OGLAŠEVANJE
ANKETA
Milan Mandarić je izkazal namero po odhodu iz Olimpije. Kaj pričakujete, če bo res odšel?
OSTALE NOVICE Več novic...
Kitajski kapital je poraz za Italijo
14
22.10.2016 | Mednarodni nogomet
Legendarni italijanski reprezentant in vratar državnega prvaka Juventusa je prihod kitajskih vlagateljev v različne klube Serie A označil za "poraz" za celoten italijanski nogomet.
Gera je zabil najlepšega
10
13.7.2016 | Mednarodni nogomet
Evropska nogometna zveza (UEFA) je potrdila, da je v izboru za najlepši gol minulega Eura v Franciji zmagal madžarski reprezentant Zoltan Gera.
DFB: Löw ostaja selektor
14
12.7.2016 | Mednarodni nogomet
Nemška nogometna zveza (DFB) je v torek potrdila, da kljub novemu razočaranju na evropskem prvenstvu, ki ga Nemčija ni osvojila že 20 let, Joachim Löw ostaja na položaju.
Pepe bi moral biti igralec prvenstva
13
12.7.2016 | Mednarodni nogomet
Nekdanji francoski reprezentant Frank Leboeuf meni, da bi si branilec portugalske reprezentance Pepe bolj zaslužil nagrado za najboljšega posameznika Eura 2016 kot Antoine Griezmann.
Quaresma: Prodajam kolajno
0
12.7.2016 | Mednarodni nogomet
Četudi se bodo zgodbe kritikov prodajale, ne vedo nič več od drugih, je bil po osvojenem naslovu Portugalske razpoložen Ricardo Quaresma. Kolajna ga prav nič ne gane.
Grdi raček z belo rokavico
5
12.7.2016 | Mednarodni nogomet
Portugalska je čakala na heroja. Pokojnemu Eusebiu ni uspelo. Cristiano Ronaldo je moral svoj drugi veliki reprezentančni finale zapustiti v solzah. Potem je prišel on. Ederzito Antonio Macedo Lopes. Eder.
Posest ni prinašala zmag
8
12.7.2016 | Mednarodni nogomet
Finale, obe polfinalni tekmi, dve tekmi četrtfinala in pet tekem osmine finala EP je dobila ekipa z manjšo posestjo. Tudi to kaže na nove nogometne trende, ki jih uteleša prav Portugalska.
Lizbona slavi prvake
2
11.7.2016 | Mednarodni nogomet
Portugalsko reprezentanco je na ulicah Lizbone pričakalo na tisoče navdušenih rojakov, ki so se skupaj z nogometaši poveselili ob velikem nogometnem uspehu. Evropske prvake je sprejel predsednik države.
Idealnih 11 Eura 2016
31
11.7.2016 | Mednarodni nogomet
Štirje Portugalci, trije Nemci, dva Francoza in dva Valižana. V idealni enajsterici Eura 2016 so Patricio, Kimmich, Boateng, Pepe, Guerreiro, Kroos, Allen, Griezmann, Ramsey, Payet in Ronaldo.
Griezmann je MVP Eura
7
11.7.2016 | Mednarodni nogomet
Evropska nogometna zveza (UEFA) je za najboljšega nogometaša na evropskem prvenstvu v Franciji izbrala napadalca galskih petelinov Antoineja Griezmanna, sicer tudi prvega strelca turnirja!
TOP STRELCI
NOGOMETAŠ DRŽAVA
Ni strelcev.