Rok Vodišek

Polno ime Rok Vodišek
Datum rojstva 5.12.1998
Starost 22
Država Slovenija
Pozicija Vratar

Novice

2

Rok Vodišek v Italiji ni branil, zdaj se vrača v Slovenijo

30.9.2020
1. SNL
Rok Vodišek je Olimpiji pred dobrima dvema letoma pobegnil brez odškodnine in odšel v Genoo. Podpisal je dobro pogodbo, a svojo kariero zaustavil, saj ves ta čas ni branil.
5

Genoa predstavila Roka Vodiška

7.7.2018
Serie A
Pri Genoi so danes v paketu predstavili novince, med katerimi je tudi mladi slovenski vratar Rok Vodišek, ki se v Genovo seli kot prost igralec. "Zgledujem se po Samirju Handanoviću."
24

Potrjeno: Vodišek gre v Genoo

23.5.2018
Serie A
V kratkem bo slovenski vratar Rok Vodišek podpisal pogodbo z Genoo, s katero se je zdaj kljub zanimanju še nekaterih italijanskih klubov dokončno dogovoril za štiriletno sodelovanje.
0

Tudi Genoa se zanima za Vodiška

17.5.2018
Serie A
Roku Vodišku se pogodba z Olimpijo izteka, vse bolj pa je verjetno, da bo kot prost igralec svojo srečo poizkusil v Italiji. Zanj se zdaj zanima tudi Genoa.
9

Vodišek na poti v Italijo

12.5.2018
1. SNL
Nadarjeni vratar Olimpije Rok Vodišek po bo besedah njegovega zastopnika Elvisa Bašanovića z veliko verjetnostjo kariero nadaljeval v sosednji Italiji. Olimpija zanj ne bo dobila niti evra.
7

Olimpija na golu obstala z Vodiškom

26.1.2018
1. SNL
Na golu ima Olimpija ta hip kar dvojno težavo. Nejc Vidmar in Aljaž Ivačič sta poškodovana, Roku Vodišku, ki bo kot vse kaže spomladi pač moral braniti, pa se pogodba z Ljubljančani izteka.
10

Vodišek se lahko pogovarja s klubi

6.1.2018
Serie A
Olimpiji grozi, da bo vratarja Roka Vodiška izgubila brez odškodnine. Mladi vratar je namreč vstopil v zadnje polletje pogodbe, zato že lahko sklepa dogovore z zainteresiranimi klubi. Med zagretimi je tudi Napoli.
10

Rudonja: Pogovarjamo se z Vodiškom

14.12.2017
1. SNL
Prvi kadrovnik ljubljanske Olimpije Mladen Rudonja pričakuje mirno zimsko obdobje. Prioriteta so odhodi tistih, ki ne igrajo, odprte pa so tudi možnosti za sklenitev nove pogodbe z mladim vratarjem Rokom Vodiškom.
0

Novi val trka na vrata

27.6.2017
1. SNL
Igralci rojeni leta 1998 so s koncem prejšnje sezone zaključili mladinski staž. Kar nekaj igralcev tega letnika že igra v tujini, spet drugi si bodo pot utirali skozi slovensko prvoligaško konkurenco.
5

Italija, Anglija, Nizozemska...

2.5.2017
1. SNL
Rok Vodišek je bil eden prvih velikih "projektov" Milana Mandarića, ki je mladeniča leta 2015 komajda zadržal v klubu. Dve leti pozneje in eno leto pred iztekom Vodiškove pogodbe ima Olimpija pred seboj še težji izziv.
...

Ekipa

Nogomania.com
Vse ostalo je nepomembno.

Portal www.nogomania.com je eden najbolj obiskanih spletnih portalov s športno vsebino pri nas.

Podaja dnevno sveže vsebine s sveta nogometa in je na spletu prisoten že od leta 2000.