Uredništvo    27. junij 2018
Mariborčani so sklenili priprave v Moravskih Toplicah

Tavares: Imamo pravo energijo in velik motiv

Kapetan Maribora Marcos Tavares je po končanih pripravah v Prekmurju izrazil prepričanje v to, da je ekipa v zelo dobri formi. Vse misli so že usmerjene k obračunu proti Partizaniju iz Tirane.
SORODNE NOVICE
Drugi del se je začel z goliad...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometaši Maribora so sklenili priprave v standardni pripravljalni bazi v Moravskih Toplicah, danes pa je v Weizu proti istoimenskemu avstrijskemu klubu čaka že peti pripravljalni preizkus. Ekipa je doslej še neporažena, kar je dober obet pred uradnim vrhuncem sezone, ki bi napočil 12. julija v Tiranu proti Partizaniju.

"Dobro smo trenirali in dobro igrali. Ne samo nekaj igralcev, celotna ekipa že deluje zanesljivo. Tudi ob delitvi minut med igralce smo pokazali, da ni bilo razlik med polčasi. Ne glede na to, kdo je dobil priložnost, jo je izkoristil in za zdajšnjo fazo priprav smo vse opravili na najvišjem nivoju. Podatek, da smo neporaženi, potrjuje našo formo. Skozi treninge in tekme smo dokazovali, da imamo cilj, ki mu sledimo," je za klubsko spletno stran misli strnil kapetan moštva Marcos Tavares, ki je prepričan, da so pred Mariborom razburljivi časi.

"Med skupnim bivanjem v Moravskih Toplicah smo se veliko pogovarjali o vseh zadevah. Igralci z več izkušnjami pomagamo mlajšim, pomenili smo se o specifičnosti evropskih kvalifikacij. Imamo pravo energijo, velik motiv in verjamem, da lahko poskrbimo za novo lepo vijol’čno zgodbo. V tem evropskem poletju in potem v domačem tekmovanju."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
pejo2310 27.6.2018, 20:39 Prijavi komentar
MB prpelu mladega napadalca ...slovenec?! Zal ne 🤣😂🤣😂
lama 27.6.2018, 17:07 Prijavi komentar
Nekih okrepitev nebo razen napadlaca ce gre kdo od 3jice mesanovic zahovic mlakar, ekipa se bo zgradila pozimi ce bo potreba.
miha12 27.6.2018, 13:12 Prijavi komentar
btw, če ekipa ostane taka kot je, jaz mislim da okrepitve niso potrebne. sploh kake pol miljona za RVP recimo. ok, če se najde kaj zastonj na trgu (živec) potem ja. neke na silo pa brezveze. je pa res, da mislim da bo vsaj mali zaho šel, njegova menjava pa bi naj bil bosanec iz zrinjskega.
miha12 27.6.2018, 13:11 Prijavi komentar
kolmanič? sam sicer še vedno mislim, da bo viler v začetku sezone glavni. tut na prijateljskih zgleda solidno. proti koncu sezone pa pričakujem, da bo počasi kolmanič prevzemal glavno breme in naslednje leto v kvalifikacijah pričakujem njega kot prvo izbiro.
Tito81 27.6.2018, 12:39 Prijavi komentar
Jaz še vedno čakam na okrepitev VSAJ na levem boku...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE