Uredništvo    8. december 2018
1. SNL, 19. krog

Domžale medlo jesen končale z zmago

Nogometaši Domžal so na zadnji uradni tekmi v letu 2018 premagali Krčane, od razpleta nedeljskih tekem pa bo odvisna njihova končna uvrstitev pred dolgim zimskim premorom.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park v Domžalah, Gledalcev: 300, Sodnik: Slavko Vinčič
Domžale: Ajdin Mulalić, Matija Rom (od 46. Gregor Sikošek), Tilen Klemenčič, Gaber Dobrovoljc, Dario Melnjak, Amedej Vetrih, Dejan Lazarević (od 78. Slobodan Vuk), Senijad Ibričić, Adam Gnezda Čerin, Matej Podlogar, Shamar Nicholson (od 60. Tonči Mujan).
Trener: Simon Rožman
Krško: Marko Zalokar, Tomaž Zakrajšek, Daniel Štefulj, Dario Tomić, Milan Ristovski (od 81. Stephen Wiredu), Luka Volarič, Marco da Silva, Dalibor Volaš, Ante Vukušić (od 86. Luka Vekić), Nenad Srečković (od 85. Ester Sokler), Ante Kordić.
Trener: Alen Ščulac
(foto: SPS)
Nogometaši Domžal so na zadnji tekmi jesenskega dela sezone gostili Krčane, minimalna zmaga proti borcu za obstanek pa mi mogla kaj dosti popraviti vtisa, ki so ga Domžalčani pustil v jesenskem delu sezone. Kljub temu so Krčani dobra stranka za Domžale, saj so slednje na tretjem medsebojnem obračunu vpisale še tretjo zmago.

Domžale so prvič zapretile v 11. minuti preko Adama Gnezde Čerina, v nadaljevanju pa tudi Shamar Nicholson, Matej Podlogar, Senijad Ibričić in Dejan Lazarević niso uspeli kronati izrazite domžalske premoči. Krčani niso bili brez priložnosti, saj sta v prvem polčasu resneje zapretila Dalibor Volaš iz indirektnega prostega strela ter Ante Kordić, ki je z roba kazenskega prostora meril čez gol.

Krško je imelo v 62. minuti izjemno priložnost za vodstvo, ko je Francoz Marco da Silva z odlično izvedenim prostim strelom zadel prečko. Enajst minut kasneje so Domžale le prebile ledino in sicer je po podaji Ibričića  z glavo zadel Dario Melnjak. V 80. minuti je drugi gol za Domžale dosegel Amedej Vetrih, ki je zadel po podaji Gnezde Čerina, Krško pa je častni zadetek doseglo v 85. minuti, ko je po podaji Da Silve s prostega strela zadel Volaš in dosegel svoj jubilejni 90. gol v slovenskem državnem prvenstvu. Tik pred koncem je močno sprožil še Ibričić, Marko Zalokar pa je z nekaj težavami preprečil nov zadetek domačih.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE