Damjan Tratnik   25. julij 2010
Agim Ibraimi v pričakovanju novega kluba

Heerenveen ali Dinamo?

Dosedanji nogometaš ljubljanske Olimpije Agim Ibraimi koleba med dvema ponudbama. V svoje vrste ga vabi nizozemski Heerenveen, toda na mizi ima tudi ponudbo Dinama.
SORODNE NOVICE
Resen nogomet je očitno prezah...
20.1.2019 | Mednarodni nogomet
Nejca Skubica čaka v Turčiji p...
20.1.2019 | Mednarodni nogomet
Dinamo orje ledino, kupil je s...
20.1.2019 | Mednarodni nogomet
Ibraimiju je zmanjkalo pravih ...
19.1.2019 | Mednarodni nogomet
Mourinhov dolgoletni pomočnik ...
19.1.2019 | Mednarodni nogomet
Dolgoletni rezervist Ažbe Jug ...
18.1.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Makedonski nogometaš Agim Ibraimi in Olimpija sta pojma, ki nista več povezana med seboj. Nadarjeni 21-letnik je dobil boj z ljubljanskim klubom in dosegel predčasno prekinitev sodelovanja, sedaj pa čaka na to, kje bo nadaljeval svojo kariero. Nekdanji član Red Bull Salzburga naj bi imel na mizi resno ponudbo nizozemskega prvoligaša Heerenveena, toda kot poročajo hrvaški mediji, se je zanj močno ogrel tudi tamkajšnji velikan Dinamo. Pri Zagrebčanih že igra Ibraimijev bratranec Arijan Ademi, kar naj bi bil eden od adutov vodstva modrih s štadiona Maksimir. Slednji so se sicer za Ibraimija ogreli že pred meseci, a jih je tedaj zaustavila kar 1,5 milijona evrov visoka odškodnina, ki naj bi jo postavili zeleno-beli. Toda Makedonec je sedaj prost nogometaš in ovir za prestop dejansko ni več. Vprašanje je le, ali je Ibraimi pripravljen zavrniti odhod na Nizozemsko in v Heerenveen, kjer dokazano vrhunsko delajo z mladimi nogometaši.

Ibraimi je bil član Olimpije dve leti. Priključil se ji je, ko je bila še v drugi ligi, poslovil pa letos, ko je imel za seboj odigranih 47 tekem, na katerih se je 19-krat vpisal tudi med strelce.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
SirMelo 25.7.2010, 19:53 Prijavi komentar
bajsi77... stari ti pa tak nakladaš v svojih komentarjih... Ibraimi je bil najboljši nogometaš Olimpije, poleg mogoče še poškodovanega Cimeta... vidi se ti, da si VELIK fan Olimpije in nič nimam proti temu samo bodi malo objektiven in ne tak pristranski... zdaj to govoriš, ker je pač šel iz Olimpije. Sicer pa si že prava zvezda pri komentiranju na nogomaniji sem opazil, da nisem edini, ki se nasmehne ob tvojih komentarjih... aja pa ne bit jezn zaj pač to je moje mnenje =)
bajsi77 25.7.2010, 19:40 Prijavi komentar
če bo tok soliral in 0 laufal kot pri Olimpiji zadn let,potem še v makedoniji ne more igrat!!!
velikakatalonija 25.7.2010, 18:10 Prijavi komentar
Tako ali tako so slovenski miniaturni klubcki znani po izjemno slabem kadrovanju. Vsi mogoče z izjemo Maribora nimajo pojma o nogometnem POSLU. Za primer vam lahko navedem primer ,ki se je lani zgodil v nogometnem klubu Celje, ki je dobil 750 000e teško ponudbo Sampdorie za Rajka Repa. Celjani so lahkomiselno ponudbo zavrnili saj so zahtevali kar 1,5 milijona e. Danes je isti nogometas cisto izven forme Celjani pa si ga zelijo prodati ze za pičlih 250 000e. Sramota
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE