Uredništvo    13. julij 2018
Promocijski tekst

Bojan Jokić napovedal javno stavo!

Preberite si, kako izgleda tipičen dan slovenskega kapetana Bojana Jokića, ki že desetletje nogomet igra po svetu. Spoznaj športni objekt Baza v Štepanjskem naselju v Ljubljani, katerega sograditelj je.
SORODNE NOVICE
Iličić: Če pride ponudba ...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Bezjak z dvema goloma prepreči...
17.2.2019 | Slovenski nogomet
Verbič rešil kožo Dinamu v Grč...
14.2.2019 | Slovenski nogomet
Mitrović v leto 2019 krenil z ...
9.2.2019 | Slovenski nogomet
Kolekcija Exhibit – najboljša ...
4.2.2019 | Slovenski nogomet
Zajc je atipičen nakup kluba v...
1.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Tvoj tipičen nogometni dan?
Trening, trening, trening. :) Vmes rad kaj dobrega pojem in seveda prosti čas najraje preživim z družino in prijatelji. Sicer pa se moj dan večinoma zares vrti okoli nogometa že skoraj dve desetletji. Kariera profesionalnega nogometaša mi je pisana na kožo, je moja sanjska služba in veselim se vsega, kar je še pred mano. Ni mi težko, da se vse vrti okoli žoge. Evforija, ki jo ljudje občutijo v času nogometnega prvenstva, se v meni zbuja skoraj vsak dan. Nogomet je pač igra, ki jo moraš imeti rad. Zame ni le igra, zame je življenje.
 
Življenje po svetu, življenje doma?

Kariero sem začel v Kranju, jo nadaljeval v Gorici in nato me je odneslo po svetu. Po tujih klubih igram že več kot 10 let, natančneje sem leta 2007 prvič podpisal pogodbo s tujim klubom, to je bil FC Sochaux-Montbéliard. Montbéliard, ki diha za nogomet, je po velikosti skoraj identičen Novi Gorici, znano pa je po tovarni avtomobilov Peugeot. Pot me je potem peljala še čez italijansko Verono, španski Villarreal, angleški Nottingham ter nazadnje še v Rusijo. Zdaj igram v Rusiji - FC Ufa, je majhen vendar zelo urejen klub. Ufa ima preko milijon prebivalcev, je eno izmed največjih ruskih mest. Oddaljenost od Ljubljane je sicer večja, a je vedno toliko slajše, ko se vrnem v domovino. Redke proste ure v oddaljeni deželi sicer najraje preživljam z ženo Natašo. Obožujeva potovanja, dobro živiva v tujini, a je doma zagotovo najlepše.
 
Uspeh je, ko s prijatelji ustvariš športni objekt. Novi ljubljanski športni center Baza je izjemen, kako vam je s kolegoma Boštjanom Cesarjem in Sašo Abrićem uspelo?

Res je. Želja je postala resnična in krasna športna zgodba. Baza športa je del javno-zasebnega partnerstva z MOL. Naša vizija je zagotoviti prostor, kjer lahko v sožitju trenirajo rekreativci, mladi športni upi in profesionalni športniki. Prostor za rekreacijo, sprostitev in zabavo, kjer živi ljubezen do športa in se pretaka pozitivna energija različnih generacij. Želimo ustvariti edinstven prostor, ki športnikom zagotavlja vrhunske storitve, profesionalen pristop in prijazen ambient.

Baza
(foto: /)


Kaj je na voljo v športnem objektu Baza?

Velika športna dvorana, ki je namenjena malemu nogometu, košarki, odbojki ... V njej poleg čisto pravih tekem in rekreativnih vadb v sklopu različnih lig potekajo tudi pripravljalne vadbe ali tekme, v njem pa trenirajo tudi mladi nogometni upi naše hišne nogometne šole Cesar-Jokić. Seveda je npr. za ogrevanje na voljo tudi vsem vadečim v našem novem izjemnem fitnesu, kjer je treniranje možno le pod strokovnim vodstvom izjemnega Igorja Cesarja. Za podjetja izvajamo storitve Work wellnes, nudi se vodene vadbe in jogo, v sklopu objekta pa je obiskovalcem na voljo tudi prostor za druženje, Loža, kjer se lahko kaj dobrega poje in popije.
 
Kaj ti pomeni naziv kapetan slovenske nogometne reprezentance?
Največ. Veliko. Čast in odgovornost obenem. Vem in verjamem, da smo sposobni, da se z ekipo čez dve leti pojavimo na velikih tekmah, na evropskem prvenstvu. Želim si in vsak dan trdo garamo za to. Zase in predvsem za naše zveste navijače doma. Javna stava: če nam z reprezentanco uspe uvrstitev na evropsko prvenstvo 2020, bom ob prvi tekmi prvenstva vsem zvestim navijačem, ki boste prišli na ogled prve tekme v Bazo športa, častil pivo. :)

Želja za naprej?
Čim več nogometa in dobrih tekem z odličnimi ekipami, naj bo to na profesionalnih zelenicah ali v športni dvorani Baza! :)

Baza
(foto: /)


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 8
Starejši naprej | Novejši naprej
Werder Lunik 13.7.2018, 17:08 Prijavi komentar
Ta bi bila kar močna, hehe. :D
float like a butterfly sting like a bee 13.7.2018, 14:32 Prijavi komentar
No kdo je še iz prve prebral- Jokić napovedal javno staVko! hahah
jankoslav 13.7.2018, 14:18 Prijavi komentar
Pivo+enga ta kratkega pa roka:)
purrpurr 12.7.2018, 13:38 Prijavi komentar
Jokić legenda in hvala za intervju!
kema 12.7.2018, 13:10 Prijavi komentar
tudi če se uvrstimo, kaj pa če bo častil pokvarjeno pivo?
D.U.P.A. 12.7.2018, 11:28 Prijavi komentar
ehh tako lahko stavim tudi jaz, to je še večji zicer kot pa da LOLimpija dobi kako evropsko tekmo.
Loko 12.7.2018, 11:16 Prijavi komentar
Bo prišparal, ker tejle naši pozerji se ne bodo uvrstili nikamor.
mac 12.7.2018, 11:03 Prijavi komentar
joj raje naj časti pivo če nam ne uspe prit na tekmovanje, slabo zgleda da bo kdo dobil pivo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE