Slovenska reprezentanca
1

Kvalifikacije za Euro 2020: Izrael ujel Slovenijo

15.10.2019
Mednarodni nogomet
Izrael je rutinsko opravil z avtsajderjem skupine Latvijo, kar pomeni, da imajo dva pred koncem kvalifikacij kar tri reprezentance - med njimi tudi slovenska - enako število točk. Oktobrski cikel je uradno končan.
5

Anketa: Nič točk po dveh tekmah je pričakoval majhen odstotek sodelujočih

14.10.2019
Mednarodni nogomet
V anketi na Nogomanii smo vas pred tekmama v Skopju in Ljubljani spraševali o točkovnih pričakovanjih. Večina sodelujočih je pričakovala šest točk.
15

Debata po zapravljenih kvalifikacijah: Ima Slovenija še neizkoriščene resurse?

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Oktobrska poraza sta pokazala, da bo oživljanje slovenske reprezentance vendarle terjalo dlje časa, kot smo se nadejali. Kaj še lahko stori Matjaž Kek, da bi Slovenija dobila želeno podobo in status?
0

En evro od vsake vstopnice proti Avstriji je šel v sklad za prenovo Onko sob

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Za vsako prodano vstopnico novembrske nogometne tekme v Stožicah bo Pivovarna Union donirala 1 evro v sklad za prenovo Onko sob in tako pripomogla k izboljšanju počutja bolnikov in ohranjaju njihovega dostojanstva.
18

Slovenija: Kako so igrali

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Slovenska reprezentanca je že drugo tekmo zapovrstjo odigrala brez enega razpoloženega moža, v takšnih primerih pa je upati na karkoli pozitivnega žal le iluzija. Josip Iličić še naprej brez prave podpore.
6

Recept Avstrije za zmago v Ljubljani: Odrežeš Iličića in onesposobiš Slovenijo

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Matjaž Kek bi moral pričakovati, da bo tudi avstrijski selektor Franco Foda Slovenijo skušal onesposobiti preko Josipa Iličića, a plana B ni pripravil. Iličić priznava, da je Slovenija izgubila proti boljši ekipi.
0

Oblak: Ko vidiš, da si daleč od uspeha, je še težje

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Prvi zvezdnik slovenske reprezentance Jan Oblak trezno ugotavlja, da je Slovenija v kvalifikacijah pokazala premalo, da bi se lahko nadejala uvrstitvi na evropsko prvenstvo. "Občutek je zelo grenak," pravi Oblak.
12

Video: Cakir ni videl očitnega rdečega kartona

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Oglejte si še enkrat nadvse kontroverzno odločitev turškega sodnika Cuneyta Cakirja, ki je izjemno nevaren in grob prekršekm Andreasa Ulmerja kaznoval le z rumenim kartonom.
1

Šporar: Borili smo se, nismo pa dovolj kakovostni

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Andraž Šporar po koncu tekme v Stožicah ni ovinkaril. Takoj je zagrizel v srž problema. Ugotavlja, da je slovenska reprezentanca za Avstrijo preprosto premalo kakovostna.
0

Foda po zmagi v Stožicah: Sloveniji nismo dovolili veliko

14.10.2019
Mednarodni nogomet
Načrt, ki ga je Franco Foda s sodelavci pripravil za gostovanje v Ljubljani, je uspel. Avstrijski nogometaši so se ga držali in posledično premagali Slovenijo, ki je bila povsem v rokah nasprotnika.
9

Kek: Avstrija igra tako kot bi želel, da igra Slovenija

13.10.2019
Mednarodni nogomet
Slovenski selektor Matjaž Kek je danes pogrešal več v organizaciji igre. Pretirane drame po porazu ni bilo čutiti, je pa Kek poudaril željo po izboljšanju kakovosti slovenske igre.
36

Konec je, Slovenija je zapravila realne možnosti za Euro

13.10.2019
Mednarodni nogomet
Tekme za biti ali ne biti Slovenija ni uspela dobiti. V praktično nobenem trenutku ni bila blizu uspehu, razlika v kakovosti med Slovenijo in Avstrijo je bila prevelika. Za Euro zdaj igra le še teorija.
2

Kvalifikacije za Euro 2020: Slovenija je izločena, Poljaki so že na turnirju

13.10.2019
Mednarodni nogomet
Poljska je že na evropskem prvenstvu, potem ko je danes premagala Severno Makedonijo. Drugo mesto pa je vse bolj v rokah Avstrije, ki je iz boja za Euro danes dokončno izločila Slovenijo. Izziv bo že boj za tretje mesto.
6

Postavi Slovenije in Avstrije: Rene Krhin je stisnil zobe, Avstrija pa je oslabljena

13.10.2019
Mednarodni nogomet
Matjaž Kek proti Avstriji danes pričakuje boljšo igro Slovenije kot v četrtek v Skopju, v smislu izbire igralcev pa ni eksperimentiral. Avstrijci so kar precej oslabljeni.
1

Avstrijci so izbrali idealno slovensko enajsterico v Bundesligi, v njej je tudi Matjaž Kek

13.10.2019
Mednarodni nogomet
V avstrijski Bundesligi trenutno ni dominantnih slovenskih nogometašev, a so včasih bili. Idealna enajsterica Slovencev v Bundesligi je naravnost impresivna.
...
Nogomania.com
Vse ostalo je nepomembno.

Portal www.nogomania.com je eden najbolj obiskanih spletnih portalov s športno vsebino pri nas.

Podaja dnevno sveže vsebine s sveta nogometa in je na spletu prisoten že od leta 2000.