev Roman Vuk, sicer obstaja od leta 1969, ko je bilo ustanovljeno Športno društvo Zavrč. "Nastalo je iz spontane želje po udejstvovanju na športnem področju, v začetku predvsem v nogometu, kar je še sedaj vodilna sekcija društva," poudarjajo v Zavrču, ki je leta 2003 dočakal izgradnjo glavnega in tudi pomožnega igrišča. Ob lepo urejenem glavnem igrišču je zrasel objekt s prostori, ki klubu omogočajo tekmovanje v višjih ligah NZS, v sezoni 2012/2012  v drugi slovenski nogometni ligi.

Včeraj pa je bilo v Zavrču še posebej slovesno, prvič so namreč zagoreli reflektorji, ki osvetljujejo glavno igrišče. Za tako majhen kraj, kakršen je Zavrč, je z reflektorji osvetljeno igrišče velika pridobitev in jasen signal, da glavni mecen kluba goji visoke ambicije.  

Temu primerno je oziroma bo tudi kadrovanje. Moštvo Zavrča trenutno sestoji iz kombinacije mladih in izkušenih nogometašev. V njem pa najdemo tudi stare znance prvoligaških igrišč Matjaža Lundra, Maria Darmopila, Dorisa Kelenca, Franca Fridla, Roka Mariniča, Andreja Dugolina in Aleša Čeha. Glede na napredek kluba v vseh segmentih delovanja pa seveda ne gre izključiti prihoda novih nogometašev, s katerimi bo zdaj "razsvetljeni" Zavrč v prihodnji sezoni napadel drugo ligo. 

Zavrč
(foto: splet)
Zavrč
(foto: splet)

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 20
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
maverik 27.5.2012, 21:55 Prijavi komentar
glej, jaz sem ti na lep način povedal da pišeš neumnosti in omejeno razmišljaš ampak ne morem te jaz naučiti pameti, sam boš moral širit obzorja. Vsak ima svobodo govora, tudi prav. Živi v svoji ignoranci in v svojih mejah okrog svoje vasi. Upam da bo nekoč tudi v duplek, al pa zavrč ali pa bilo kero vas na Republiki Vzhodne Slovenije prišla tudi liga prvakov in razlika je v tem da ob tem dogodku vas bomo tudi mi z obale podpirali in prišli gledat, ker smo očitno malo bolj razviti in znamo gledat širše, onkraj svoje vasi. Pa če smo že pri tem smo prvi ki bi si želeli mejo na Črnem Kalu ker so razlike očitne. LP
b1 26.5.2012, 21:51 Prijavi komentar
@maverik točno tako je, da so trenutno na vzhodu kvalitetnejši klubi in tudi gledalcev je več pri teh klubih in če ne verjameš, oz. ne veš si poglej statistiko. Preberi si kaj sem napisal 25.05.02 ob 15:09 uri in boš lahko ugotovil, kateri klubi so močnejši in če boš še naprej vztrajal po svojem, potem je s teboj nekaj narobe. To, da bi se pa naredila meja na Trojanah, pa je najprej prišla zamisel in ne samo 1x od vas koliščarjev, oz. žabarjev. Prvo si malo poglej o 1.snl in boš marsikaj poučen in ne boš več pisal idiotske zadeve.
maverik 26.5.2012, 13:50 Prijavi komentar
emšo ni važen, važno je koliko jih kažeš z razmišljanjem in pametjo in oprosti ampak ta tvoja razmišljanja in izjave so res otročja in neumna oz. na nivoju otroka. Članek govori o pomembni in zelo dragi pridobitvi za tretje oz. drugoligaša in vi tle pišete o neki navideznih idiotskih statistikah in dognanjih, da je t.i. "Vzhodna Slovenija" bolj razvita v nogometu in še dobro da se na "vzhodu" igra dober nogomet itd.... kaj naj vam človek reče?!?!?!
dakota 25.5.2012, 21:54 Prijavi komentar
Čestitke v Zavrč za vse dosežke (tako tekmovalne kot organizacijske), me pa zanima kaj bo se dogajalo na tem lepem stadionu, če slučajno presahnejo finance. Čeprav je v članku zgoraj navedeno, da obstajajo od 1969, dejansko nimajo nikakršne zgodovine (beri rezultatov), pa tudi pri delu z mladimi je vse skupaj bolj klaverno. Ampak denar je sveta vladar, zato se pustimo presenetit, seveda pa Zavrču želim, da nadaljuje v tem slogu in, da bomo haložani imeli prvoligaša!!
pfc1 25.5.2012, 21:33 Prijavi komentar
Travca je pa bolša kokr na ljudskem vrtu
b1 25.5.2012, 20:29 Prijavi komentar
@maverik, koliko let šteješ in potem se bova pogovarjala kdo je otrok, v nogometu sem prisoten že več desetletij. Če pa Slovenščine ne razumeš in ne veš kaj je kreganje in kaj ne, potem boljše, da se sam sebe vstran spraviš. Če misliš debatirat, piši v SLO jeziku in ne tvoj LOL.
maverik 25.5.2012, 17:40 Prijavi komentar
vi otroci res niste normalni, sej človek ne ve kaj bi komentiral na te vaše neumne in otročje pogovore. Mislim, vi se kregate ker "VAŠ" nogometni klub pride gledat 17 pijančkov več kot "NAŠEGA"???? Waw res, UEFA je ogromno pridobila ker je ZAVRČ postal najboljši nogometni klub v vasi in se prebil v 2. ligo, a se strinjamo vsi da je to dosežek?!?!?!... LOL samo še pobuda za referendum VZHOD-ZAHOD se manjka...lol
b1 25.5.2012, 15:17 Prijavi komentar
Dodal bi pa še to, da skoraj vsi klubi iz zahodne SLO nimajo veliko gledalcev na svojih stadionih, sploh, če pogledamo GO, Kranj, Domžale, pa tudi KP in OL nista nič kaj posebnega. Mislim pa tudi, da Dob ne bi bil nič kaj boljši od Domžal, prav tako IB, dokler je iz vzhodne SLO popolnoma drugače.
b1 25.5.2012, 15:09 Prijavi komentar
@Wesla, jaz sam vem, da do tega ne bo prišlo in tudi ne more prit, ampak sem dal primerjavo, ker se je že večkrat pisalo tukaj gor in na drugih portalih, da hočejo mejo na Trojanah in to iz vaše in iz naše strani. Kaj bi pa prihodnost prinesla, pa se ne ve. Če pa že seštevamo klube na vzhod in zahod, pa je trenutno vzhod sigurno močnejši. NKMB je imel prednost 20 pik v prvenstvu, AL v 2. ligi ravno tako premočan, z 20. pikami prednosti in tudi Zavrč premočan v 3. ligi vzhod, da se o št. gledalcev ne pogovarjamo. Mislim, da si me razumel kaj sem mislil povedat?
wesla 25.5.2012, 14:46 Prijavi komentar
b1...v zahodno skupino pa Olimpija, Koper, Gorica, Domžale (vsi bivši prvaki, oz. nova Olimpija še brez lovorike), Dob (iz dneva v dan raste), Bravo 1 Interblock (manjša kriza, vendar z novim vodstvom se bodo pobrali), tako da ta tvoja primerjava res nima pomena...brezveze je o tej vzhodno-zahodnem "konfliktu" govorit, sej nism v ZDA ljudje božji, velki smo kot pol New Yorka in mi se bomo o tem prepirali, namesto da stopimo skupaj (še posebi glede naše prvoligaške krize)
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE