Uredništvo    24. september 2010
Gorica se je okrepila

Galešić podpisal za Gorico

HiT Gorica je okrepila svoje vrste. V staro jato se je, potem ko je propadel njegov prestop v beograjski Partizan, vrnil Goran Galešić, član mlade reprezentance Bosne in Hercegovine.
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Rudar je prepričal Tučića
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Mandarić konkretno namignil na...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Barišić v Kopru krstil dva deb...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija se je poigrala s Kopr...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
Srebrnič je prepričan, da uvrs...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: Dejan Colja)
HiT Gorica je danes predstavila novega nogometaša. V njene vrste se je vrnil Goran Galešić, ki se je pred časom napotil v beograjski Partizan, kamor naj bi odšel kot prost igralec, a se je pri prestopu zalomilo. Kapetan mlade reprezentance Bosne in Hercegovine je bil brez kluba, zdaj pa je s HiT Gorico podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno leto.

"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili. Zame je pomembno, da bom čimveč igral. Soigralce poznam, vseskozi sem jih spremljal in navijal za njih. V Novi Gorici sem že tri leta, tako da sem se tukajšnjega življenja navadil. Dal bom vse od sebe, da bi ekipi pomagal ostati v vrhu slovenskega nogometa in se uvrstiti v evropske pokale. Vem, da bo težko, kjer je ekipa zelo mlada, a verjamem, da imamo potencial. Imel sem ponudbe iz Italije, Nemčije in Nizozemske, ter tudi nekaj ponudb slovenskih klubov. Vesel sem, da sem ostal tukaj," je dejal Galešić.

"Z Goranom smo se o nadaljnjem sodelovanju pogovarjali že od februarja. Zanj so zanimanje pokazali tako tuji kot slovenski klubi, zato smo pri ND Gorica zelo zadovoljni, da so dolgotrajna pogajanja obrodila sadove. Goran je izjemno nadarjen, njegova kakovost ni sporna. V sebi ima nekaj več, lahko sam odloči tekmo in je nenazadnje tudi kapetan mlade reprezentance BiH," pa je pristavil športni direktor novogoriškega kluba Uroš Dovžak.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE