OSTALE NOVICE
Stran
od 6603
22.2.2019
Slovenski nogomet
Odhod Daria Melnjaka v Turčijo je poskrbel za luknjo na levi strani Domžal. Rešitev za to so Domžalčani našli v Srbiji in se pred začetkom lova na Evropo okrepili z bivšim upom Partizana.
0
Evropski pokali
Evropska nogometna zveza (UEFA) je razkrila imeni nogometašev, ki sta bila izbrana za najboljša v ligi prvakov in ligi Europa. Izbor je presenetljiv.
0
Evropski pokali
V osmini finala lige Europa se bo zagrebški Dinamo pomeril z veliko Benfico. Pri Arsenalu so lahko zadovoljni z žrebom, Chelsea pa je naletel na potencialno mino v obliki kijevskega Dinama.
0
Slovenski nogomet
Andres Vombergar je čakal skoraj en teden, odkar je Olimpija potrdila njegov prestop v Ufo. Vse do danes Rusi namreč niso prižgali zelene luči. Zdaj si napadalec lahko oddahne, Olimpijo je uradno zapustil.
2
Slovenski nogomet
Olimpija bo v drugi del sezone krenila z močno racionalizirano zasedbo, ki skoraj nima več nikakršne zveze z ekipo, ki je lani osvojila dvojni naslov. Kadrovski premiki zbujajo veliko negotovosti.
10
Slovenski nogomet
Maribor je med zimskim premorom dajal občutek, da se je prilagodil jalovim razmeram v ligi in obubožanim tekmecem. Stavil bo na veterane in previdno, v svojem slogu, očitno počakal na sestop Olimpije.
13
Evropske lige
Svetovna nogometna organizacija Fifa je kaznovala Chelsea zaradi nepravilnosti pri prestopih in registracijah igralcev mlajših od 18 let. Angleški klub do poletja 2020 ne bo trgoval!
10
Evropske lige
Eden izmed velikih junakov Dinamove sinočnje evropske zmage je bil branilec Emir Dilaver. V obrambi je odigral brez napake in odlično predstavo kronal z enimi izmed golov ob zmagi s 3:0.
0
Evropske lige
Navijači Barcelone se že veselijo naslednje sezone, ko bo zvezno vrsto oplemenitil čarobni Frenkie De Jong. Ta je pred prihodom o Barci, Messiju in Cruyffu spregovoril za klubsko televizijo.
8
Slovenski nogomet
Kapetan Maribora Marcos Tavares pred jutrišnjim začetkom drugega dela sezone v slovenski ligi razmišlja tudi maščevalno. Vijoličasti še niso pozabili na visok jesenski poraz v Murski Soboti.
0
Stran
od 6603