Uredništvo    12. avgust 2017
Darko Milanič po obračunu z Domžalami

Koristno, da smo igrali proti takšnemu nasprotniku

Priprava na naslednjo evropsko tekmo je bila odlična, meni trener Maribora Darko Milanič, saj je Maribor igral proti Domžalam, ki igrajo napadalen nogomet.
SORODNE NOVICE
Maribor do vrha napolnil mrežo...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Čavušević trenira z drugoligaš...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Aluminij zapustila še Mesec in...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Maruško nova okrepitev ambicio...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Muminović iz Kidričevega v ......
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Krčani okrepili obrambo in nap...
16.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Maribor in Domžale sta se izmenjevala v tem, kdo bo bolj nevaren za gol. Jasmin Handanović in Dejan Milić pa kljub temu nista klonila, tako da se je petkov derbi kroga v 1. SNL končal z remijem (0:0). Tako kot Simon Rožman tudi Darko Milanič ni mogel biti nezadovoljen s tem, kar so prikazali njegovi varovanci. Želel bi si le kakšnega zadetka...

Videli smo zelo dobro tekmo. Igrali smo proti moštvu, ki ima izredno agresijo in te prisili k temu, da moraš biti dober, če želiš priti do pozitivnega rezultata. Škoda, da nismo zadeli. Da bi bila podoba še boljša. Imeli smo preko Boharja dve lepi priložnosti v prvem polčasu, potem v določenem delu izreden pritisk v drugem polčasu.

Na prejšnjih tekmah smo bili zelo natančni, tokrat ne. Imeli smo precej akcij, ko bi se lahko zgodilo kaj več. Tudi dinamika je bila visoka. Ne smemo pa pozabiti, da so bili fantje, naši in domžalski, tudi že v nekaterih trenutkih z mislimi pri naslednjih nasprotnikih, ki nas čakajo, kar je razumljivo. Pred nami so izredno pomembne tekme, tako da sem zadovoljen s prikazanim. Menim, da je bilo zelo koristno, da smo imeli kot zadnji test pred play-offom tekmo proti nasprotniku, ki goji takšen način igre. Bistveno boljše je, kot bi imeli nasprotnika, ki bi se vso tekmo branil.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE