Uredništvo    23. januar 2017
Prvi novinec v vrstah Domžal

Hrvaška okrepitev v Domžalah

Domžalčani so sklenili dve in pol letno pogodbo s 25-letnim hrvaškim krilnim igralcem Petrom Franjićem, ki je pred prihodom v Slovenijo nazadnje igral za azerbejdžansko Gabalo.
SORODNE NOVICE
Olimpija: Nastal je interni ko...
18.3.2019 | Slovenski nogomet
Maribor ne prepozna težav, Oli...
18.3.2019 | Slovenski nogomet
Gorica končala enega najbolj č...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
1. SNL: Skoraj popoln krog gos...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
Aluminij je presekal negativno...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
Kek zaradi poškodbe vpoklical ...
17.3.2019 | Slovenski nogomet
(foto: nkdomzale.si)
Domžalah so po seriji odhodov naznanili tudi prihod prvega novega igralca. Novi član trenutno tretje uvrščene ekipe državnega prvenstva je postal 25-letni hrvaški krilni igralec Petar Franjić, ki bo v Domžalah predvidoma ostal do izteka sezone 2018/19.

"'Petar predstavlja pomembno pridobitev za našo ekipo. Je dokazan igralec, ki prinaša dodano vrednost. Na igrišču je zelo živahen, igra poletno in ni nepomembno, da je njegova boljša noga leva, saj nam levičarjev kronično primanjkuje," je povedal športni direktor kluba Matej Oražem.

Franjić se je v mlajših letih kalil pri Croatii iz Sesvet ter zagrebškem Dinamu, v hrvaškem prvenstvu pa se je uveljavil v majicah Istre in Splita. Pred prihodom v Slovenijo je nazadnje nastopal v Azerbejdžanu, kjer je bil član Gabale.

"'Pred prihodom sem se pogovarjal s številnimi ljudmi in vsi so mi rekli, da je to dobra izbira. Dejali so, da gre za dober klub, ki je odlično organiziran in glede na videno to povsem drži. Poleg tega pravijo, da igra najlepši nogomet v Sloveniji, lepšega celo od Olimpije in Maribora. S klubom želimo narediti dober rezultat tako v prvenstvu kot pokalu, kjer smo v polfinalu. Naredil bom vse, da nam to tudi uspe," je povedal Franjić, ki se je že pridružil pripravam ekipe v Umagu.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 24.1.2017, 05:20 Prijavi komentar
"Igral" je bolj malo. Upam da bo res kakšna dodana vrednost ekipi, če ne je bolje, da bi igral kak mladinec.
nilab 24.1.2017, 00:09 Prijavi komentar
Ja super, samo to smo še rabili!!! Oražmek mali sramotiš nas,no Rožman - pa potrjuje koliko je moža besede- na mladih in domačih igralcih svet stoji. Če vrjameš?????????? Pričakujte ponovno 100 gledalcev, prav vam je, sicer se s tem ne obremenjujete, važne so pare vsaki mesec in to redno!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE