OSTALE NOVICE
Stran
od 11
5.11.2017
Mednarodni nogomet
Predsednik upravnega odbora Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je skrivnostno naznanil, da je čilski zvezdnik Alexis Sanchez že sprejel odločitev glede svoje prihodnosti. V Bayern ga ne bo.
2
14.10.2017
Mednarodni nogomet
Arsene Wenger pred nadaljevanjem bojev v Premier League priznava, da ne ve, kaj pričakovati od Alexisa Sancheza, ki se je na Otok vrnil po bridkem razočaranju v kvalifikacijah za mundial.
0
Mednarodni nogomet
Podpredsednik Monaca Vadim Vasiljev je v izjavah, ki jih prenaša Sky Sports, dejal, da obstaja "solidna možnost" za poletni odhod francoskega reprezentanta Thomasa Lemarja.
0
10.10.2017
Mednarodni nogomet
Nekdanji trener Alexisa Sancheza pri Udineseju Pasquale Marino Čilenca opisuje kot nogometaša, ki se nikoli ne more zasititi nogometa. Prepričan je, da lahko stopi ob bok Ronaldu in Messiju.
3
7.10.2017
Mednarodni nogomet
Prijateljstvo z Neymarjem še iz časov, ko sta skupaj igrala za Barcelono, bi lahko ključno vplivalo na prihod Alexisa Sancheza v Pariz.
0
9.9.2017
Mednarodni nogomet
Trener Manchester Cityja Josep Guardioal je javno razkril, da je Arsenal sprejel ponudbo Cityja za Alexisa Sancheza, a je posel propadel, ker topničarji niso mogli kupiti zamenjave.
4
6.9.2017
Mednarodni nogomet
Sedmica Čila Alexis Sanchez je potrt. Motijo ga kritike, ki dežujejo na račun njegove igre in tudi igre reprezentance. Pravi, da je od vsega skupaj utrujen.
3
30.8.2017
Mednarodni nogomet
Arsenal je zavrnil ponudbo Manchester Cityja za Čilenca Alexisa Sancheza, ki je medtem vodstvo čilske reprezentance zaprosil za začasen povratek v Anglijo, kjer želi dokončno urediti svoj klubski status.
21
29.8.2017
Mednarodni nogomet
Prestopna zgodba okoli Alexisa Sancheza je danes dobila nov obrat. Manchester City je oz. bo po poročanju angleških medijev Topničarjem v zameno za Čilenca ponudil denar in dodatnega nogometaša. To pa je nihče drug kot Raheem Sterling.
16
24.8.2017
Mednarodni nogomet
Trener Arsenala Arsene Wenger pravi, da je Alexis Sanchez pripravljen za igro na nedeljskem derbiju z Liverpoolom. Zvezdnik, ki naj bi si želel zapustiti klub, v tej sezoni zaradi poškodbe še ni igral.
2
Stran
od 11