Uredništvo    14. junij 2018
Spremembe v strokovnem štabu Gorice

Nikčević zapustil Gorico

Iz tabora Gorice so sporočili, da strokovni štab kluba zapušča dosedanji pomočnik Mirana Srebrniča Novica Nikćević, ki je v preteklosti tesno sodeloval tudi s trenerjem Maribora Darkom Milaničem.
SORODNE NOVICE
Tri tekme kazni za Štigleca in...
19.9.2018 | Slovenski nogomet
Ibričić: Gostovanje v Ljudskem...
19.9.2018 | Slovenski nogomet
Darko Zec se vrača v Slovenijo
18.9.2018 | Slovenski nogomet
Zahovič: Vezi s Pavlinom ni mo...
18.9.2018 | Slovenski nogomet
Pokal Slovenije: Jutri na delu...
18.9.2018 | Slovenski nogomet
Verdenik: Slovenski nogomet je...
17.9.2018 | Slovenski nogomet
(foto: ND Gorica)
Gorici se po izteku sezone dogajajo številne spremembe. Klub se je kmalu po koncu sezone zahvalil kar sedmim igralcem, novosti pa bodo tudi v strokovnem štabu, ki ga zapušča dosedanji pomočnik Mirana Srebrniča Novica Nikčević.

"Klub in Novica Nikčević sta že pred začetkom lanske sezone sklenila dogovor, ki je bil osnovan na kratkoročnem sodelovanju, predvsem na željo trenerja Nikčevića.ND Gorica je sicer izrazila veliko željo, da bi nekdanji odlični napadalec, ki je v preteklosti v plavo-belem nasto pil na 70 tekmah in dosegel 44 zadetkov, tudi v prihodnje opravljal vlogo pomočnika trenerja, vendar je obenem ohranila spoštovanje do njegovih osebnih odločitev.“Nocetu", ki je novogoriškemu klubu ogromno doprinesel že v igralski karieri, se za vso dodano vrednost in dvig raznovrstnih segmentov nogometne igre iskreno zahvaljujemo. Vrata v klub pa mu bodo vselej odprta!"
so zapisali pri Gorici.

Nikćević je v preteklosti tesno sodeloval s trenerjem Maribora Darkom Milaničem, saj je bil njegov pomočnik pri graškem Sturmu in angleškem Leeds Unitedu.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
korektor 14.6.2018, 09:35 Prijavi komentar
Zaradi prihoda Nikčevića za pol sezone so se odrekli doma vzgojenemu bivšemu reprezentantu Komcu.ne vem kaj je Nikčević s svojim delom lahko pripomogel v tako kratkem času. Vidi se da po odhodu 7 igralcev in po eni najslabših sezon v zgodovini kluba predsrednik Arčon dokazuje, da mu stvari uhajajo iz rok.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE