OSTALE NOVICE
Stran
od 6465
18.12.2018
Evropske lige
Vse od leta 2013 pri Manchester Unitedu iščejo pravega naslednika legendarnega Alexa Fergusona. Iskanje je še naprej neuspešno, klub pa je za trenerje potrošil ogromno denarja. Mourinho je zapravil čez 400 milijonov.
0
Slovenski nogomet
Vse reprezentance Slovenije imajo selektorje, samo selekcija U21 ga še nima. Primož Gliha je še vedno v igri, a je v kombinacijah zdaj tudi Miloš Kostič.
1
Evropske lige
Nekdanji generalni direktor AC Milana Marco Fassone še zdaj ni prebolel tega, da je moral zapustiti klub. Rossoneri bodo njegovo zamero občutili na sodišču.
0
Evropske lige
V Angliji mlini govoric po slovesu Joseja Mourinha delujejo s polno paro, časnik Mirror pa trdi, da je vodstvo Uniteda že izbralo idealnega kandidata za vsaj kratkoročen prevzem vodenja moštva.
0
Mednarodni nogomet
V južnoameriškem nogometu zneski niso primerljivimi z evropskimi, kljub temu pa se po novem zmagovalcu pokala Libertadores obeta vse prej kot zanemarljiv zaslužek.
0
Evropske lige
Gary Neville je slutil, da bi se Manchester Unitedu situacija z Mourinhom lahko zgodila že, ko je vodstvo kluba zavrnilo Portugalčeve okrepitve. Neville ima kandidata za trenerja.
2
Evropske lige
Trener Arsenala Unai Emery želi moštvo okrepiti z agilnim krilnim napadalcem, vodstvo kluba pa razmišlja o dveh vzpenjajočih se zvezdnikih, ki trenutno blestita v svojih klubih.
1
Evropske lige
Nekdanji član Manchester Uniteda Memphis Depay je razkril, da si je storil zgolj medvedjo uslugo, ker je želel z individualnim treningom izboljšati nekatere karakteristike svoje igre.
0
Evropske lige
Jose Mourinho se ni še niti ohladil, toda iskanje njegovega naslednika na klopi Manchester Uniteda je že v polnem zamahu. Sky Sports poroča, da ima največje možnosti za službo stari znanec Old Trafforda.
4
Evropske lige
Nogometni svet je danes doživel potres! Nepričakovano je iz Manchester Uniteda prišlo uradno sporočilo, da je Jose Mourinho odšel iz kluba. V klubu že vedo, kako bodo postopali glede njegovega naslednika.
38
Stran
od 6465