Uredništvo    15. julij 2016
Stara znanca spet v svojih starih klubih

Lovrečič v Celju, Žigon v Gorici

Tik pred začetkom nove sezone v 1. SNL sta se v svoja nekdanja kluba vrnila Dejan Žigon in Anej Lovrečič. Prvi se je vrnil v Gorico, drugi pa v Celje.
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Rudar je prepričal Tučića
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Mandarić konkretno namignil na...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Barišić v Kopru krstil dva deb...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija se je poigrala s Kopr...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
Srebrnič je prepričan, da uvrs...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Dejan Žigon, ki je nogomet nazadnje igral na Poljskem, bo v novi sezoni spet igral v 1. SNL. Nogometaš, ki je v prvi slovenski ligi odigral 111 tekem in dosegel 24 zadetkov, se vrača v svoj nekdanji klub Gorico, s katero je podpisal dveletno pogodbo. 

"Moram priznati, da je tako moja kot tudi situacija kluba zelo specifična in zato je prav, da izpostavim veliko zadovoljstvo ob zelo korektnem dogovoru in sodelovanju, ki smo ga sklenili. Želel sem si čim prej urediti status in usmeriti koncentracijo le v nogomet. Hvala predsedniku g. Hariju Arčonu za izkazano dobrodošlico," je dejal ob povratku v Gorico. 

V 1. SNL pa se je vrnil še en stari znanec, in sicer vezist Anej Lovrečič, bivši nogometaš Olimpije. To bo njegova tretja epizoda v Celju.

"Vesel sem, da sem spet tukaj. Dal bom vse od sebe, da čim bolj pomagam ekipi, da bi se ob koncu sezone veselili visoke uvrstitve na prvenstveni lestvici. Glede na mojo starost verjamem, da lahko pomagam tudi mladim igralcem s svojimi izkušnjami, ki sem jih vsa ta leta nabral v tujini," je dejal 29-letni Lovrečič, sicer bivši nogometaš Kopra. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE