Uredništvo    13. september 2018
Odmevi iz tabora Maribora

Milanič: Zmaga ostaja, ostalo za hitro pozabo

Trener Maribora Darko Milanič, da bi si glede na razliko med obema kluboma Maribor moral lažje izboriti vstopnico za četrtfinale pokalnega tekmovanja.
SORODNE NOVICE
Cilj Olimpije je vsaj ena trof...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija razpada, odhaja še en...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžalski podmladek odpihnil C...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Za Gorico zaigral 15-letnik
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Maribor je v osmini finala pokalnega tekmovanja v Bravu naletel na izjemno klenega in motiviranega nasprotnika, ki se je vse do same končnice tekme močno spogledoval z eno največjih pokalnih senzacij v zadnjem času.  V sodnikovem dodatku je Maribor dosegel dva gola in se skozi šivankino uho prebil v nadaljevanje, v taboru vodilne ekipe 1. SNL pa so tekmi priznali, da jim je Bravo povzročil ogromno težav.

"Povsem je jasno, da bi glede na razliko v renomeju, kakovosti in vsem ostalem rezultat moral biti drugačen. To je bila pokalna tekma, v kateri je možen tudi takšne scenarij. Na koncu smo bili lahko veseli zmage, ostalo pa bomo skušali hitro pozabiti," je povedal trener Maribora Darko Milanič, mnenju pa se pridružuje tudi strelec zmagovitega zadetka Aleksander Rajčević.

"V pokalu na prvi tekmi vselej dobimo solidnega tekmeca, ki se zna  dobro postaviti na igrišču in ga je zelo težko prebiti. Prehitro smo postali nervozni. Če bi igrali bolj mirno, bi srečanje lažje speljali sebi v prid,"
je povedal Rajčević.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE