Obradović se zaveda Murinih težav: Z rezultati ne moremo biti zadovoljni

Zgolj peto mesto na prvenstveni lestvici je veliko manj, kot so pred pričetkom sezone pričakovali v taboru aktualnih državnih prvakov iz Murske Sobote.

Uredništvo
7. oktober 2021, 10:06

Matko Obradović ni zadovoljen z rezultati Mure. (Foto: pigac.si)

Mura po tretjini odigranih tekem v državnem prvenstvu zaseda šele peto mesto, kar je za državnega prvaka, ki je glede na prejšnjo sezono celo okrepil svoje vrste, nedvomno razočaranje. Mura navkljub občasnim prebliskom  v državnem prvenstvu nikakor ne najde želenega ritma, tudi eden najbolj izkušenih članov prekmurske zasedbe Matko Obradović pa se strinja, da je Mura doslej pokazala premalo.

"Z rezultati v prvenstvu, sploh s tistimi v začetku, ne morem biti zadovoljen. Me pa veseli, da smo se v zadnjem času dvignili in ohranili stik z vrhom. Že zdaj lahko vidimo, da bo letos prvenstvo podobno lanskemu, se pravi, da bo izenačeno in vsak lahko premaga vsakega."

"Borba za naslov prvaka bo zagotovo spet napeta. Če pa pogledamo na začetek sezone iz druge strani, pa smo igrali dobro v Evropi in se dostojno kosali tudi z ekipami, kjer so finančni vložki in vse ostalo na višjem nivoju. Mislim, da nam je uspela velika stvar, ko smo se uvrstili v skupinski del Konferenčne lige," je za klubsko spletno stran povedal hrvaški vratar, in dodal.

"Napad zmaguje tekme, obramba pa ti prinese prvenstvo. Na prejšnjih tekmah se je že lahko videlo, da ko se držimo naših principov, smo nevarni za vsakogar. Ko pa temu ni tako, se pojavijo težave."