Uredništvo    5. oktober 2016
Igor Pamić je novi trener Kopra

Bara je zahteval novega trenerja

Koper je potrdil trenerja Igorja Pamića. Na spletni strani so Koprčani zapisali, da je agent Andy Bara zahteval spremembe in tako je prišel Igor Pamić, "ki je znan kot trener, ki goji napadalno igro".
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Rudar je prepričal Tučića
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Mandarić konkretno namignil na...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Barišić v Kopru krstil dva deb...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija se je poigrala s Kopr...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
Srebrnič je prepričan, da uvrs...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: FC Luka Koper)
Javnost je za to vedela že lep čas, zdaj pa so v Kopru potrdili prihod novega trenerja. Srba Milana Obradovića, ki je ekipo vodil v dosedanjem poteku sezone, bo zamenjal Hrvat, in sicer Igor Pamić

Koprsko sporočilo za javnost pa potrditev novega trenerja pojasnjuje na skrajno nenavaden način, saj je navedeno, da je agent Andy Bara zahteval spremembe. Prišel je zato trener, ki po mnenju Koprčanov goji napadalno igro. Glede na to, da naj bi bil Bara s svojo agencijo tisti, ki v koprskem klubu v resnici odloča (pripeljal je tudi že kup igralcev). 

"FC Luka Koper se je v borbi za vrh slovenske nogometne lige odločil za nov zagon, ki bo osvežil igro kozličkov. Na podlagi zahteve Andya Bare iz Swiss Sport Agency o ukrepanju za doseganje vrha lestvice, se je sestal upravni odbor kluba in sprejel sklep o zamenjavi trenerja in v Koper pripeljal Igorja Pamića, ki je znan kot trener, ki goji napadalno igro. Novi trener kozličkov je v svoji bogati nogometni karieri v devetdesetih letih igral tudi v Kopru tako, da dobro pozna naš kraj in se bo pri nas hitro znašel.

Po odličnem začetku sezone, v kateri FC Koper cilja na sam vrh, so se v klubu odločili, da je za nadaljevanje ključna prav osvežitev napadalne igre. Ekipa igra stabilno in čvrsto igro, a je na nekaterih tekmah zmanjkalo ideje v napadu. Z osvežitvijo igre si želimo, da si bo FC Koper priigral več zaključnih priložnosti in bil tako še nevarnejši za svoje tekmece
," so zapisali pri koprskem prvoligašu.

Šestinštiridesetletni Pamić je kot nogometaš nekoč igral za Koper, v trenerskem poslu pa je največ uspeha požel v Istri, ki je bila tudi največji klub, ki ga je vodil doslej. 

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Prosinecki 6.10.2016, 09:00 Prijavi komentar
vi ne razumete - to so pač ta vrhunska svetovanja vredna 2 mio €
Ronnie_10 6.10.2016, 08:36 Prijavi komentar
Hahahaha kera gniloba od kluba. Upam da propadejo čimprej.
HOMO SAPIENS 5.10.2016, 20:02 Prijavi komentar
Pamić Napadalno igro !!!??? Verjetno niso gledali nobene tekme Istre in Paminjovo bunkerico ! Vanoli je zanj ultra ofenzivec.
ZMAJ 5.10.2016, 19:10 Prijavi komentar
Agent zahteval hahahaha kere mučke! Bruh bruh
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE