Uredništvo    4. december 2018
Ada Hegerberg je prejela neprijetno vprašanje

Mačistično vprašanje najboljši igralki sveta

Martin Solveig, eden najbolj znanih DJ-jev na svetu, je pokvaril podelitev Zlate žoge. Najboljši nogometašici sveta Adi Hegerberg je zastavil ponižujoče vprašanje. Več v videu.
SORODNE NOVICE
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Sanjski gol v Argentini
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nani zapušča evropski nogomet
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Smrt Šabana Šaulića pretresla ...
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Iranski derbiji so svet zase
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Madžarska nori za najstnikom i...
17.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
DJ Martin Solveig se je vmes že opravičil, vseeno pa ga danes čaka medijski žar. Eden najbolj popularnih izvajalcev elektronske glasbe na svetu je namreč na včerajšnji podelitvi Zlate žoge pokvaril trenutek najboljši nogometašici sveta Adi Hegerberg. Članici Lyona je, kot je dejal, v šaljivem tonu zastavil povsem neprimerno vprašanje, predvsem je bilo neprimerno vprašanje za kraj in priložnost. 

"Ali znaš tverkati (vrsta plesa z izrazitim premikanjem zadnjice, op.p.)?" je vprašal Solveig. Presenečena Hegerbergova je odgovorila le z "ne". 

Solveigovo obnašanje je hitro postalo tarča obsojanja na družbenih mrežah, vse skupaj pa se je prelilo tudi v medije, ki so v veliki meri to razumeli kot nadlegovanje. 


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 12
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
BogNogometa#8 4.12.2018, 22:44 Prijavi komentar
Torej, če me ženska vpraša, če znam polagat ploščice se grem jokat na tviter, ker je bila seksistična do mene? Politična korektnost bo pokopala razvit svet.
partito 4.12.2018, 20:29 Prijavi komentar
eh zabaven je hotel biti s tem vprašanjem,pa mu je spodletelo.. Kako za vraga ne zna tverkati;)
Rosonero11 4.12.2018, 18:21 Prijavi komentar
Model vse naštete že imamo. In če pogledaš kurnik te pc kulture (USA) oni imajo tega v višku. Velik v višku. Svoboda izražanja. Utopia sožitja med ljudmi se išče s tem, da se obsoja druge, ki drugače mislijo. Pokakam se na take osebke. Js sm nase dost dal. Nism prefekten a omejitev v okvirjih si pa tudi ne postavljam in si jih tudi ne bom. Rajš drugačen in čuden kot pa ovca, ki obsoja vse kar ni v njihovem predalčku socialno primernega. P. S sm vrjetno v svojih kratkih letih več knjig prebral kot ti
pametni 4.12.2018, 17:25 Prijavi komentar
mogoče bi mogli take kot si ti namesto v vojsko v knjižnico poslat, da bi se dvignil iz lastne miselne bede kolikor si sploh še zmožen, če sploh si.. socialno primerno vedenje kot retardirani umislek .. kaj bolj retardiranega težko človek napise.. če se v družbi ne bi ločilo med primernim in neprimernim vedenjem, potem bi posameznik lahko počel, kar se mu zahoče brez nobenega obsojanja in tako bi se se gladko razpasili rasisti, posiljevalci, morilci, zločinci, seksisti in vsi drugi ljudje, ki uničujejo sožitje med ljudmi.. žal mi je zate, da mislis tako nizkotno in neumno.. mogoče bi lahko le dal kaj nase..
Rosonero11 4.12.2018, 16:43 Prijavi komentar
ti je pc kultura urnk v kožo zlezla. nepirmerno, ja. seksizem? Dej ne me fukat model... Socialno primerno vedenje, kej bolj retardiranga si res ne moreš umislit. Polni samih sebe pa se z drugimi ukvarjajo, kaj lahko, kaj ne in kako lahko in kako ne. Vse te pičkice, ki tako mislijo bi v vojsko poslal, da se kaj pametnga naučijo
pametni 4.12.2018, 15:13 Prijavi komentar
to je popolnoma neprimerno vprašanje.. čisti seksizem, vsi tisti ki komentirate kontra ste navadni kreteni nezmožni prepoznat socialno primernega vedenja in z vašim gnusnim cinizmom samo razkazujete vašo nizkotnost.. za vse tiste, ki ste miselno bolj šibki, ampak vam ostaja vsaj še nekaj sposobnosti vživljanja in sočutja.. zamislite si vašo hčer, ki dobi nagrado za določen rezultat, naj učenka leta, naj atletinja, naj režiserja,.. in vas kot očeta povabi na podelitev njenega priznanja in potem jo vprašajo na podelitvi pred vsemi, če zna twerkat, se vam še zmeraj ne zdi to disrespect .. potem ste res navajeni, da hodijo po vas oz. po vaših ženskah.. mislim, sej ni čudno, da neki navadni čredni ljudje niste sposobni zaznat čistega seksizma, ko predsednik države pred vsemi brez sramu 18 letnicam vzklika: ajde miška mala, to mi deli in podobno.. lp
aloalo23 4.12.2018, 11:15 Prijavi komentar
Kaj bi bil tudi macistično vprašanje, če zna plesati dunajski valček?
piksi 4.12.2018, 10:53 Prijavi komentar
Rosonero11-se strinjam,svet je pokvarjen in dvoličen.Ali znaš plesti,ali znaš plezati,ali ješ banane,kaj vse bo še neprimerno.Po drugi strani pa kapitalisti izkoriščajo uboge delavce,ki so na minimalcu in životarijo skozi življenje,to pa je sprejemljivo.
Rosonero11 4.12.2018, 10:36 Prijavi komentar
Ta populacija gre res v kurac. Nekdo postavi tak glupo vprašanje, na kocnu ga bodo pa tožili za spolno nadlegovanje. 21stoletje, ko babe še pogledat ne smeš ne da bi jo nadlegoval v očeh nekoga in če ne kažeš gležnjev sredi zime te nobena ne bo pogledala. P.S tverkanje je negravžn
UNHOLY CULT 4.12.2018, 10:11 Prijavi komentar
Mogoče jo hoče v video spotu.... Sicer pa kdo posluša to elektronsko sranje
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE