V Murski Soboti so podpisali novo dolgoročno pogodbo, nagrajen je bil eden ključnih členov ekipe

Iz tabora Mure so sporočili, da so sklenili dogovor z vratarjem Matkom Obradovićem, ki bo v Murski Soboti ostal vse do leta 2025.

Uredništvo
1. november 2021, 7:08

Matko Obradović je podaljšal pogodbo z Muro. (Foto: nsmura.si)

V Muri stavijo na kontinuiteto, kar se odraža tako v stalnosti dela strokovnega štaba, kakor tudi jedra igralskega kadra. Čeprav v letošnji sezoni rezultati niso navdušujoči, so v Murski Soboti obnovili nekaj pomembnih pogodb, po Luki Bobičancu In Žanu Karničniku pa je novo dolgoročno pogodbo danes sklenil tudi vratar Matko Obradović, ki vrata Mure brani od leta 2018 naprej.

Nekdanji vratar Maribora je danes pogodbo podaljšal kar za štiri leta in bo tako med črno-belimi ostal vse do leta 2025.

"Presrečen sem, da sem se s klubom uspel dogovoriti o podaljšanju pogodbe. Vsi vedo, kaj čutim do Mure in kako se počutim v Murski Soboti. Od prvega dne, ko sem prišel sem čutil veliko podporo kluba, navijačev in vseh okoli kluba."

"Verjamem, da sem se skupaj z ekipo in doseženimi rezultati oddolžil za podporo. Verjamem v klub in moštvo, da smo sposobni ponoviti dobre rezultate iz preteklosti in to je bil eden od razlogov, da ostanem v klubu. Nismo še rekli zadnje, verjamem, da najboljše še prihaja,
" je ob sklenitvi pogodbe povedal Obradović.