Uredništvo    9. julij 2018
Ozilov oče razkriva, da je nogometaš razočaran

Če bi bil jaz Mesut Ozil, bi se upokojil

Oče nemškega reprezentanta Mesuta Ozila razkriva, da je nogometaš Arsenala užaljen zaradi kritik in žvižgov navijačev. Predlaga mu, da se reprezentančno upokoji.
SORODNE NOVICE
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Mednarodni nogomet
Ozil? Kot da le še čaka na upo...
17.1.2019 | Mednarodni nogomet
Potencialne zvezde prestopnega...
14.1.2019 | Mednarodni nogomet
Iščejo rešitev za pozabljenega...
21.12.2018 | Mednarodni nogomet
Emery potisnil Özila proti izh...
20.12.2018 | Mednarodni nogomet
Ter Stegnu odlična forma ne po...
9.12.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Mustapha Ozil, oče nemškega reprezentanta Mesuta Ozila, je nemškim medijem razkril, da je nogometaš londonskega Arsenala užaljen. Kritike, ki so po neuspehu Nemčije na mundialu letele nanj, so ga užalile, ima namreč občutek, da je dežurni krivec kadar Nemčija izgubi tekmo. 

"Če bi bil jaz na njegovem mestu, bi rekel, hvala lepa in dovolj je bilo. Razočaran je, užaljen. Lastni navijači so mu žvižgali na tekmi v Avstriji in ne ve, zakaj. Ni se mu treba braniti. Za Nemčijo je igral devet let in bil svetovni prvak. Vedno je tako, če zmagamo, smo zmagali vsi skupaj, če izgubimo, pa smo izgubili zaradi Ozila. Vedno je krivec in razumem, da je užaljen," je dejal Ozil starejši.

Ozil je v nemilost nemške javnosti padel, ko se je skupaj z Ilkayem Gundoganom fotografiral s turškim predsednikom Erdoganom. 

"Mesut je bil vedno zgled. Rad ima Nemčijo in vedno ji je bil predan, nepošteno je, da je vedno kriv.  Mislil sem, da tista fotografija ni bila dobra ideja, nisem pa si mislil, da se bo vse podiralo. To ni bilo politično stališče, to ni bila Mesutova prva fotografija z Erdoganom. Mesut je zadržan človek, vljuden, kako bi zavrnil vabilo za fotografijo? Samo igrati hoče, nič noče imeti s politiko."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
#10 Wilshere 9.7.2018, 21:56 Prijavi komentar
Najbrž ima 92 nastopov za reprezentanco zato ker je zanič, ja. Kdor se kej spozna na nogomet, ve kaj Ozil doprinese ekipi. Njegova telesna govorica mogoče zgleda, kot da ga briga za vse, če pa gledaš statistiko, pa je zmeraj med igralci, ki največ pretečejo.
Ibrakadabra 9.7.2018, 17:19 Prijavi komentar
nehvaležnež turški
Ibrakadabra 9.7.2018, 17:19 Prijavi komentar
kdo bo te tega turčina pogrešal, če se ne bori za grb, ker nič ne čuti do države, ki mu je dala vse
timislo 9.7.2018, 13:46 Prijavi komentar
uzaljen ;DDD v nogometu pač ni prostora za bit uzaljen, mislm halo cela nemčija je zatajila najbolj pa mesut ozil, odkar ga spremljan zadne 8 let, prisezem da razen ene igre v realu od njega nism videl solidne predstave na tekmi in mi ni jasno zakaj si uzaljen če si obviously sheit
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE