Uredništvo    11. oktober 2017
Luis Figo se je zaposlil na UEFA

Figo je novi Čeferinov svetovalec

Portugalski as Luis Figo je okrepil ekipo svetovalcev, ki jih je okrog sebe zbral predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) Aleksander Čeferin.
SORODNE NOVICE
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: UEFA)
Po Dejanu Stankoviću je Aleksander Čeferin na Evropsko nogometno zvezo (UEFA) pripeljal še enega bivšega evropskega prvaka in seveda enega najboljših nogometašev vseh časov. Novi svetovalec UEFA in tudi Čeferina je danes tudi uradno postal portugalski as Luis Figo

Figo bo na UEFA delal pri številnih projektih, v prvi vrsti pa bo vodilni obraz nogometnih ambasadorjev UEFA. 

"Luis Figo je bil fantastičen nogometaš, ki je s svojim obnašanjem na in izven igrišč postavljal zgled drugim. Njegove dragocene izkušenje bodo velika pridobitev za UEFA," je dejal predsednik UEFA Aleksander Čeferin, ki je že pred časom napovedal željo, da bi več bivših nogometašev sodelovalo pri delu v Nyonu. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 12.10.2017, 16:06 Prijavi komentar
Ce Psg ne krsi pravil, je brez veze, da se postavljajo, ce se vedno najdejo kako jih obiti.
Tito81 12.10.2017, 09:52 Prijavi komentar
Oni sploh ne kršijo nobenega pravila FFP! In v tem je bistvo problema. Pravila so bila kot taka postavljena in PSG je našel obvod. To kar je vedno v praksi delo odvetnikov.... Tako so sedaj odvetniki nategnili cel nogometni sistem. Sedaj je težava Čeferina, da ne more po načelu pravičnosti odločat, saj dejansko PSG ni naredil nič narobe, razen moralnih vrednot :-) Prvo morajo postaviti dodatne varovalke in šele od tam naprej lahko kaznujejo. Sedaj, da nekdo reče, da bo Čeferin ali kdorkoli drug izgubil kredibilnost, če ne izključijo PSG je to neumnost! Vladavina prava je to, da prvo sam spoštuješ pravo in pravna načela. Tukaj mora UEFA prvo spremeniti pravila, ker po obstoječih pravilih - še enkrat - PSG NE krši pravil...
EricTheKing 12.10.2017, 09:34 Prijavi komentar
piksi, ali znaš dejansko kaj povedati o finančnem fair playu in o finančnih manevrih PSG-ja v zadnjem letu in utemeljiti, kje so ga kršili, ali se ti morda pač samo zdi, da kršijo fair play, ker so izvedli posel, kjer se je obrnil do sedaj nepredstavljiv znesek, in to pa potem že mora biti nekaj narobe?
piksi 12.10.2017, 06:06 Prijavi komentar
Ali si bo Čeferin našel svetovalca,ki mu bo povedal da PSG krši finančni fair play.Čeferin je čisti dokaz,da izobrazba ne pomeni,da znaš seštevali do 400 ali 500.Cinizem seveda zna,samo ne upa ukrepati proti kršiteljem,ker je interes UEFI zaslužek,ne pa poštenje.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE