Bayern pripravlja odziv na mercatu: Sadio Mane je tarča številka ena!

Nemški Sky poroča, da je sijajni Senegalec Sadio Mane zelo resna tarča Bayerna v prihajajočem prestopnem roku.

Uredništvo
24. maj 2022, 2:49

Sadio Mane (Foto: /)

Bayernu iz Munchna grozi, da bo poleti ostal brez svojega največjega zvezdnika Roberta Lewandowskega, na obzorju se rišejo težave s Sergeom Gnabryjem, kateremu se pogodba izteče leta 2023, nekaj nejevolje pa je nastalo tudi zaradi odhoda Niklasa Suleja, ki bo kariero nadaljeval v Borussii iz Dortmunda.

Za Bayernov ugled na mercatu to seveda niso najboljše novice, zato bo vodstvo bavarskega velikana najbrž skušalo dokazati, da lahko še vedno v svoje vrste zvabi igralce najvišjega svetovnega razreda, med katere nedvomno sodi tudi izvrstni napadalec Liverpoola Sadio Mane.

Govorice o zanimanju Bayerna za Maneja niso nove, nemški Sky pa trdi, da so vse prej kot nedolžne, saj da naj bi Bayern poleti napel vse moči, da v svoj vrste zvabi enega najboljših nogometašev Liverpoola v zadnjih letih.

"Prestop v Bayern je resna opcija. Prestop je vsekakor mogoč. Slišimo, da naj bi se v zadnjih dneh dogajalo marsikaj. Stvari napredujejo, potekajo pa tudi intenzivni pogovori z Manejevimi zastopniki,"
je zapisal novinar nemškega Skyja Florian Plettenberg.

Sadio Mane se je v Liverpool preselil leta 2016 iz Southamptona, pod taktirko Jurgena Kloppa pa se je razvil v enega najboljših krilnih napadalcev na svetu, saj je z Liverpoolom osvojil vse največje lovorike in v šestih letih na 268 nastopih na svoj račun vpisal kar 120 zadetkov in 48 asistenc.