Uredništvo    11. junij 2018
Zlatko Zahović je obračunal s predsednikom Maribora

Zahović: Odkar za športni del skrbi Cotar, Maribor ni več prvak

Zlatko Zahović je v intervjuju za Delo verbalno napadal predsednika Maribora Draga Cotarja in izjavil, da "odkar je Cotar prevzel športni del kluba, Maribor ni več prvak". Zahović trdi, da Maribora nima več vodje.
SORODNE NOVICE
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Šumarji na krilih Tahiraja jes...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Mura nima recepta za Triglav
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Obotavljajoči Barišić: Imam se...
8.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Kdor verjame v to, da bi Zlatko Zahović in vodstvo Maribora še lahko zgladila nesoglasja, dejanja in izrečene besede vse bolj potrjujejo domneve, da je prelom dokončen in da je Zahović zares že nekdanji športni direktor kluba. V klubu glede vprašanja o vlogi Zahovića sicer še naprej molčijo in s tem ustvarjajo vse bolj megleno situacijo, Zahović pa je medtem spregovoril za časnik Delo in v njem z vsemi topovi udaril po predsedniku kluba Dragu Cotarju in ga obtožil, da je on krivec, da Maribor ni več prvak.

"Odkar je predsednik Drago Cotar prevzel športni del kluba, Maribor ni več prvak. Maribor nima več vodje," je povedal Zahović, in dodal.

"Dva meseca se ni zgodilo nič. Pričakoval sem, da bo klub sklical novinarsko konferenco, povedal svoja stališča ali odločitev, a se ni odzval niti na kazen NZS. Ni se pritožil. Mislim, da je stanje duha nesprejemljivo, o čemer največ povedo predsednikove besede med enim od obiskov slačilnice. Dejal je, da gremo naprej, četudi bo Maribor peti. Takšno razmišljanje po mojem prepričanju ne ustreza NK Maribor. To je znak nespoštovanja do kluba in navijačev."


Zahović je takoj po izgubljeni bitki za naslov odšel na dopust in predhodno, bojda kar preko telefonskih sporočil, vodstvu kluba sporočil, da je njegovo enajstletno delo v Ljudskem vrtu končano. Znano je, da v Mariboru ni homogenosti glede prihodnje vloge Zahovića, saj je v klubu prisotna tudi močna struja, ki meni, da bi Zahović moral oditi.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 36
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
pejo2310 12.6.2018, 14:17 Prijavi komentar
Mam obcutek , da še ni konec iz strani ZZ ja in bo se pestro..Cirkus tud v Mb
samo z glavico naprej! 12.6.2018, 14:08 Prijavi komentar
evo jaz se prijavlam, da bom volontersko opravljal delo športnega direktorja maribora! do konca avgusta pol pa pogodba, če bodo zadovoljni. samo na pogovor me naj povabijo in ni dvoma, da jih prepričam :-) nerabimo mi namišljene viole, ki se tolče po prsih in ne vidi prek svojega ega. mi smo MARIBOR!!!
MB_Bojan 12.6.2018, 13:10 Prijavi komentar
ja, ta pogovor je v Večeru naslovljen zelo spravljivo, kar malo iz konteksta na stran Zahoviča. Ko pa prebereš je slika ista, če ne še slabša kot doslej. Brez kančka objektivnosti in še potencirano na svoj nedotakljiv ego. Tako vsaj misli, da zadeve stojijo, da so drugi ob njem le pioni brez vrednosti. Otroci, kot je poskušal z metaforo prikazati , ki bodo strorili kaj dobrega le, če bodo ubogali vsemogočnega ata. Kot sem že spodaj napisal, NK Maribor bi bil najboljši z razsodnim na zemljo spuščenim Zahovičem, a to izgleda ni realna opcija.
Prosinecki 12.6.2018, 11:30 Prijavi komentar
ravno sem prebral njegov pogovor za Večer kjer grozi, da bodo šli agenti z njem... v isti sapi pravi, da klubu ne bo delal problemov, hkrati pa ga bo pustil brez vsega?!?! nagnusen je, ko vedno zaradi lastnega ega poruši vse za seboj.
MB_Bojan 12.6.2018, 10:45 Prijavi komentar
Ob izjemni igralski karieri in vseh priznanjih za storjeno za NK Maribor in s tem celoten Maribor, pa se sedaj poglablja vedno bolj in bolj v drugo smer. Pa mu sploh ne bi bilo treba, le malo spoznanja, da so tudi drugi ob tebi in da to ni njegov osebni klub. Deloval je kot s.p. športni direktor, ki mu je bilo praktično vse prepuščeno, pravzaprav preveč, in ko se več nimaš pod kontrolo se zgodi kar se dogaja. Zavlačevanje z uradnim odstopom, posluževanje izjav medijem, tudi tistih, ki jih sicer ne mara, omalovaževanje sodelavcev in izjavljanje, da lahko gre malodane kamor hoče. Ali res ? Kaj pa te 6 letne pogodbe, recimo s Pavlinom, so za klub racionalne ali izsiljene ? Na neki meji absurda, ki se je pri vodenju že nekaj časa prelil čez rob normalnih relacij v klubu, je neizbežen carski rez. Naboljši za NK Maribor bi bil z rojstvom preudarnega in za dialog pripravljenega Zlatka Zahoviča. V kolikor pa je ta njegov ego in beg pred realnostjo ušel lastni kontroli, pa je neminovno in pravilno s strani uprave in predsednika, da pričnejo novo zgodbo. Nogomet se je in se bo v Mariboru igral pred in po Zahoviču. Slava je tako kruto minljiva, škoda, malo ustavi konje ZZ in premisli.
koper10 12.6.2018, 06:11 Prijavi komentar
Zlatko, nehi špilat užaljeno primadono. Ni potrebe. Poišči si pač nove izzive.
Ibrakadabra 11.6.2018, 23:27 Prijavi komentar
ZZ TOP ostaja, to samo malo fopajo, da majo mediji kaj za pisarit, Nogomania in Ekipa sta pa ful verodostojna, jaz jima vse verjamem :))
samo z glavico naprej! 11.6.2018, 21:29 Prijavi komentar
pobral bi se kot je napovedal. zdaj pa mešanje dreka? komu daješ izjave zlatko? na ekipi ti je spustlo, pol pa ekskluziva temu istemu časniku, da v klubu gledajo ko biki. zdaj pa delo? pavlin 6 let? nvm, če je to profesionalno. noben ni in nemore bit nad klubom. nkmb je institucija. vsi ostali so pa minljivi, kar je tud sam dokazal zz
Who? 11.6.2018, 19:32 Prijavi komentar
Ce bi prebral komentar bi lahko razbral, da cez NKMB nisem pisal, ampak cez Zdrahovica, ker pluva cez ljudi z katerimi je 11 let gradil NKMB in to uspesno. Zdaj pa ce ti mislis, da je samo Zdrahovic vse naredil si pa ocitno pozabil, da je NKMB ze pred Zdrahovicem igral LP in serijsko osvajal drzavno prvenstvo. In mogoce, ampak samo mogoce je za izgubljene naslove kriva tudi OL ki se je precej pobrala organizacijsko in financno z milioni od MM. In ko ne gre se vidi karakter cloveka. In Zdrahovicev je jasen ze vse od SP 2002. Ko zagusti, spluvat vse, sam da bo on lep izpadu. Ja miha12 on sam, lastnorocno, brez pomoci in edinstveno. Je pojem nogometa in njemu ni enakega. Al neki tazga. Kaj je naredu na SP 2002? Pokakal se je. Kaj je naredil v finalu LP? Pokakal se je. Kaj je naredil v Olimpijakusu? Skregal se je. Kaj je naredil v Valenciji? Skregal se je. Za vsak gol ki ga je dosegel je tud drek umesal zarad svojga egota. In ja, ce se le da, takega cloveka ne bi hotel v NZS ali OL. Kar zgradi, slej al prej z ritjo podre. Thanks, but no thanks.
b1 11.6.2018, 17:28 Prijavi komentar
@pinguuu kaj še nisi opazil, da mandarini že nos razpada od alkohola, Cime pa je že tako zažgan in napihnjen, da ga bo vsak čas razneslo.
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE