Uredništvo    8. februar 2019
V Borcu so ogorčeni nad potezo Maribora

Maribor se je izživljal nad našim 15-letnim vratarjem!

V taboru Borca iz Banje Luke so se odzvali na bojkot drugega polčasa prijateljske tekme proti Mariboru in slovensko moštvo obtožili nespoštovanja dogovora, da bodo na tekmi zaigrali mladinci in igralci z manjšo minutažo.
SORODNE NOVICE
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija se podaja na zelo neg...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Včerajšnja prijateljska tekma med Mariborom in Borcem iz Banje Luke je poskrbela za redko viden incident in sicer se je srečanje pri vodstvu Maribora s 4:0 končalo že po koncu prvega polčasa, saj nogometaši bosanskega drugoligaša niso želeli nadaljevati tekme. V Mariboru so bili nad potezo nasprotnika presenečeni, v Borcu pa so se kmalu zatem javili z odprtim pismom na uradni spletni strani in Mariborčane obtožili, da so jih grdo prevarali.

"Česa takšnega še nisem doživel. Dejali so mi, da bodo igrali mladinci in igralci, ki na ostalih tekmah niso igrali veliko, nato pa ste lahko sami videli, s kakšno postavo so začeli tekmo. Moral bi jo prekiniti že prej. To sem želel storiti že v 10. minuti, v 30. minuti pa sem odšel na igrišče in dejal sodniku, da bomo odigrali le še pet minut. Ni me upošteval. Nima smisla, da preizkušam mlade igralce, oni pa so izživljajo nad njimi. Rezultat ni pomemben, pomemben je dogovor. Prav tako smo dejali, da odigramo brez kamer in medijev, pa so tekmo vseeno prenašali v živo. Takšne prevare še nisem videl," je bil besen trener Borca Darko Vojvodić.

Vojvodić je dogodek iz Beleka pokomentiral tudi za bosanski portal Sportsport.ba.

"Iskali smo nasprotnika našim mladincem in ponujena nam je bila mladinska ekipa Maribora. Tam so nas dočakali Tavares, Mešanović, Vršič in ostali, ki so želeli zabiti gol našemu 15-letnemu vratarju,"
je še dodal Vojvodić.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 20
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
10zvezdic 8.2.2019, 19:27 Prijavi komentar
Kaj pa je B Ekipa? Če imaš več kot 20 kvalitetnih igralcev?Kako pa naj Darko razdeli minute med vse igralce? Da bo tekmecu všeč? To je tipična provokacija Mandarine!
10zvezdic 8.2.2019, 19:23 Prijavi komentar
Kaj so pričakovali pri Borcu? Da Maribor pošlje v Turčijo samo za njih mladinsko ekipo? Ali kaj se gredo?
PROM€T€Y 8.2.2019, 13:01 Prijavi komentar
Meni pa to deluje kot da v "normalnem" svetu postaneš polnoleten pri 18/21 letih.. v Bosni pač pri tridesetih...hahaha
miha12 8.2.2019, 12:41 Prijavi komentar
Panda nevem kaj točno so rekli borcu, ampak pri napovedi tekme se je ves čas govorilo da bodo igrali tisti ki proti Spartaku niso. Tudi dobili sos seznam kdo bo igral, eno uro pred tekmo. Tudi videli so kdo je prišel na igrišče, pa so se pizdit začeli komaj pri 1:0. Zdaj pa bi vaje radi revanšo, s prvo ekipo :DD sicer pa so Pihler, tava, Vršič druga ekipa.
Panda. 8.2.2019, 11:44 Prijavi komentar
Pričakovali so B ekipo, potem pa od začetka zaigra polovica prve ekipe skoraj. Verjetno MB ni rekel: ''aja, pa Tavares, Vršič, Mešanović, Pihler, itd... niso igrali proti Spartaku, zato bodo začeli proti Borcu." Pri Borcu pa verjetno sploh niso pogledali, kdo je dejansko zaigral proti Spartaku in so sklepali, da je igrala najmočnejša ekipa. Iz informacij, ki jih imamo težko sklepaš kdo ima prav, dejanski dogovor poznajo samo tisti, ki so bili dejansko zraven. Dejstvo pa je, da je reakcija Borca povsem mimo. Zmotno so sklepali in potem iz tega naredili največjo dramo. Na koncu dneva je samo prijateljska, vaši mulci pa so nabirali izkušnje proti fantom, ki so igrali Ligo Prvakov. Oškodovani pa na obeh straneh - za đabe.
retep 8.2.2019, 11:12 Prijavi komentar
Kolikor pa je znano nam navadnim smrtnikom, je bilo rečeno, da bodo najprej zaigrali tisti, ki niso igrali proti Spartaku iz Moskve, v nadaljevanju pa mladci; tisti, ki sozraven !
retep 8.2.2019, 11:09 Prijavi komentar
Iz zaupljivih virov smo izvedeli, da je posredoval sam g. M Mandarič, bodoči manager Borca. Prekinil je polčas ! Mb je tu naredil strateško napako. Moral bi pustiti Borcu da doseže en gol v prvem počasu, tekma bi se nadaljevala, potem pa horuk Maribora. Se zgodi !
Gigiinjo 8.2.2019, 10:11 Prijavi komentar
prenos niti približno ni sporen. in hvalabogu da je da ni praktična izolacija nogometa od navijačev. hvala kurcu za to letos
MB_Bojan 8.2.2019, 09:21 Prijavi komentar
Naj potem še povejo kdo iz Maribora jim je rekel, da bodo igrali z mladinci, če jih tam več ni. In če je ta podatek let ekipe Borca kot jih navaja Gigiinjo točen, pove o tem Borcu vse. Sicer pa me še bolj presenečajo ta in podobne pripravljalne tekme, ki se v zadnjem času prenašajo na TV. Je to kak smisel nogometa na TV takšne tekme ? kdo finansira to morje nepomembnosti v nogometno bizarnost.
bonzo 8.2.2019, 08:58 Prijavi komentar
Pridružio se: 23 Maj 2018, 15:22 Postovi: 121 da su znali protiv kakvih klosara igraju ovi iz Maribora ne bi poveli drugi tim vec pionire,mislim da bi onda bio manji poraz 0:2 0:3
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE