Uredništvo    17. januar 2019
Konec je skupinskega dela

Azija dobila 16 najboljših ekip

Nogometaši na azijskem prvenstvu v Združenih arabskih emiratih so odigrali še zadnji krog skupinskega dela. Kot zadnji so se v osmino finala tekmovanja uvrstili Kirgizistan, Oman in Vietnam.
SORODNE NOVICE
Korejci v solzah spoznali, da ...
28.6.2018 | Mednarodni nogomet
ŠOK! Svetovni prvaki ponižani ...
27.6.2018 | Mednarodni nogomet
Mehika je poslala Južno Korejo...
23.6.2018 | Mednarodni nogomet
VAR pomagal Švedski do zmage
18.6.2018 | Mednarodni nogomet
Sonu operirali zlomljeno roko
16.6.2017 | Mednarodni nogomet
Ne, davki so previsoki
18.8.2014 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Tako so zdaj znani vsi udeleženci osmine finala Azijskega pokala, ob omenjenih treh so si napredovanje zagotovili še iz skupine A Združeni arabski emirati, Tajska in Bahrajn, iz skupine B Jordanija in Avstralija, iz skupine C Kitajska in Južna Koreja, iz skupine D Iran in Irak, iz skupine E Katar in Savdska Arabija, iz skupine F pa Uzbekistan in Japonska.
 
Danes so bile sicer na sporedu še tekme v skupinah E in F. V skupini E je Katar do prvega mesta prišel z zmago nad Savdsko Arabijo z 2:0, Libanon pa je s 4:1 ugnal Severno Korejo. V skupini F je Japonska z 2:1 premagala Uzbekistan, Oman pa je bil s 3:1 boljši od Turkmenistana.
 
Pari osmine finala so Tajska - Kitajska, Iran - Oman, Jordanija - Vietnam, Japonska - Savdska Arabija, Južna Koreja - Bahrajn, Katar - Irak, ki ga vodi Srečko Katanec, ZAE - Kirgizistan in Avstralija - Uzbekistan.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE