Uredništvo    25. april 2018
Maribor se bo v soboto doma pomeril proti Triglavu

Milec se je vrnil na treninge

Maribor na sobotni tekmi proti Triglavu ne bo mogel računati na Jasmina Handanovića in Mitjo Vilerja, po poškodbi pa se v trenažni proces počasi vrača reprezentant Martin Milec.
SORODNE NOVICE
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Šumarji na krilih Tahiraja jes...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Mura nima recepta za Triglav
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Obotavljajoči Barišić: Imam se...
8.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Nogometaši Maribora bodo po seriji zmag sezono nadaljevali v soboto, ko jih čaka na papirju rutinska naloga proti zadnje uvrščenemu Triglavu, ki je v spomladanskem delu sezone skupaj osvojil vsega dve točki. Moštvo bo nekoliko oslabljeno, saj zaradi kazni ne bosta nastopila vratar Jasmin Handanović in bočni branilec Mitja Viler, morebiti pa se bo premoru zaradi poškodbe v ogenj vrnil Martin Milec, ki že vadi po individualnem programu.

"Po tekmi proti Aluminiju imamo dovolj časa za počitek in novo, temeljito pripravo. Vmes je treba nabrati energijo in se spet zbrati, da bo pokalo od želje, da osvojimo 3 točke. Potem pa na tekmi pokazati, da je kvaliteta na naši strani in poskrbeti, da bo ustrezno izražena. Če bodo ti pogoji izpolnjeni, se obeta še ena dobra predstava. V nobenem primeru pa se ne bomo zanašali na rezultat z gostovanja v Kranju. V soboto je nova zgodba," je za klubsko spletno stran povedal trener Darko Milanič.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
miha12 25.4.2018, 11:49 Prijavi komentar
ne pride v štih, ker mladi tak dobro igrajo da milanič nima potrebe po menjavi ekipe. ker pa nismo v pokalu\evropi neke potrebe po rotaciji tudi ni.
stena 25.4.2018, 11:10 Prijavi komentar
daj naj nekdo da informacijo kaj se dogaja z Boharjem ali je poškodovan ali se seli nazaj v Muro
miha12 25.4.2018, 10:31 Prijavi komentar
ne želi si videt cotmana na delu...
Tito81 25.4.2018, 10:27 Prijavi komentar
Morda se sliši noro ampak mi je všeč, da ima Handa prepoved igranja, saj bomo končno lahko videli drugega golmana na delu... Handa ima očitno v pogodbi, da mora biti prva izbira, tako da le kartoni in poškodbe dajo priložnost drugemu vratarju. Sicer bi bilo bolje, če bi pavziral kdaj vmes, ko je bila kriza rezultata in ne ravno sedaj, ko se spredaj lovi Olimpija in se zadaj beži pred Domžalami...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE