PSG si želi člana Manchester Uniteda, trener angleškega velikana Erik Ten Hag pa o tem ne želi niti slišati

Krilni napadalec se je letos znašel na radarju aktualnih prvakov Francije, toda iz te moke očitno ne bo kruha. Vsaj po besedah nizozemskega strokovnjaka Erika Ten Haga.

Uredništvo
12. avgust 2022, 4:27

Bo Marcus Rashford pod vodstvom Erika Ten Haga uspel znova zasijati na Old Traffordu? (Foto: Getty Images)

Zopet so oživela medijska poročila o interesu Paris Saint-Germaina za usluge Marcusa Rashforda, ki je trenutno član Manchester Uniteda. Hitronogi krilni napadalec v pretekli sezoni ni ponovil odlične forme, ki ga je krasila v obeh sezonah pred tem, toda pri rdečih vragih nad njim očitno še niso obupali. Erik Ten Hag ga vidi kot zelo pomembnega člana ekipe, ki ga v tem poletju nikakor ni pripravljen izgubiti. 
 
“Marcus Rashford je zelo, zelo pomemben član ekipe. Že od prvega dne po mojem prihodu je bilo moč opaziti, da sem z njim zelo zadovoljen in da ga vsekakor ne želim izgubiti. Rashford je v naših načrtih in še naprej bo ostal nogometaš Manchester Uniteda.” 
 
Marcus Rashford je produkt mladinskega pogona Manchester Uniteda, doslej pa je redno nastopal tudi za izbrano vrsto Anglije. V pretekli sezoni se ta 24-letnik še zdaleč ni izkazal, odigral je 31 tekem v vseh tekmovanjih in ob tem prispeval zgolj pet zadetkov in dve asistenci. Še v sezoni pred tem je dosegel 21 zadetkov in tudi 15 asistenc. Na prvi tekmi nove sezone je bil sicer povsem neviden. 
 
V tem pogledu bo zanimivo pospremiti tudi odločitev angleškega selektorja, ko bo ta sestavljal kader za letošnje svetovno prvenstvo.