Uredništvo    7. december 2018
Prva tekma zadnjega kroga

Maribor oslabljen v Velenju

Prva tekma zadnjega kroga jesenskega dela prvenstva v Prvi ligi Telekom Slovenije bo na sporedu že nocoj. Maribor bo brez nekaterih ključnih mož gostoval v Velenju.
SORODNE NOVICE
Olimpija si je sposodila bočne...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija bo odigrala še eno te...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
Prekmurska invazija na Ljudski...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija prehiteva, Vombergar ...
17.2.2019 | Slovenski nogomet
URADNO: Vombergar je Olimpiji ...
16.2.2019 | Slovenski nogomet
Mojstrovina Ibričića proti Stu...
16.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Maribor ima pred zadnjo ligaško tekmo v letu 2018 devet točka prednosti pred Olimpijo. Vijoličasti so v dobri formi, za seboj imajo pet zaporednih zmag, jesenski del prvenstva pa bodo končali na gostovanju v Velenju.
 
A tja potujejo precej oslabljeni. Zaradi kazni bodo poleg že prej odsotnega Dina Hotića tokrat manjkali še Marko Šuler, Blaž Vrhovec in Aleks Pihler. "Ob Hotiću zdaj manjkata še Vrhovec in Pihler, tako da imamo tudi sredini manj manevrskega prostora. Skozi tekmo se ne sme nič zgoditi, saj bo manj možnosti za spreminjanje. Imamo pa dovolj rešitev in verjamem, da bomo uspešni tudi v tem namenu," pred tekmo razmišlja trener Darko Milanič.
 
Seveda pa je Maribor tudi ob teh težavah na stadionu Ob jezeru velik favorit. Rudar je trenutno na osmem mestu lestvice. "Kljub rezultatom, ki smo jih dosegali v zadnjem obdobju, bo bistvenega pomena posamična priprava. Ob spoštljivosti do nasprotnika, ki želi z dna lestvice. Imajo dobro moštvo in te s svojimi značilnostmi hitro lahko ogrozijo. Skušali bomo zadržati dober nivo igre, jasno pa je, da smo zelo motivirani. Želimo končati jesenski del na pravi način," sporoča trener vodilne ekipe lige.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE