OGLAŠEVANJE
ANKETA
Milan Mandarić je izkazal namero po odhodu iz Olimpije. Kaj pričakujete, če bo res odšel?
OSTALE NOVICE Več novic...
Nikoli, res nikoli ne odpišite Nemcev
10
4.6.2018 | Mednarodni nogomet
Nemčija je spet v vlogi favorita, a brez pomislekov ne gre. Izkušnje, selektor Low ter širok in kakovosten kader so glavni argumenti Elfa, ki pa je vse preveč zaposlen z vprašanjem Manuela Neuerja.
Martinez ostaja na klopi Belgije
0
18.5.2018 | Mednarodni nogomet
Španski trener Roberto Martinez je pred svetovnim prvenstvom v Rusiji podaljšal pogodbo z belgijsko nogometno zvezo. Belgija bo z izjemno generacijo eden tihih favoritov na poletnem mundialu.
Blatter: Skupne kandidature so napaka
4
9.5.2018 | Mednarodni nogomet
Nekdanji predsednik svetovne nogometne zveze Sepp Blatter trdi, da FIFA ne bi smela podpirati skupnih kandidatur držav za organizacijo svetovnega prvenstva.
Avstralci iščejo novega selektorja
0
22.11.2017 | Mednarodni nogomet
Ange Postecoglou po uvrstitvi na svetovno prvenstvo odhaja z mesta selektorja avstralske reprezentance. Ta služba terja osebnostni in profesionalni davek, je razkril Avstralec.
Poljaki zvito v prvi boben
3
17.11.2017 | Mednarodni nogomet
Po tem, ko se je prvem kakovostnem bobnu za žreb mundiala znašla Poljska - nazadnje na SP leta 2006 - FIFA napoveduje spremembe svoje jakostne lestvice in terminov prijateljskih tekem.
Med deveterico evropskih tudi Skomina?
1
17.11.2017 | Mednarodni nogomet
Ruski časnik Sport Ekspres pred današnjim sestankom sodniškega odbora FIFA napoveduje, da bo med evropskimi delilci pravice na mundialu tudi najboljši slovenski sodnik.
Tudi Španci v Rusijo z retro dizajnom
0
7.11.2017 | Mednarodni nogomet
Včeraj so nove drese za svetovno prvenstvo v Rusiji predstavili tudi pri španski nogometni zvezi. Svetovni prvaki izpred sedmih let bodo z novimi majicami spomnili na mundial v ZDA.
Nemci predstavili nove drese
0
7.11.2017 | Mednarodni nogomet
Pri nemški nogometni zvezi so predstavili drese, v katerih bo njihova reprezentanca še petič v zgodovini skušala osvojiti naslov prvaka. Nove majice spominjajo na tiste iz leta 1990.
Žreb mundiala bo poenostavljen
1
15.9.2017 | Mednarodni nogomet
Žreb skupin za svetovno prvenstvo v Rusiji bo glede na prejšnje žrebe precej poenostavljen. Za razvrstitev ekip v bobne bo štela lestvica reprezentanc, ki jo mesečno objavi FIFA.
Podkupnina na račun 10-letnice?
0
27.6.2017 | Mednarodni nogomet
Luč sveta naj bi v kratkem ugledali novi podatki o korupciji, ki je zaznamovala pridobivanje kandidature za pripravo SP 2022 v Katarju.
TOP STRELCI
NOGOMETAŠ KLUB
Ni strelcev.