Uredništvo    29. maj 2017
Bes navijačev Levskega po porazu proti CSKA

V Sofiji so slačili igralce

Navijači Levskega so po porazu proti CSKA povsem izgubili živce. Igralcem so slekli drese, kapetana je navijač zgrabil celo za vrat in ga odrinil. Ekipa se je zavila v molk.
SORODNE NOVICE
Bolgari imajo najstarejšega vr...
17.11.2018 | Mednarodni nogomet
MLS se oddaljuje od pokala Lib...
16.11.2018 | Mednarodni nogomet
Prosinečki: Vse razen Eura bo ...
16.11.2018 | Mednarodni nogomet
Liga narodov: Rajanje Hrvatov ...
15.11.2018 | Mednarodni nogomet
V Barceloni pogorel, v ligi ML...
14.11.2018 | Mednarodni nogomet
Oscar prvak, a najboljši vseen...
13.11.2018 | Mednarodni nogomet

V Sofiji so bili včeraj priča prizorom, kakršne smo v lanski sezoni videli v Mariboru. Razjarjeni navijači Levskega so namreč po koncu tekme želeli obračunati z igralci, ki so izgubili mestni derbi s CSKA. Nogometaši so po koncu tekme prišli pred navijače, da bi jih pozdravili, toda naleteli so na sovražen sprejem. 

Navijači so številne med njimi prisilili, da so slekli svoje drese, francoski vezist Mehdi Bourabia pa se je zahtevam navijačev uprl. Njegov soigralec Aleksandar Aleksandrov je moral uporabiti svoje noge, da je lahko pobegnil navijaču, ki je želel z njim obračunati in to s palico.

Kapetan ekipe, izkušeni Veselin Minev, ki je z ekipo pred leti osvajal lovorike, pa je bil sploh ponižan. Eden od navijačev ga je namreč zgrabil za vrat in ga odrinil.

Po tekmi so se nogometaši Levskega zavili v molk, policija pa je aretirala 33 razgretih navijačev, ki so si pridržanje "prislužili" z razbijanjem in nasiljem pred, med in po tekmi. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Stand ur ground 29.5.2017, 10:38 Prijavi komentar
Se popolnoma strinjam s tvojim zapisom. Problem je samo v tem, da četudi bi tožil te opice, ki bi te napadle, bi težko karkoli iztržil od njih, saj jih je večina na sociali oz. so brez rednih prihodkov. Poznam primere, ko se je točno to zgodilo.
Who? 29.5.2017, 09:25 Prijavi komentar
Službe nej si najdejo opičnjaki, pa se ne bodo prčit zarad jebenega fuzbala. Sam me pa preseneča reakcija vseh "lulčkov" med nogometaši (pa ne samo tukaj, tudi OL in MB in vseh ostalih), da se tem polpismenim mongoloidom pustijo takole premetavat. namest da ga s kopačko direkt sred čela prilepi se jim odmikajo. Sam želel bi si, da bi kakšen od takih neandertalcev prišel do mene, da bi bil nogometaš. Počakal bi, da me zaseka, padel bi potleh, poskrbel, da bi kreten celo življenje delal zame, potem ko bi bila pa sodba odločena, bi ga pa obiskal na skirvaj, brez kamer in ostalega posledično obremenjujočega balasta. res je ta fuzbal magnet za folk nižje razvojne stopnje. Da ti jeben nogomet tako zapolni tvoj lajf. Prav izprani možgani, pa ne da je veliko za isprat, če si se pripravljen zarad nepomembne zadeve postavljat v tak položaj. SRAMOTA
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE