Miran Zore   4. junij 2018
Adis Hodžić bo v kratkem brez pogodbe

Je Maribor pozabil na Hodžića?

V obdobju, ko je Maribor v primežu negotovosti zaradi napovedanega slovesa Zlatka Zahovića, se v ozadju že odvijajo potencialni kadrovski premiki. Mladi Adis Hodžić v podpis še vedno ni dobil nove pogodbe.
SORODNE NOVICE
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Šumarji na krilih Tahiraja jes...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Mura nima recepta za Triglav
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Obotavljajoči Barišić: Imam se...
8.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Evropski debi Adisa Hodžića, ki je v smislu mladosti igralca presegel mejnik Petra Stojanovića in Martina Milca, je tega nogometaša iz Zasavja izstrelil med talente, na katere se nedvomno splača biti pozoren. Hodžić, ki je to sezono igral za mladinsko ekipo Maribora, tudi v mladinski ligi prvakov, osvojil pa je tudi državni naslov, je nekaj priložnosti v prvi ekipi Maribora že dobil. S povratkom Martina Milca je desni bok Maribora sicer (p)ostal rezerviran za reprezentanta, Hodžić pa je bil predviden kot rezerva oziroma alternativa. 

Zdi pa se, da se je Hodžićev čas v Mariboru, še preden je mladenič zares dobil pravo priložnost v prvi ekipi, iztekel. Pogodba, ki jo je z mariborskim klubom podpisal pred tremi leti, se bo konec tega meseca iztekla. Maribor je zamudil rok, ko bi moral dva meseca pred njenim iztekom igralcu ponuditi novo, v nasprotnem primeru ob Hodžićevem odhodu od njegovega novega kluba namreč ne bo prejel nadomestila za vzgojo igralca.

Zakaj so v Mariboru dovolili, da jim reprezentant U19 brez odškodnine lahko povsem prosto pobegne iz kluba, ni znano. Ima pa to morda opraviti z operativnim mrtvilom v klubu. Športni direktor Zlatko Zahović je po koncu sezone kar preko medijev napovedal odhod iz kluba, predsednik Drago Cotar je zatrdil, da je Zahović le na dopustu, iz kluba pa so medijem razposlali le skopo in dvoumno izjavo, ki pravi, da Zahović uradno ni odstopil.

Kdo je v mariborskem klubu ta trenutek zadolžen in pristojen za kadrovanje, ki zna "zadeti" tudi igralce, ki imajo ponudbe iz tujine, zaenkrat še ni znano. Mariborčani časa, da uredijo zadeve, nimajo prav veliko, že čez nekaj dni se namreč začnejo priprave na novo sezono in predvsem na evropske preizkušnje. V kratkem bo tako znano tudi, če so v klubu na Hodžića ob vsem kaosu preprosto pozabili, ali pa ga bodo zavestno odslovili. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
miha12 4.6.2018, 16:49 Prijavi komentar
pusti ceno na fm, to je brezpredmetno. gre se za to, da je šolan štoper. in kot tak, ne zna dat centra in ne zna driblat. niti ni hiter. to je vse kar mora naš bočni imet v SNL. ne rečem, če igramo evropo ali zapiramo formacijo za konec kake tekme (kak derbi al kaj podobnega). milaničeva taktika bazira na prodornih bokih.
samo z glavico naprej! 4.6.2018, 15:46 Prijavi komentar
miha, dajmo malo predebatirat, da vidimo kolko nas še služi spomin. tisto sezono pred tremi leti, ko smo se med sezono poslovili od ibraimija, do takrat držali jankovića na klopi in na koncu končali za olimpijo.. nismo mogli končat tekme, da ne prejmemo zadetka. kdo je igral na mestu centralnih branilcev? defendi in šme. na desnem boku pa mertelj.. nvm, če je vsega bil kriv mertelj..po tisti sezoni se je v naslednji vrnil naslov domov. z šmejem na desnem boku. cena, ki jo je z igrami dvignil šme na transfermarktu je bila 800k. nikoli se ji nebo priblizal na mestu centralnega branilca. sme ima pljuča, se je vkljuceval v napad, ko stojanović in po desni strani trava” ni rasla. po moje mu bolj paše, ko pokriva bočno in tu je as. na mestu branilca je povprečje ali še to ne za maribor
miha12 4.6.2018, 14:28 Prijavi komentar
glavica lepo te prosim nehaj s tem šmejem na boku, ker je tam samo flikal in nič več. :) mi rabimo bočnega, ki bo prebijal na boku in znal dat center. šme je dober v obrambi, v napadu pa tema. pa vprašanje kako bo z njim zdaj sploh po poškodbi.
samo z glavico naprej! 4.6.2018, 14:13 Prijavi komentar
kakšna karma? ta mali ni šel nikamor in računalo se je na smeja, ki se je poskodoval. mislim, da nebomo podaljsali z malim
jankoslav 4.6.2018, 14:00 Prijavi komentar
ja športni direktor je bil zaposlen z jackom danielsom pa ni bilo še časa
miha12 4.6.2018, 13:48 Prijavi komentar
Pogodba še ni potekla, maribor še ni ničesar zamudil lol ;)
matisek 4.6.2018, 13:41 Prijavi komentar
Pred kakšnim tedno, ko se je govorilo da bo Olimpijo zapustil Vodišek, se je neki "pametnjakovič" tu na Nogomaniji hvalil, da Maribor ne dela napak in bi takšnega talenta izpustil brez odškodnine. Seveda so vsi ljudje in vsi delajo napake, to je vidno v primeru Hodžića, je pa tukaj ena razlika, Vodišek ni hotel podpisati pogodbe, v primeru Hodžić, pa je Maribor zamudil in niso podpisali pogodbe. Karma
saasho 4.6.2018, 13:27 Prijavi komentar
Lepo bi ga bilo videti v Muri vendar je po mojem mnenju to težko verjeten scenarij.
QPR 4.6.2018, 13:20 Prijavi komentar
Olimpija že čaka. To je lahko zastonj slovenski talent.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE