OGLAŠEVANJE
ANKETA
Kylian Mbappe se odloča glede prihodnosti. Kaj napovedujete?OSTALE NOVICE Več novic...
Odkar Katar gradi stadione za svetovno prvenstvo, je na gradbiščih umrlo 6.500 delavcev
2
23.2.2021 |
Izgradnja infrastrukture za potrebe svetovnega prvenstva v nogometu v Katarju še naprej poteka ob velikem številu umrlih delavcev.
Izjema: Katar noče biti vreča za nabijanje, zato bo vključen v evropske kvalifikacije za SP 2022
5
8.12.2020 |
Gostitelj naslednjega svetovnega prvenstva Katar se ne želi osramotiti na domačem mundialu. Nanj se želi pripraviti maksimalno, FIFA in UEFA sta mu dovolili vstopiti v evropske kvalifikacije.
Če bi se Slovenija uvrstila na mundial, bi NZS izdatno napolnila svojo blagajno
0
8.12.2020 |
Nogometna zveza Slovenije (NZS) bi v primeru uvrstitve reprezentance na svetovno prvenstvo leta 2022 izdatno popravila svoj finančni položaj.
Ćiro Blažević: Slovenija ni na ravni, da bi lahko bila nevarna za Hrvaško
4
8.12.2020 |
Hrvati so bolj naši rivali kot mi njihovi. Ker je Hrvaška v povsem drugem kakovostnem rangu, ne čudi izjava Ćire Blaževića po žrebu kvalifikacijskih skupin.
Kek komentira žreb: Hrvati me že kličejo, to bo posebna draž
4
7.12.2020 |
Slovenski selektor Matjaž Kek se zaveda, da je Slovenija šele četrta po kakovosti v skupini H. Pretekle izkušnje s Slovaki in Rusi ne bodo poseben faktor, bo pa poseben izziv zagotovo Hrvaška.
Dalić: Slovenci so se dvignili, dobro nas poznajo, imeli bodo poseben motiv
2
7.12.2020 |
Hrvaški selektor Zlatko Dalić je opazil, da se Slovenija dviguje in poudaril, da Matjaž Kek Hrvaško dobro pozna. Izpostavil je tudi faktor motiva, ki bi lahko dvignil Slovenijo.
Žreb je odločil: Slovenija bo proti mundialu korakala v slovanski skupini s Hrvaško!
8
7.12.2020 |
Znana je skupina, v kateri bo slovenska reprezentanca skušala priti do nastopa na naslednjem svetovnem prvenstvu. Nosilec slovenske skupine je Hrvaška, poleg tudi dobri stranki Slovaška in Rusija.
Žreb skupin za SP 2022: Slovenija se je kar dobro izvlekla, Francozi ne bi smeli imeti težav
0
7.12.2020 |
Izžrebane so vse skupine kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Slovenija bi lahko dobila tudi težje nasprotnike, a bo seveda igrala v zahtevni skupini. Videli bomo tudi sosedski derbi s Hrvaško!
Danes je pomemben dan za Slovenijo: S kom v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo?
0
7.12.2020 |
V marcu se začenjajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2022. Pred največjim izzivom v drugi epizodi Matjaža Keka na klopi Slovenije vam predstavljamo jakostne bobne. Žreb bo na sporedu danes.
Katar ima denarja v izobilju, graditeljev stadionov pa ne plačuje
0
11.6.2020 |
Mednarodna nogometna zveza (FIFA) Katar še naprej pusti pri miru. Številne nepravilnosti pri pripravi turnirja krovne nogometne organizacije ne ganejo pretirano.
TOP STRELCI
NOGOMETAŠ KLUB
Ni strelcev.