Uredništvo    10. januar 2018
Saša Ivković se seli v Maribor

Potrjeno: Ivković prihaja v Maribor

Srbski mediji so naše poročanje o prihodu Saše Ivkovića preverili v Voždovcu in dobili potrditev. Kot smo poročali, 24-letni branilec prihaja v Maribor.
SORODNE NOVICE
Odhod Barišića je signal Manda...
13.12.2018 | Slovenski nogomet
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Šumarji na krilih Tahiraja jes...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Mura nima recepta za Triglav
9.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Že popoldne smo ekskluzivno poročali, da je športni direktor Maribora Zlatko Zahović v Beogradu našel novega branilca. Saša Ivković bo namreč iz Voždovca prestopil v Maribor. Naše poročanje se je hitro razširilo v srbske medije, v katerih se je pojavila tudi potrditev sklenjenega posla. 

Športni direktor Voždovca Goran Grkinić je namreč dejal: "Vse je končano, preostal je samo še podpis pogodbe. Saša je med več opcijami izbral Maribor. Vse tri strani so zadovoljne s sklenjenim poslom."

Ob tem dodajmo, da je bil Ivković minulo jesen eden boljših branilcev v srbskem prvenstvu. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 13
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
garfild 11.1.2018, 17:12 Prijavi komentar
fanta, saj vi ste tudi imeli več ali manj samo pušiono s srbi v svoji ekipi ( Komazec,....). Ampak ne se sekirat preveč že naslednji prestopni rok če bo šlo vse po sreči bo povsem drugačen če bo UEFA uspela skozi proceduro spraviti prepoved posojanja igralcev v članski kategoriji in omejiti klubom število registriranih igralcev v članski kategoriji. Tedaj bodo cene strmoglavile ker se bo na tržišču na enkrat pojavilo nekaj tisoč igralcev, kar bo popolnoma premešalo karte na nogometnem tržišču. In Murihnove besede ob prestopu Neymarja se bodo uresničile kot zlate da je Neymar ureden tega denarja mnogi ostali igralci ki so se jim na njegov račun dvignile cene pa ne.
fanta 11.1.2018, 13:35 Prijavi komentar
za takšen dnar,ko ga mi porabimo za nakupe je vse več ali manj škart roba....ampak...kot to dela Zaho v tej škart robi se najde tudi še kar nekaj neodkritega...dobri primeri so to Billong,Meša,Tava,Defendi..vse je to prišlo zastonj ali z minimalnim vložkom...se mi zdi,da je pri nas problem dat pol miljona ali več ,takrat se nam ponavadi ne izide(Rep,Bajde-morda mu še rata)
garfild 11.1.2018, 13:18 Prijavi komentar
Tito81, iz srbske lige se splača kupovati edino do U19 vse ostalo je takšna ali drugačna škart roba. Večkrat dokazano v praksi pri različnih slovenskih klubih tako še v času jugoslovanske države kot sedanje slovenske države.
garfild 11.1.2018, 13:13 Prijavi komentar
Uskokovič bo pa spet na stranskem tiru, biserna poteza, ni kaj.
Tito81 11.1.2018, 10:46 Prijavi komentar
Retep, kaj je narobe s tabo? Kaj to pisariš za ene neumnosti? Si nesposoben prebrat post ali kaj ne razumeš? Ne, ne vem dosti o Srbski ligi, zato pa sem naslovil vprašanje na tiste, ki to bolje spremljajo... Mislim, da sem bil dovolj razumljiv. Kot drugo sem izpostavil edino navedeno kvaliteto v članku, čaš da je bil en boljših branilcev v Srbski ligi. To je lahko tudi lari fari, kdo je za koga dober. Če bi bolj podrobno spremljal SNL, bi se spomnil prestopa Crnomarkovića, ki je tudi prišel s slovesom enega boljših branilcev iz Srbske lige. Ni šlo za primerjavo teh dveh igralcev ali za primerjavo Maribora in Olimpije, temveč kritiko novinarju, ki se ni kaj dosti pozanimal o referencah in je samo napisal, da je en najboljših.... Če bi znal igrati šah, bi verjetno znal tudi brati... oziroma bi si tvoj veleum nogometa uspel dojeti tudi post v parih vrsticah...
retep 11.1.2018, 09:21 Prijavi komentar
Čuj Jožek ali Titio ali ka že, kaj pa ti veš o srbski ligi? In kako ti pade sploh na pamet primerjat kadrovanje pri neke no name Olimpije ( v smislu evro nogometa ) s kadrovanjem evropskega Maribora. Raje napiši kaj o šahu; nemara se nanj celo kaj - spoznaš?
jankoslav 11.1.2018, 08:42 Prijavi komentar
pejo igralc je bil pripeljan, plačan pa ga niso dal igrat, to se dogaja samo pri butastih klubih kar olimpija pod mandarićem je
Werder Lunik 11.1.2018, 00:57 Prijavi komentar
Tako je pejo, Crnomarković je igral izključno na prijateljskih (pa še to le ko ni bil poškodovan) in to je to. Pokalnih, ligaških ali evropskih ni videl drugače kot s klopi (redko) oz. tribune ali preko TV. Zakaj ni dobil pa vsaj enkrat priložnosti pa ne vem, ker tako slab pa tudi ne verjamem, da je bil. Sploh sodeč po vsem šodru, ki je dosedaj že igral v zelenem dresu..
janbuc 10.1.2018, 22:13 Prijavi komentar
@pejo2310 On ni odigral niti ene uradne tekme za Olimpije.
pejo2310 10.1.2018, 22:09 Prijavi komentar
kako da ni odigral? igral je pokalne tekme in prijatelske ...če bi kdaj gledu tekmo in ko so med sabo igral se je vidlo ,da ni fizično niti blizu Bajriču...glede Ivkovića ....sem gledu ga proti C.Zvezdi pa Partizanu..dobr se je boril sam ni nekaj več ...če bi bil ,bi ostal v Partizanu...sam čudn komentar Legende123 a zdej je dobr Srb? kakšna dvojna merila ...LOL
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE