Smiljan Kuhar   23. avgust 2011
Mariborčana na posojo v Muro

Dodlek in Rep v Muro

Zgodilo se je pričakovano. Potem, ko je bilo po prvih šestih krogih evidentno, da so pri Muri najšibkejši na sredini igrišča, je vodstvo kluba ukrepalo v tej smeri. Na Fazanerijo prihajata Rajko Rep in Timotej Dodlek.
SORODNE NOVICE
Olimpija: Nastal je interni ko...
18.3.2019 | Slovenski nogomet
Maribor ne prepozna težav, Oli...
18.3.2019 | Slovenski nogomet
Gorica končala enega najbolj č...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
1. SNL: Skoraj popoln krog gos...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
Aluminij je presekal negativno...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
Kek zaradi poškodbe vpoklical ...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Po zadnji tekmi Mure v Mariboru je bilo jasno, da bodo v vrstah črno-belih potrebne nekatere spremembe. Predvsem vezna linija je bila tista, ki je najbolj šepala in ravno na tem mestu prihajajo okrepitve. Na Fazanerijo se do konca sezone selita Rajko Rep in Timotej Dodlek, ki sodita med najperspektivnejše mlade igralce v Sloveniji. Posebne pozornosti je bil pred časom deležen Rep, ki ga je svetovni nogometni portal Goal.com uvrstil celo med stoterico najbolj obetajočih mladih igralcev na svetu. Oba igralca sta bila sicer člana vseh mlajših selekcij slovenske izbrane vrste.

Prihod mladih vezistov sta za Nogomanio potrdila tudi predsednik kluba Miroslav Topič in športni direktor Igor Celec. "Po uvodnem delu sezone smo ocenili, da potrebujemo okrepitve v vezni liniji. Napredovanje v Prvo ligo nas je malce presenetilo in tako smo sestavili ekipo iz igralcev, ki smo jih imeli na voljo. Naša vizija še naprej ostaja ista, Rep in Dodlek pa bosta na sredini tista dodana vrednost, ki je do sedaj manjkala," nam je povedal Topič, ki kljub temu še naprej verjame v vse igralce, ki so trenutno v kadru soboškega prvoligaša.

"Po nekaj kratkih pogovorih z Mariborom, smo z Zlatkom Zahovičem uspeli najti skupni jezik o posoji igralcev," pravi Celec, ki je tako poskrbel za željeni okrepitvi na sredini igrišča. Dobra novica je tudi ta, da bosta oba novinca Robertu Pevniku na voljo že v nedeljo, ko na Fazanerijo prihajajo Domžale.

Na relaciji Maribor - Mura so pogovori bojda trajali kar nekaj časa, v določenem trenutku naj bi se odnosi celo zelo ohladili, a sta vpleteni strani nato našli dogovor, kar je potrdil tudi športni direktor Maribora Zlatko Zahovič: "Rajko Rep in Timotej Dodlek sta izrazila željo po večji minutaži in igranju nogometa, v klubu pozdravljamo njuno ambicijo in željo po dokazovanju. Obema ob začasnem odhodu želimo obilo športnih uspehov in se vidimo v juniju."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 11
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OBRUT 24.8.2011, 15:22 Prijavi komentar
pepe- ja se strinjam s tabo, samo kje pa bomo dobili takega igralca?? saj vemo kako je s financami.. tile mladeniči niso tako slabi, kot sedaj izgleda,.. samo rabijo pravega trenerja, kar pa vsekakor Pevnik ni bil!! do sedaj nas noben ni nadigral razen Maribor!! bomo videli, kako bo naprej.
ibr0x 24.8.2011, 13:39 Prijavi komentar
Se že vidi da Mura postaja Maribor B... že zdaj je dosti mariborčanov tam, pa še šimundža gre zdaj tja... ;))) Naslednji mesec bo novia NK Maribor kupil NK Muro ;))
dpero 24.8.2011, 13:32 Prijavi komentar
hahah.. sobočanci sovražite maribor, a ravno ta vam rešuje kožo! vaša olimpija vas je odj.... ;)
AlfredMudjahedin 24.8.2011, 12:52 Prijavi komentar
tetraxx in kam sodiš ti ko se toliko napihuješ???
chelsea_maribor fan1 24.8.2011, 11:02 Prijavi komentar
rajko velik sreče in prepotrebne minutaže pri muri se vidmo spet junija,dodlek pa naj se velik zbolša,če hoče še naprej igrt v svetem dresu
tetraxx 24.8.2011, 10:12 Prijavi komentar
pozdravljam pa to da sta šla na posojo. rep bo dobil prepotrebne izkušnje in minutažo, dodlek pa nebo več hendikepiral maribora.
tetraxx 24.8.2011, 10:11 Prijavi komentar
kaj ste vi blesavi na nogomaniji? timotej dodlek sodi med najperspektivnejše mlade igralce v sloveniji? če je to tak lahko mi ligo kr ukinemo, ker ima san marino pri u13 bolše igralce...
murazavedno 23.8.2011, 23:06 Prijavi komentar
fala zlatko !
mb 23.8.2011, 22:57 Prijavi komentar
pozdravljam to novico!
pehko 23.8.2011, 22:43 Prijavi komentar
super .. a kaj pa je zdaj z onim igralcem ko ga je Pevnik hotel ki je baje bil prosti agent ?
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE