Primer Lewandowski: Komunikacija med Bayernom in Barcelono postaja vse bolj težavna

Nemški mediji poročajo, da se veljaki bavarskega velikana, na tej točki, predstavnikom španske Barcelone sploh ne oglašajo več na telefon.

Uredništvo
30. junij 2022, 8:49

Bo Robert Lewandowski zdaj vendarle dočakal prestop v Barcelono? (Foto: Getty Images)

Poletna prestopa saga s poljskim napadalcem Robertom Lewandowskim in Barcelono še ni dočakala epiloga. Bayern pri tem očitno ne pomaga. Kadar v München v zadnjem obdobju kliče ekonom Barcelone Mateu Alemany, klubski telefoni Bayerna zvonijo v prazno. Na drugi strani pa pri Bayernu niso zadovoljni nad tem, da jim je Barcelona zadnjo ponudbo poslala kar preko telefaksa na lokalni španski pošti. 
 
Nemški mediji dodajajo, da komunikacija med Bayernom in Pinijem Zahavijem, ki je zastopnik Lewandowskega, sploh ne obstaja več.  
 
Velja sicer omeniti, da je Barcelona ravno danes naznanila sodelovanje s podjetjem Sixth Street, s tem pa bodo lahko Katalonci, v finančnem smislu, končno nekoliko bolj zadihali in začeli posledično tudi uradno predstavljati svoje nove poletne okrepitve. Morda bo torej ob naslednjem klicu Alemanyja v München ponudba Barcelone vendarle zadovoljila apetite Bayerna – če se bo ta seveda sploh oglasil na telefon. 
 
Robert Lewandowski se bo moral sicer najkasneje 12. julija zglasiti na treningih Bayerna pred novo tekmovalno sezono.