OSTALE KOLUMNE
Stran
od 33
11.4.2018
Evropske lige
Sestop na mestnem derbiju in izpad iz lige prvakov tvorita tri poraze v enem tednu, ki krepijo zdaj že močan vzorec Pepa Guardiole. Padec pred zadnjo stopnico v ligi prvakov je za Guardiolo postal simptomatičen.
36
28.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Moral bi biti "nov zagon", a je bilo v resnici tako, da je proti Avstriji in Belorusiji iz slovenskih omar popadalo nepregledno število okostnjakov. Za porazno predstavo proti Belorusiji ne more biti opravičila.
20
25.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Gradnja zmagovalne mentalitete, ki je potrebna za uspeh, terja čas, potrpljenje in velik input igralcev. Če Slovenija noče podoživljati Celovca, bo že v torek potrebovala kakšnega "iličića" več.
26
19.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Izpad Zlatka Zahovića na tiskovni konferenci odgovornost prenaša na vodstvo mariborskega kluba, ki bo z naslednjimi potezami pokazalo, kako visoko ceni moralne vrednote in dostojanstvo.
65
15.3.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić intenzivno skrbi za kaos v Olimpiji, mariborski dvojec Darko Milanič in Zlatko Zahović pa na sceni za demone in "folkloro". Igor Biščan pa tiho dela, napreduje in se vse bolj spogleduje z naslovom prvaka.
49
12.12.2017
Slovenski nogomet
Strahovi in opozorila o krčenju obsega domačega talenta in znanja v slovenskem klubskem nogometu so se razrasli v izjemno resen problem. Za nami je pol monotone sezone v 1. SNL, v kateri nismo zaznali sveže kakovosti.
31
7.12.2017
Mednarodni nogomet
Marcos Tavares ima za seboj teden, v katerem je postal najboljši strelec v zgodovini slovenskega prvenstva, strelec gola v ligi prvakov in osrednji akter njemu posvečene navijaške ode.
5
5.12.2017
Slovenski nogomet
Tomaž Kavčič je dolgo hodil in živel v senci bolj izpostavljenih trenerjev, a je bilo z njegovo prizadevnostjo, angažiranostjo in ambicioznostjo neizogibno, da bo nekoč prevzel eno ključnih trenerskih vlog.
17
4.12.2017
Slovenski nogomet
Znaki pešanja so se pri Olimpiji pojavili že pred časom. Visoka pokalna zmaga proti Mariboru je zgolj za kratek čas zameglila težave, ki so eskalirale v zadnjih tednih. Olimpija je bolj utrujena in manj stabilna od Maribora.
15
18.11.2017
Slovenski nogomet
Če bi zgodbo večnih derbijev in skupni imenovalec večine le-teh iskali v zgolj eni tekmi, bi bila ta točno takšna, kot se je odvila sinoči v Ljudskem vrtu. Minimalna zmaga Maribora z golom Marcosa Tavaresa.
20
Stran
od 33