OSTALE NOVICE
Stran
od 6328
17.10.2018
Evropske lige
Branilec Andrea Barzagli je prepričan, da je aktualna ekipa Juventusa najmočnejša v zgodovini kluba. Italijan meni, da je Cristiano Ronaldo glavni razlog, da je zmaga v Ligi prvakov "iz sanj prerasla v osnovni cilj."
0
Evropske lige
Avantura Malcoma pri Barceloni se zdi polomija, zato njegovi predstavniki že snujejo načrt, da Brazilca preselijo v Italijo. Krilni napadalec je poleti "nasmodil" Romo, zdaj pa mu je vrata zaprl Inter.
1
Slovenski nogomet
Tomislav Tomić je v Ljubljani leto in pol, v tem času je z Olimpijo osvojil vse, kar se v Sloveniji da osvojiti. Pristavil je pomemben delček k uspehu Olimpije, čeprav bi, kot pravi, lahko bilo tudi boljše.
1
Mednarodni nogomet
Ianis Hagi vse bolj spominja na sijajnega očeta Georgeja Hagija. Mladi Romun je na kvalifikacijski tekmi za Euro 2019 dosegel spektakularen gol s prostega strela.
0
16.10.2018
Slovenski nogomet
Selektor Slovenije Tomaž Kavčič očitno ne razmišlja o odstopu s funkcije selektorja. Priznal je tudi, da je dogajanje z Janom Oblakom njegov osebni poraz. "Na pravi poti smo," vztraja Kavčič.
5
Slovenski nogomet
S precej priložnostmi, a starimi problemi zdaj že obveznega razpada igre in padca koncentracije je Slovenija proti Cipru visela pred novim porazom, na koncu pa osvojila neprepričljivo točko.
24
Evropske lige
Pozimi je prišel, da bi počistil zmedo za Igorjem Tudorjem, zdaj pa se bo Fatih Terim spet zasidral pri Galatasarayu, s katerim v turškem prvenstvu vodi.
0
Evropske lige
Tiskovni predstavnik Barcelone je javno komentiral oziroma predstavil stališče kluba do političnega udejstvovanja klubske legende Ronaldinha.
0
Mednarodni nogomet
Christophe Dugarry je skočil na vlak kritikov nemške reprezentance. Naštel je igralce, ki po njegovem prepričanju niso več dovolj kakovostni, da bi igrali za Elf.
5
Evropske lige
James Milner se je pozdravil, toda Jurgen Klopp pred prihajajočo tekmo s Huddersfieldom še ne ve, če bo lahko računal na štiri izjemno pomembne nogometaše.
8
Stran
od 6328