Uredništvo    12. avgust 2016
V Domžalah so našli zamenjavo za Kenana Horića

Halilović spet v Domžalah

V Domžalah so hitro našli zamenjavo za kapetana Kenana Horića, ki je pred dnevi podpisal za turški Antalyaspor. Novi član moštva je postal stari domžalski znanec Denis Halilović, ki je podpisal triletno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Ščulac je plačal za zablode v ...
15.11.2018 | Slovenski nogomet
Tavares: Cilj je 200 golov!
13.11.2018 | Slovenski nogomet
Brečko: Igralci, ki niso preda...
13.11.2018 | Slovenski nogomet
Zahović: V Mariboru znamo plos...
13.11.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija: NZS in sodniki, konč...
12.11.2018 | Slovenski nogomet
Vombergar: To, da sem grešil, ...
12.11.2018 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Domžalčani so hitro našli zamenjavo za bosanskega branilca Kenana Horića, ki je pred dnevi zapustil klub in podpisal dolgoročno pogodbo s turškim Antalyasporjem. V Domžale se je vrnil stari znanec Denis Halilović, ki je v Domžalah že odigral eno sezono, se nato preselil v Koper in nazadnje nastopal pri japonski Yokohami. Tokrat bo kot vse kaže v Domžalah ostal daljši čas, saj je s klubom podpisal triletno pogodbo.

"'Na odhod Kenana Horića smo se morali hitro odzvati. Iskali smo centralnega branilca, ki bo prinesel stabilnost, je dober v igri z glavo in lahko v ekipi prevzame tudi nekaj vodstvenih nalog, ki jih je Kenan odlično opravljal. Denis je bil prva izbira in veseli smo, da smo se hitro dogovorili. Dobro pozna naš klub in naš način dela, tako da ne bo potreboval daljšega obdobja za prilagajanje. S seboj prinaša visoke ambicije, nenazadnje je pred dvema letoma s Koprom osvojil slovenski pokal, hkrati pa tudi bogate izkušnje iz tujine. Prepričani smo, da bo dobro zapolnil mesto, ki se je sprostilo z odhodom našega kapetana," je povedal športni direktor kluba Matej Oražem.

"'Občutki ob vrnitvi so odlični. Zelo sem zadovoljen . Za menoj je odlična življenjska izkušnja, ki pa je na športnem področju manj uspešna. Enostavno to ni bilo tisto, kar sem pričakoval, zato sem se odločil za sporazumno prekinitev,"
je povedal 30-letni Halilović, ki je sicer na Japonskem v majici svojega kluba odigral vsega šest tekem. V Domžalah si je postavil visoke cilje - osvojiti naslov državnega prvaka.

"'Podpisal sem triletno pogodbo in v tem obdobju si želim, skupaj z vsemi v klubu, v Domžale vrniti naslov državnega prvaka ter poizkusiti zaigrati v skupinskem delu evropske lige ali celo lige prvakov. Hkrati bom začel tudi s trenerskim izobraževanjem, saj sem že v letih, ko je potrebno razmišljati tudi o življenju po aktivni nogometni karieri."


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Kritik+ 12.8.2016, 14:45 Prijavi komentar
Žinko, Halilovič...ali sestavljate veteransko ekipo ?? To je korak nazaj, ker se Ivkič in Žužek ne bosta normalno razvijala. Kaj ima tle Matej Oražem zadaj ne vem, smrdi nekaj.
Dr. Axler 12.8.2016, 14:29 Prijavi komentar
Zakaj ? Verjetno se je pokazalo zanimanje tudi za Dobrovoljca, drugače pa med pogodbenimi igralci sta tudi Ivkić in Žužek, ki sta že dobila priložnost igranja a s prihodom Halilovića bosta spet oddaljena od prve ekipe
retropil 12.8.2016, 13:08 Prijavi komentar
No ja. Definitivno kvaliteten branilec za slovenske razmere, ampak to ni to. Treba je iti s kakovostjo gor, ne pa malo po malo dol. Upam samo, da Črnic ostane šeeno sezono in da ga potem prodajo za masten denar, ne pa spet za drobiž, kot je stalna praksa pri Oražmu!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE