Uredništvo    15. junij 2016
Astana je uradno predstavila dosedanjega nogometaša Maribora

Uradno: Ibraimi v Astani

Kazahstanska Astana je danes uradno predstavila Makedonca Agima Ibraimija, ki se po petih letih igranja v Mariboru seli na daljni evropski vzhod. Podpisal je dve in pol letno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Ščulac je plačal za zablode v ...
15.11.2018 | Slovenski nogomet
Tavares: Cilj je 200 golov!
13.11.2018 | Slovenski nogomet
Brečko: Igralci, ki niso preda...
13.11.2018 | Slovenski nogomet
Zahović: V Mariboru znamo plos...
13.11.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija: NZS in sodniki, konč...
12.11.2018 | Slovenski nogomet
Vombergar: To, da sem grešil, ...
12.11.2018 | Slovenski nogomet
(foto: Getty Images)
Kazahstanki prvak Astana, ki je v minuli sezoni nastopal v skupinskem delu Lige prvakov, bo v prihodnje močnejši z a dolgoletnega člana Maribora Agima Ibraimija,  ki je danes tudi uradno postal novi član ambicioznega kluba iz istoimenskega mesta. Sedemindvajsetletni Ibraimi je z Astano podpisal dve in pol letno pogodbo, v Kazahstan pa se po prekinitvi pogodbe seli kot prost igralec.  Neuradno naj bi pri Astani brez bonusov na uspehe in zadetke zaslužil kar 750 tisoč evrov na sezono, s čimer je eden najboljših makedonskih nogometašev zadnjih let podpisal najboljšo pogodbo v svoji karieri.

"Najpomembnejša je bila želja Astane, ki se je zelo potrudila, da sem prišel sem. Zato sem danes tukaj. Rad bi se zahvalil vsem, ki so me podpirali in mi pomagali omogočiti ta prestop," je za uradno klubsko spletno stran povedal Ibraimi, ki bo v svojem novem klubu združil moči z nekdanjim članom Domžal Nemanjo Maksimovićem ter reprezentančnim soigralcem Bešartom Abdurahimijem. Ibraimi, ki bo pri Astani nosil majico s številko 9, ima pred novim poglavjem v svoji karieri velike načrte.

"Rojen sem bil zato, da sem prvak. V tej ekipi bi rad bil čim bolj uspešen, rad pa bi nastopil tudi v Ligi prvakov. Za klub bi bilo zelo pomembno, če bi se še enkrat pomeril z najboljšimi v Evropi," je povedal Ibraimi.

Ibraimi se je v Maribor preselil junija leta 2011 in odtlej v vijoličasti majici zbral kar 163 tekem, na katerih je dosegel 40 zadetkov in prispeval še 43 asistenc.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 29
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Prco 19.6.2016, 21:06 Prijavi komentar
Pusti bebčka Cobra. Iz mentalno limitiranih se ne spodobi delati norca.
Cobra123 19.6.2016, 16:14 Prijavi komentar
MaliBebcki, daj nehaj spet zganjati neke frustracije.
MaliBebcki 19.6.2016, 08:45 Prijavi komentar
E moj Cobra123...palček mali štajerski...AGA vam je toliko dal in vi potem o nekem nožu v hrbet. Aga je borec in ne ovca kot velika večina tam...najboljše bi bilo, da bi mu mami pripeljal v pisarno Zahota in naj mu jo obdela ter Aga nadaljuje naprej z igrami v MBju? :D Pacienti za oskarja! :) Ovčke...BEEEEE-BEEEEE-BEEEEEE-BEEEEE -.-
Cobra123 18.6.2016, 21:47 Prijavi komentar
ŠššmarnaGora, se je mogoče kdo kaj zlagal? Zaho ga potegnil iz govana, a Ibraimi njemu nož v hrbet zabil. Pokvarjeno. Pa mi totalno dol maha, če mi praviš, da sem retardiranec. Povedal sem resnico. Sicer gremo naprej brez njega.
kiko123 18.6.2016, 00:30 Prijavi komentar
samo nekaj bi dodal tisti ko ste tak pametni pa komentirate za tako plačo ko jo je imel Ibrahimi pri Mb pa taki odnos do igranja na zadnjih tekmah ostalo ponočevanje mu je lahko ZZ lahko jebo mater pa ne pisat laži!lp
ŠššmarnaGora 17.6.2016, 01:03 Prijavi komentar
Kaki retardiranci so nekateri tu gor. Zaho je oškodoval klub za kak miljonček s svojim dejanjem. Vsi tisti, ki pljuvate po Agimovi igri, si malo poglejte njegovo letošnjo statistiko, pa tretjine prvenstva ni igral. 4 strelec in 2 asistent Mb!!! Bomo videli kak bo zdaj ko nam bo Bohar igro vodil. Zgodbe o tem, da je klub kaj dobil za njega so pa znanstvena fantastika. Te retardirane izjave, kak ga je Zaho iz Nafte potegnil... Lesjaka je tut z Nafte potegnil, pa ga po enem letu nagnal. Agim je igral, ker si je to zaslužil. Srečno Aga!
Cobra123 15.6.2016, 23:55 Prijavi komentar
Prco, in to Ibraimijeva zahvala klubu. Naj ga boli, nas tudi za njega, eden od bivših. Je že bil Branko Ilić pri Astani in je hitro pobegnil, čeprav je igral zelo dobro in tudi bil super plačan. Če Ibraimi tak odločil. Naj gre. Što prije, što bolje.
Cobra123 15.6.2016, 23:41 Prijavi komentar
Prco, in to je Ibraimijeva zahvala klubu. Naj ga boli, nas tudi za njega, eden od bivših. Je že bil Branko Ilić pri Astani in je hitro pobegnil, čeprav je igral zelo dobro in tudi bil super plačan. Ni bil nekaj zadovoljen. Če se je Ibraimi tak odločil. Naj gre. Što prije, što bolje.
Prco 15.6.2016, 23:22 Prijavi komentar
Pa pusti Cobra. Tota zgodba je zaključena. Zaho je naredil napako in jo priznal in vsaj deloma popravi. Agim pa je imel priložnost, da postane klubska legenda po Tavaresu. Osebno ti lahko 101% garantiram, da mu je bilo s strani Zahota "ponujeno" mesto kapetana po upokojitvi Tavraesa in da je klub vložil ogromno napora, da je dobil državljanstvo. Ampak potem se je pa Agim pač odločil kot se je. Njegova stvar. Naj mu evri lepo služijo, hvala za vse in srečno, ampak od legende Maribora je padel v bazen pač bivših igralcev kluba. Če ga pač boli kita za to, nas tudi.l
Cobra123 15.6.2016, 23:11 Prijavi komentar
Ja toti jebeni časopisi in 24kur. Preveč so že gnojnice zlili. Upam, da nikoli več ne dajo niti ene izjave za njih. Samo Ibraimi se mi je vseeno zasral. Zaho ga potegnil iz Nafte, on pa ga gre blatit k Ekipi. Zakaj ni šel na Večer ali kaki Štajerski tednik magari. Saj, dobrota je sirota. Kar je pač je.
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE