OSTALE NOVICE
Stran
od 6209
21.8.2018
Evropski pokali
Crvena zvezda ima po remiju proti Salzburgu (0:0) še vedno odprte vse možnosti za svojo prvo uvrstitev v skupinski del lige prvakov. Bo PAOK po Baslu in Spartaku sodil še Benfici?
5
Evropske lige
Španski velikan Real Madrid je sporočil, da bo norveški čudežni deček Martin Odegaard tudi letošnjo sezono preživel na Nizozemskem. Po novem bo igral za Vitesse.
0
Mednarodni nogomet
Novi kamerunski selektor Clarence Seedorf je na svojem prvem seznamu prezrl dva igralca iz kitajske lige in pojasnil, da "dobri igralci pač ne morejo igrati na Kitajskem".
5
Slovenski nogomet
Pri Rudarju iz Velenja so se v malce neobičajni, a iskreni izjavi za javnost navijačem opravičili za slab začetek sezone, po katerem knapi na prvenstveni lestvici zasedajo predzadnje mesto.
1
Evropske lige
Torinski Juventus je objavil še eno razveseljujočo kadrovsko novico za svoje navijače. Odlični bosanski vezist Miralem Pjanić je sklenil novo pogodbo, po kateri bo za Juventus igral vse do leta 2023.
1
Slovenski nogomet
Domžale so napad okrepile s starim znancem Slobodanom Vukom, ki se je v Slovenijo vrača kot posojen igralec Tromsoeja. Na Norveškem se ni naigral.
0
Slovenski nogomet
Trener Atalante Gian Piero Gasperini je priznal, da se zdravstveno stanje slovenskega zvezdnika Josipa Iličića zapleta, zato z veliko verjetnostjo ne bo nared za uvodni tekmi novoustanovljene lige narodov.
0
Evropske lige
Nesrečni nizozemski nogometaš Ajaxa Abdelhak Nouri, ki se je julija lani zaradi srčnega infakrta zgrudil med prijateljsko tekmo, od danes naprej ni več v umetni komi.
3
Evropske lige
Belgijski branilec Jason Denayer je po štirih letih zapustil vrste angleškega Manchester Cityja in prestopil v Lyon, ki je zanj odštel 6.5 milijona evrov odškodnine.
1
Slovenski nogomet
Nogometna zveza Slovenije je skupaj s sedmimi ostalimi evropskimi zvezami Aleksandra Čeferina predlagala za drugi mandat na čelu UEFA. Trenutni mandat se mu izteče februarja leta 2019.
2
Stran
od 6209