Uredništvo    10. januar 2017
Hrvaški bočni branilec je peta zimska pridobitev zmajev

Zmaji potrdili Štigleca

Dan po potrditvi prestopa iz Koprivnice so novopečenega člana zmajev uradno naznanili tudi pri ljubljanski Olimpijo. Bočni branilec Dino Štiglec je podpisal dve in pol letno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Fiorentina potrdila prihod Nin...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
Nicholson dvakrat za remi Domž...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
Maribor do vrha napolnil mrežo...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Čavušević trenira z drugoligaš...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Aluminij zapustila še Mesec in...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Maruško nova okrepitev ambicio...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Športni direktor Olimpije Ranko Stojić je sklenil že peti prestop pred pričetkom drugega dela sezone. Po Issahu Abbasu, Alexandreju Cretuju, Danielu Avramovskemu in Kingsleyju Boatengu se je v Stožice preselil še 26-letni Hrvat Dino Štiglec, ki bo okrepil položaj na levem boku obrambne vrste. Štiglec, dosedanji član Slaven Belupa, je z zmaji podpisal pogodbo do junija leta 2019.

"Ena od prioritet v zimskem prestopnem roku je bila krepitev levega bočnega položaja, zato smo še toliko bolj zadovoljni, ker lahko v svojih vrstah pozdravimo odličnega Dina Štigleca, čigar igre sem si v živo nemalokrat ogledal tudi sam. Brez dvoma gre za kakovostnega nogometaša, ki bo naši igri prinesel v prvi vrsti stabilnost in kakovost. Po profilu predstavlja mešanico naravne inteligence, odločnosti, zelo dobre tehnične podkovanosti in značajske neoporečnosti; ob tem pa velja izpostaviti, da Dino končuje študij na Ekonomski fakulteti, kar le potrjuje že znano dejstvo o branilcih, da so inteligentni nogometaši, ki morajo v delčku sekunde prinašati zelo pomembne odločitve za celotno moštvo. S prihodom Dina Štigleca smo zapolnili vrzel na levi strani obrambe, s tem pa še dodatno okrepili našo strateško usmerjenost k mlajšim branilcem, ki po drugi strani ne trpijo za pomanjkanjem izkušenj. Tako klub kot igralec sta zelo zadovoljna, da je prišlo do dogovora o sodelovanju," je ob predstavitvi novega igralca povedal Stojić.

Štiglec: Olimpija ogromen korak naprej
V Zagrebu rojeni branilec je nogometno "shodil" pri NK Zagrebu, od julija leta 2015 pa je član Slaven Belupa iz Koprivnice, pri katerem je v letošnji sezoni v hrvaškem prvenstvu na dvajsetih tekmah dosegel en gol in prispeval tri asistence.

"Uvodni vtisi so več kot pozitivni, saj sem prišel v velik klub, ki v letošnji sezoni brani naslov državnega prvaka. Po vseh kriterijih gre za evropsko usmerjen klub, ki si želi nenehnega napredka, sam pa se počutim dovolj sposobnega in mentalno močnega, da prispevam pomemben delež k nadaljnjim uspehom. Olimpija predstavlja ogromen korak naprej v moji karieri, zato bom storil vse, da z dobrimi igrami na zelenici upravičim zaupanje vodstva kluba," je povedal Štiglec.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
japlov 12.1.2017, 20:24 Prijavi komentar
Všeč mi je, da je letos Olimpija pohitela z nakupi in se lahko končno pripravi na nadaljevanje sezone. Skrbi me samo dejstvo, da so imeli že plan prijateljskih tekem narejen, sedaj pa je vsaj polovica tega načrta splavala po vodi s selitvijo iz Turčije na Ciper. Upam, da bodo imeli dovolj pripravljalnih tekem, da se lahko igralci uigrajo.
stena 11.1.2017, 14:50 Prijavi komentar
evo, pa so začali vse prek kupovati in obečavati 1.mesto To so vse igralci,ki so za Slovenske razmere dobri,da bi igrali kje v boljših ligah pa nimajo šans.
LukaP 11.1.2017, 09:01 Prijavi komentar
100.000 eur naj bi bila odškodnina hrvatom. Torej je Stojić spustil lepo kajlo Oražmu in mu pustil Balkovca z visoko odkupno ceno.
piksi 10.1.2017, 20:48 Prijavi komentar
Olimpija se krepi,MB pač deluje po ustaljene ritmu,ko bo Mandarič zapustil Olimpijo,bo spet vse drugače.
yyyeb 10.1.2017, 17:19 Prijavi komentar
nekako sem dobil občutek da bo olimpija letos prvak.
UNHOLY CULT 10.1.2017, 16:51 Prijavi komentar
ha ha to je ptič
pejo2310 10.1.2017, 16:06 Prijavi komentar
Dobrodosel Štiglec!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE