Uredništvo    11. marec 2013
Menjava trenerja v Kidričevem

Osmanović novi trener Aluminija

Vodstvo prvoligaša iz Kidričevega je po porazu proti Gorici odstavilo trenerja Bojana Flisa in vodenje prvega moštva zaupalo Edinu Osmanoviću.
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Rudar je prepričal Tučića
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Mandarić konkretno namignil na...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Barišić v Kopru krstil dva deb...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija se je poigrala s Kopr...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
Srebrnič je prepričan, da uvrs...
17.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Aluminij iz Kidričevega se bo v boj za obstanek med najboljšimi podal z novim trenerjem. Po odhodu dolgoletnega trenerja "šumarjev" Bojana Flisa je za krmilo sedel 48-letni Edin Osmanović, ki se po treh letih odsotnosti vrača v prvoligaško druščino. Osmanović ima v slovenskem nogometu sicer veliko dragocenih izkušenj, saj je doslej še sedel na trenerskih stolčkih trboveljskega Rudarja, Celja, Gorice, Rudarja iz Velenja, Korotana, Dravograda, Aluminija in nazadnje Mure.

"Vodstvo kluba se trenerju Flisu zahvaljuje za njegov izjemen prispevek k rasti kluba v preteklosti in mu želi uspešno delo v prihodnje,"
so v kratkem sporočilu za javnost zapisali pri Aluminiju.

Aluminij je po dobrem začetku sezone zapadel v hudo krizo, ki je ni prekinil niti dolg zimski premor. Na zadnjih desetih tekmah je osvojil vsega dve točki, na prvih dveh prvenstvenih tekmah v letu 2013 proti Gorici in Rudarju pa ni osvojil nobene točke.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Lipi 12.3.2013, 00:09 Prijavi komentar
Bravo Roger Jeušovar in Lipovac sta pokvarjena, ta dva nikoli nista igrala nogometa, delata pa se da sta bogova. Sam srečo imata, da se oba prilizujeta predsedniku uprave Taluma in Goje. Pa še to, vzgajajo domače igralce, ki trgajo v vseh prvih ligah od U 14 do u18 potem pa so vsi drugi boljši ki igrajo po trejih ligah od bosancev, hrvatov in še bi laho naštevali. Naj raje, vlagajo v domač kader, ki igra s srcem, kot pa vozijo bosance in jih napizdujejo.
roger31 11.3.2013, 22:19 Prijavi komentar
Če je že vse šlo v p. m.potem bi blo vseeno boljše ka bi toti Flis, ki ni bog ve kaj ostal, kod pa da ta dva kojota pokvarjena ( Ješevar in lipovac) pripeljeta še enkrat tega zahrbtnika kateremu ni para v deželi Slovenski tej.Dokler bo toti trener mene na tekme ne bo, mislim pa da nisem edini ki tako misli! Vsaj 20 trenerov je v Slov. prostih,sram naj vajo bo, pa saj se nogomet v Kidričevem ne špila zaradi vaju????????????
nekdopac 11.3.2013, 16:59 Prijavi komentar
Potem je pa trener kriv če pač ekipa ni dovolj kvalitetna... V zgornjem članku piše da je bil dolgoletni trener, kar pomeni da nekaj znanja pa vseeno mora imeti. Torej ni trenerjeva krivda, pač so prišli v močnejšo ligo in posledično je zaradi tega težje. Tudi to je razlog, da klubi v Sloveniji nimajo denarja, če pa se na vsake pol leta menja trenerja, kar pomeni da je treba odplačati njegovo pogodbo in se po možnosti podpiše večletna pogodba z naslednjim trenerjem, ki se ga čez pol leta spet odstavi in zgodba se ponavlja. Malo več potrplenja ne bi škodilo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE