Miran Zore   1. april 2018
Martin Milec po derbiju v Ljubljani

Milec: Olimpija bo še kiksala

Martin Milec z osvojeno točko v Ljubljani ni preveč nezadovoljen. Posledice burnega dogajanja v klubu so vidne na ekipi, ki ima načeto samozavest. Bočni branilec meni, da boj za naslov prvaka še ni odločen.
SORODNE NOVICE
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Šumarji na krilih Tahiraja jes...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Mura nima recepta za Triglav
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Obotavljajoči Barišić: Imam se...
8.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Martin Milec je priznal, da je burno dogajanje v Mariboru zadnje tedne pustilo določene posledice na ekipi. Aktualnim državnim prvakom po njegovi oceni manjka predvsem samozavesti

"Olimpija je bila v prvem polčasu boljša. Preslabo smo začeli, Olimpija je prevzela pobudo in imela več žogo. V drugem smo zaigrali bolj sproščeno. Prejeli smo gol, na koncu izenačili. Želeli smo si zmage. Točka je točka, tekem je do konca še veliko. Gremo z dvignjenimi glavami naprej."

O vplivu klubske krize na igro in formo
Kriza v klubu je vplivala na našo igro, sploh na začetku tekme. Nismo bili mirni, sproščeni, bili smo nervozni. Potem smo skušali to popraviti, imeli smo dovolj prostora. Vseeno, v določenih trenutkih še vedno preveč tehničnih napak. Mislim, da je to samo odraz pomanjkanja samozvesti. Samo ena zmaga ne bo dovolj. Potrebujemo serijo. Ne bo lahko. Več samozavesti bi nam lahko dal kakšen spodrsljaj Olimpije. Določene stvari moramo spremeniti.

O boju za naslov
Glede na to, da smo izgubljali, pa na koncu vseeno osvojili točko, ne smemo biti tako nezadovoljni. Ni dovolj, zaostajamo, želeli smo tri točke. Tekem je še dovolj. Tudi pred Olimpijo je naporen teden. Tudi Olimpija bo kiksala. Zmagati moramo vsako tekmo do konca. Verjamem da bo težko.

O burnih dveh tednih v klubu
Bil sem v reprezentanci, nisem bil toliko del tega kot ostali. Zaradi tega mi je bilo malce lažje, to mi je koristilo, priznam. Igralci so delali dobro, je pa normalno, da ko se toliko piše o klubu, to ni dobro za klub.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 10
Starejši naprej | Novejši naprej
Maruska 1.4.2018, 15:42 Prijavi komentar
kaj pa naj človek drugega izjavi? Da je fertik? Potem pa spet ne bo ok. Pa kaj, pač MB ne bo prvi. Krivi so si čisto sami, Olimpija je samo izkoristila to, kar so ji v MB ponudili. Roko na srce, po prikazanem spomladi se bo Maribor še zelo krčevito boril za drugo mesto!
iome 1.4.2018, 12:28 Prijavi komentar
Lepo in prav, a berem da vsi pozabljate Domžale. Malo po malo, pa so tu. Do konca je še veliko.
norabassayou 1.4.2018, 10:50 Prijavi komentar
Kiksala bo OLI in tudi MB do konca prvenstva, vendar to ne bo več vplivalo na odločitev o prvaku, ki gre v LJ. Moram pa pohvaliti Milca za odlično podajo z boka ob izenačujočem zadetku.
Given 1.4.2018, 10:29 Prijavi komentar
Nujno pripeljat boljšega trenerja in narediti prenovo ekipe.
trikotna glava 1.4.2018, 10:10 Prijavi komentar
Milec, nalijmo si malo čistega vina. Četudi bo Olimpija kiksala, Maribor nebo vseh tekem zmagal. To je realnost. Prvenstvo je odločeno. Olimpija je prvak! In žalostno je, da je prvenstvo končano že konec marca. Zajebali ste. Ne pa nam zdaj mazati ok in dajat neko upanje, da še ni vsega konec. Ker je! Konec je! Neglede na kikse Olimpije, Maribor ni zmožen narediti preobrata ( vseh tekem zmagati do konca in da Olimpija naredi 3 velike kikse ). Tako, da niti ni več vse samo od nas odvisno.
fredperry 1.4.2018, 10:06 Prijavi komentar
Prvenstvo bo dokončno zaključeno v naslednjem krogu ko bo Olimpija zmagala, MB pa ne.
Loko 1.4.2018, 10:06 Prijavi komentar
A je Milec, tako kot Zdrahović in Pavlin, tudi na kokainu?
fredperry 1.4.2018, 10:06 Prijavi komentar
Tudi če bo Olimpija kiksala, v kar dvomim glede na to kako igra spomladi, Mariboru to nič kaj dosti ne pomaga..glede na to kako igra pomladi ;) .
haha123 1.4.2018, 09:57 Prijavi komentar
že že ampak moraš ti vse zmagat, kar pa tudi ne boš.
Gigiinjo 1.4.2018, 09:41 Prijavi komentar
smotana uprava pa naj se že zjasne
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE