Koliko časa bo zdržala skrivnost? Niklas Sule je že izbral nov klub

Zastopnik poslavljajočega se branilca Bayerna iz Munchna Niklasa Suleja trdi, da je Sule že dogovorjen s s svojim novim klubom.

Uredništvo
6. februar 2022, 2:04

Niklas Sule (Foto: Getty Images)

V 'zadevi Niklas Sule' je znanega že marsikaj. Jasno je, da odlični branilec po koncu sezone zapušča Bayern, saj je prekinil vse pogovore s klubom in že sprejel dokončno odločitev, da z Bavarci ne bo podaljšal pogodbe. Njegov zastopnik Volker Struth trdi, da je Sule prav tako že izbral svoj naslednji klub, neodgovorjeno pa je tako le še eno vprašanje – kam odhaja.

"Vemo, kje bo nadaljeval kariero. Niklas je sprejel odločitev in bil bi zelo presenečen, če bi se zgodil preobrat,"
je bil v pogovoru za Sport1 skrivnosten Struth.

Struth trdi, da Sule Bayerna ne zapušča zaradi denarja, temveč predvsem zaradi želje po novem izzivu.

"Niklas me je poklical v času božičnih praznikov in mi dejal: 'Ne želim se več ubadati z novo pogodbo v Bayernu. Prekini pogovore.' To nima nikakršne zveze z denarjem. Že pred šestimi ali sedmimi meseci sem se o tem pogovarjal s Hasanom Salihamidžićem, vendar pa mi je Niklas ves čas govoril, da ga bolj zanima nekaj novega."

Kdo je torej dobil bitko za Suleja?

V medijih se je pojavlja vrsta imen. V Angliji naj bi ga želela Chelsea in Newcastle United, v Španiji Barcelona, pred dnevi pa so se pojavile celo govorice, da naj bi se zanj ogrela Borussia iz Dortmunda.