RAZPORED
Datum
LESTVICA
P Država T Z N P T
NOVICE Več novic...
Crouch: Zabaval sem se, ampak zdaj je konec
3
12.7.2019 | Mednarodni nogomet
Nekdanji angleški reprezentant Peter Crouch je sprejel eno najtežjih odločitev v svojem življenju. Pravi, da se je nanjo pripravljal kar 23 let, ampak zdaj vidi, da se je na to praktično nemogoče pripraviti.
U21: Atraktiven nogomet je Romunijo popeljal naprej, izpad Anglije in Hrvaške
0
22.6.2019 | Mednarodni nogomet
Eno najlepših zgodb na evropskem prvenstvu U21 v Italiji piše nadarjena generacija Romunije. Hagijev sin in njegovi soigralci so na dveh tekmah zabili kar osem golov in domov poslali Angleže ter Hrvate.
Nizozemski stroj je v finalu lige narodov
2
7.6.2019 | Mednarodni nogomet
Anglija je spet obstala v polfinalu, tokrat lige narodov. Po zaslugi napak so Angleži zakockali vodstvo, nato vstopili v podaljške in izgubili proti Nizozemski.
Kazen za rasizem? Toliko zapravim v enem večeru!
13
5.4.2019 | Mednarodni nogomet
Od zadnjega reprezentančnega zbora in tekem kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvi je minilo že nekaj časa, a se prah še ni povsem polegel. Predvsem pri Angležih, kjer so imeli precej težav ob gostovanju v Črni gori. Slednji so prejeli kazen za rasistično obnašanje, a ta naj ne bi bila primerna.
Video: Angleški reprezentant se je pretepal
1
2.4.2019 | Mednarodni nogomet
Prvi vratar angleške reprezentance je v težavah. Na spletu se je pojavil posnetek, na katerem je razvidno, da je vratar sodeloval v uličnem pretepu.