Uredništvo    11. januar 2018
Novopečeni branilec MAribora že trenira pod vodstvom Darka Milaniča

Kassim Doumbia: Kot da sem prišel domov

Novopečeni branilec Maribora Kassim Doumbia se v Mariboru počuti kot doma, še naprej pa je trdno prepričan v to, da je s selitvijo v Sloveniji naredil korak naprej v svoji karieri.
SORODNE NOVICE
Presenečenje v izboru za igral...
17.12.2018 | Slovenski nogomet
V Krškem odslovili kar pet tuj...
15.12.2018 | Slovenski nogomet
Odhod Barišića je signal Manda...
13.12.2018 | Slovenski nogomet
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Maribor je po izteku jesenskega dela sezone v svoje vrste privabil enega novega nogometaša in sicer Malijca Kassima Doumbiaja, ki se je v Slovenijo preselil iz islandskega Hafnarfjordurja.

Doumbia bo v Mariboru skušal  zakrpati vrzel, ki je nastala z odhodom Jeana-Clauda Billonga, prvi vtisi v novem klubu pa so odlični.

"Moji prvi vtisi so odlični. Že na zboru ekipe ob večerji sem začutil dobro ozračje in prijetne odnose med igralci. Počutil sem se, kot bi prišel domov. Ne obvladam slovenščine, a so vsi govorili z menoj angleško in smo se veliko pogovarjali. Od prej sem poznal Šulerja, Tavares me je pozdravil v imenu ekipe. Uvodno spoznavanje je opravljeno, zdaj pa na delo,"
je za klubsko spletno stran povedal Doumbia, ki je trdno prepričan v to, da je bila selitev v Maribor prava poteza.

"Vem, da sem naredil korak naprej v karieri. Ne samo vremenske razmere, tudi infrastruktura je drugačna. Ne dvomim, da bodo tudi treningi. Za kakšno ekipo gre, sem spoznal v poletnih medsebojnih dvobojih, ko sem še igral za Hafnarfjördur. Prišel sem v klub, ki se vedno bori za trofeje, redno igra v evropskih pokalih. Pomembno je le, da čim prej ujamem ritem, se privadim na zahteve in uspešno oddelam priprave. Naredil bom svoje na igrišču, potem pa se bo trener odločil, koliko lahko pomagam ekipi."


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
šikimiki 12.1.2018, 09:04 Prijavi komentar
naj ti zalaufa...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE