Uredništvo    29. maj 2017
Selektor Primož Gliha je izbral ekipo za prijateljski turnir Valerija Lobanoveskega

V Ukrajino trije iz Ankarana

Selektor mlade slovenske reprezentance Primož Gliha je izbral ekipo, ki bo od 5. do 9. junija sodelovala na mednarodnem turnirju Valerija Lobanovskega v Kijevu.
SORODNE NOVICE
Bojan Jokić napovedal javno st...
13.7.2018 | Slovenski nogomet
Šporar sezono odprl z golom
13.7.2018 | Slovenski nogomet
Živec odslej na Cipru
4.7.2018 | Slovenski nogomet
Uradno: Leo Štulac podpisal za...
30.6.2018 | Slovenski nogomet
NZS išče novega generalnega se...
26.6.2018 | Slovenski nogomet
Štulac pred vrati Parme
25.6.2018 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Mlada slovenska reprezentanca bo od 5. do 9. junija sodelovala na mednarodnem turnirju Valerija Lobanovskega v Kijevu, priložnost pa bodo dobili izključno nogometaši, ki nastopajo v slovenskih klubih. To bo druga prijateljska tekma generacije letnika 1996, ki bo predstavljajo jedro reprezentance, ki bo nastopila v kvalifikacijah za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2019.

"Predlani smo osvojili ta turnir z drugo generacijo nogometašev, v kateri je bilo precej prvoligaško uveljavljenih igralcev, ki so v velikem številu prehajali v člansko reprezentanco Slovenijo. Letos tega ne pričakujem v tako velikem številu, upam pa, da bo se bodo tudi ti fantje uspeli uveljaviti. Trenutno je v A-reprezentanci Grega Sorčan, tako da bomo šele videli, kako bo z njim. Sicer pa razpolagam s pozitivno skupino fantov, kar v kolektivnem športu nekaj pomeni,"
je povedal selektor Primož Gliha.

- Postava slovenske reprezentance do 21 let:

Blaž Kramer (Aluminij), Luka Janžekovič (Aluminij), Luka Badžim (Ankaran Hrvatini), Erik Gliha (Ankaran Hrvatini), Timotej Mate (Ankaran Hrvatini), Janez Pišek (Celje), Amadej Brecl (Celje), Žan Žužek (Domžale), Jan Repas (Domžale), Alen Ožbolt (Domžale), Jan Humar (Gorica), Tilen Nagode (Gorica), Matic Paljk (Koper), Martin Kramarič (Krško), David Kovačič (Krško), Rok Vodišek (Olimpija), David Tijanič (Olimpija), Gal Primc (Radomlje), Ožbej Kuhar ( Triglav), Dejan Vokič (Veržej). 

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
pejo2310 1.7.2017, 17:17 Prijavi komentar
GLIHA ODJEBI !!!!!
pixy 29.5.2017, 14:50 Prijavi komentar
BOG POMAGAJ!!! Dokler NZS "ne vidi" čisto favoriziranje klubov, v katerih ima g. "selektor" čisto korist in vleče igralce iz korumpiranih sredin ( beri Ankaran.. ), bo naš nogomet tam kjer je! Gliha se posmehuje nesposobnežem v NZS v obraz. Že samo rezultatsko ne vem kaj je njega in njegov agencijski štab ( agent Valentičič, Jermaniš... ) zadržalo na pozicijah. Bruh bruh....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE