Aris Zarifovič

Polno ime Aris Zarifovič
Datum rojstva 2.6.1988
Starost 30
Država Slovenija
STATISTIKA IGRALCA
 
0 0 0
NOVICE Več novic...
Uradno: Zarifović naslednji, ki je odšel iz Olimpije
7
8.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpijo je zapustil še en nogometaš, ki je v klubu pustil mnogo let, srce in znoj. Ljubljenec navijačev Aris Zarifović je v klubu preživel kar sedem let, zdaj pa se seli v tujino. Mandarić: "Ustregli smo Arisovi želji."
Zahović je priznal, da enajstmetrovke ni bilo
9
28.10.2018 | Slovenski nogomet
Aris Zarifović je bil tisti, ki je javnosti prenesel izjavo Luke Zahovića o situaciji ob startu Asmirja Suljića. Ljubljančani so po zmagi v Ljudskem vrtu prepevali, Zarifović pa upa, da se jih je slišalo daleč.
Zarifović: Če bi vsaj enkrat ostali skupaj dve leti …
7
25.10.2018 | Slovenski nogomet
Ljubljenec navijačev Olimpije Aris Zarifović je spregovoril o tem, kako se moštvo Olimpije pripravlja na večni derbi, o tem, kako nevaren zna biti Maribor in o tem, kako je v Ljubljani preživel dolgih šest let.
Video: Zarifović "pokosil" stranskega sodnika
6
20.8.2018 | Slovenski nogomet
Branilec Olimpije Aris Zarifović je pri izbijanju žoge s pravim projektilom v glavo zadel stranskega sodnika Manuela Vidalija, ki je potreboval kar nekaj časa, da je prišel k sebi.
Zarifović: Že v Mariboru smo vedeli, da bomo prvaki
27
28.5.2018 | Slovenski nogomet
Po tekmi, ki je Olimpiji priigrala drugi naslov državnega prvaka v zadnjih treh letih, smo se pogovarjali z ljubljencema ljubljanskih navijačev Arisom Zarifovićem. Ta je član ozke skupine igralcev, ki so slavili v letih 2016 in 2018.