Uredništvo    19. februar 2014
Nov pripravljalni neuspeh Ljubljančanov

Olimpija znova klonila

Olimpija je odigrala prijateljsko tekmo z Radomljami, ki igrajo v drugi ligi in presenetljivo izgubila. Končni rezultat srečanja je bil 1:0 v korist Radomelj.
SORODNE NOVICE
Olimpija za finale pokala s Ce...
18.12.2017 | Slovenski nogomet
Aleksander Šeliga se seli k Dr...
18.12.2017 | Slovenski nogomet
Kenan Bajrić bi lahko igral za...
17.12.2017 | Slovenski nogomet
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Nogometaši Olimpije so današnji dan izkoristili za novo pripravljalno tekmo. Trener Milorad Kosanović jih je preizkusil proti drugoligašu iz Radomelj, s končnim razpletom srečanja pa zagotovo ni bil zadovoljen. Ljubljačani, ki sicer niso nastopili v najmočnejši postavi, so drugoligašu, čeprav so bili boljši nasprotnik, več so tudi poizkušali, namreč morali priznati premoč. Edini zadetek na tekmi je po prostem strelu - odbitek od živega zidu - končal v mreži Elvisa Đafića

Olimpija: Džafić, Zalaznik, Bajrić, Delamea, Jović, Kapun, Božič, Valenčič, Vicente, Čeh in Djermanović. Igrali so še: Zorc, Fink Mitrović, Škarabot, Kostić, Trifković, Vukčević in Eteme.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 26
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
baltazar 21.2.2014, 15:53 Prijavi komentar
DEJSTVO JE : da je kar nekaj igralcev iz Ljubljane igra ( in to uspešno) v Mariboru. -HVALA BOGU. Ker v Ljubljani ,Domžalah,Triglavu nimajo pojma.. pa brez zamere. Ko grem na kakšno tekmo govorijo o nekih talentih(imajo menanđerje)... a jih na igrišču ne opazim. Vidim opazim pa res kakšnega ki iztopa a kaj ko se ga ne GURA.....
Peppino Prisco fan 21.2.2014, 08:42 Prijavi komentar
Prosinecki; olimpija, ki je propadla je eno in ni nikoli začela v četrti ligi kot olimpija. bežigrad je drugo in bi moral ostat bežigrad, ker nima veze z olimpijo. bežigrad je nastal, ko je olimpija še igrala v prvi ligi, preden je odigrala zadnjo tekmo. lažete sami sebi in sleparite druge (upnike). končali boste enako kot mura...
legenda 20.2.2014, 16:07 Prijavi komentar
Lahko ti iz prve roke povem, da so se za derviševiča zanimali že zdavnaj pred mariborom in tudi sam je imel veliko željo da bi prišel v olimpijo. Celo toliko da je svojim kolegom rekel, da bo na prvi trening maribora prišel oblečen v zeleno. Zakaj pa ga niso hoteli je pa že spodaj napisano.
majsor 20.2.2014, 16:01 Prijavi komentar
Pa saj Derviševiča je klicala olimpija a se je na njegovo srečo in za njegovo dobro raje odločil za maribor. Trenutno takšnih pogojev kot jih ima maribor nima velika večina tujih klubov tako da tole je realno stanje olimpije. Kolikor daš igralcu toliko boš od njega dobil. Ne vem kako lahko pričakuješ da bo igralec 100% pri stvari ko pa ima v glavi sto drugih problemov ki so v klubu (zamujanje plače recimo...).
legenda 20.2.2014, 13:50 Prijavi komentar
Dervišević je alkoholik in kockar.
baltazar 20.2.2014, 12:38 Prijavi komentar
blue !!!!!!!! Prav imaš ! olimpija je na nivoju Radomelj v vsem. LE DA SO PROFESIONALCI.Le da ti igralci ..pa brez zamere ..niso neki potencial... SAJ JE BILO 5 IGRALCEV V BELI KRAJINI !!! IN BELA KRAJINA JE gladko na zadnjem mestu druge lige. SO RES POTENCIAL??? zakaj pred kakim letom niso vzeli Derviševiča ! ? DANES BO VERJETNO NASTOPAL ZA MARIBOR ....pa še bi se našli kaki pravi igralci za olimpijo
legenda 20.2.2014, 11:36 Prijavi komentar
Eno "štajerski pozdrav" si zaslužijo...http://m.youtube.com/watch?v=_KiN6Ee-iW8
bule 20.2.2014, 10:10 Prijavi komentar
Olimpija je trenutno na nivoju Radomelj (torej zgornje polovice 2. lige). Tako kadrovsko, strokovno, kot organizacijsko. Igralci kot so Bajrić, Kapun, Zorc, Čeh, res da imajo potencial, vendar niso nič boljši od mladeničev v Radomljah. Ti igralci bi se morali vsaj eno sezono kaliti v kakšnem drugoligašu, in tam bi morali očitno izstopat, da se jih pokliče v prvoligaša. Dovolj zgovoren je podatek, da je prišlek iz Radomelj Zalaznik med najboljšimi na igrišču, tudi najboljši strelec priprav. Pa da je Šporar naš največji prodajni potencial in najboljši igralec. Pa sta oba bila še leto nazaj mladinca.
Prosinecki 20.2.2014, 10:02 Prijavi komentar
@Peppino Prisco fan Ubistvu je to isto, kot če bi Mura propadla, pa potem prišla nazaj v prvo ligo in igrala pod istim imenom... aja, saj je bilo tako. Khm, zanimivo. @pfc1 Mislim, da daješ preveliko težo Kosiču - Olimpija je igrala odlično samo dokler je strokovni štab sestavljala trojica Kosič-Čeh-Magister... čim sta Čeh in Magister odšla, je igra konkretno padla, prav tako pa rezultati.
bule 20.2.2014, 09:53 Prijavi komentar
V bistvu si želim izpad Olimpije v 2. ligo. Morda bi to pomenilo, da se končno znebimo Izeta. Potrebna je temeljita prenova vodstva, stroke in tudi igralskega kadra. Če štartamo v 2. ligi z zdravimi temelji, z novim, ambicioznim vodstvom, transparentnim poslovanjem, pa seveda začet gradit recimo 5 letni projekt, da bi v petih letih se enakovredno borili z MB za naslov. Takoj podpišem.
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE