OSTALE NOVICE
Stran
od 6077
18.6.2018
Mednarodni nogomet
Brazilski superzvezdnik Neymar je bil na tekmi proti Švici deležen številnih udarcev nasprotnika, brazilski mediji pa so kljub temu povsem raztrgali njegovo predstavo in ga označili za prvega krivca za remi.
0
Mednarodni nogomet
Čeprav je izgubila prvo tekmo na mundialu proti Mehiki, lahko Nemčija na koncu še vedno osvoji naslov svetovnega prvaka, je prepričan Timo Werner.
1
Mednarodni nogomet
Diego Maradona je argentinskemu selektorju Jorgeju Sampaoliju svetoval, da naj raje popravi taktiko na naslednjih tekmah, če ne se ne bo smel vrniti nazaj v Argentino.
6
Mednarodni nogomet
Hrvaški mediji poročajo, da bo selektor Zlatko Dalić na današnji tiskovni konferenci uradno sporočil, da je napadalca Milana Nikolo Kalinića poslal domov, ker ni želel vstopiti v igro na tekmi proti Nigeriji.
3
Mednarodni nogomet
Legendarni italijanski trener Fabio Capello meni, da je Lionel Messi boljši nogometaš kot Cristiano Ronaldo, a da s strani svojih soigralcev ni deležen nobene pomoči. Čudi ga, da Paolo Dybala ni zaigral.
0
Slovenski nogomet
Aluminij iz Kidričevega bo imel od nove sezone naprej novega predsednika. Po dolgoletnem mandatu Zvonka Jevšovarja bo klub vodil njegov dolgoletni član Marko Drobnič.
0
Slovenski nogomet
Vodstvo Gorice je podaljšalo pogodbo z 22-letnim vezistom Janom Humarjem, ki je doslej v prvoligaški konkurenci zbral 71 nastopov. Pri Gorici bo ostal do konca leta 2019.
0
Evropske lige
Mladi biser zagrebške Lokomotive Lovro Majer je zavrnil Sampdorio in Newcastle ter prestopil v Dinamo, ki bo zanj plačal celo petkrat manj kot je bil pripravljen plačati Newcastle.
1
Evropske lige
V taboru Mure so predstavili prve tri nove okrepitve pred sezono, v kateri se bo prekmurski klub znova pomeril v prvoligaški konkurenci. Novinci so Tomi Horvat, Špiro Peričić in Klemen Šturm.
0
Slovenski nogomet
V Ljudskem vrtu bodo danes opoldne sklicali tiskovni konferenco, na kateri bo vodstvo kluba "predstavilo aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba". Kakšna bo usoda Zlatka Zahovića?
4
Stran
od 6077