OSTALE KOLUMNE
Stran
od 35
15.10.2018
Slovenski nogomet
V zrelem in refleksivnem okolju bi odgovorni posamezniki prevzeli odgovornost za stanje, ki trenutno vlada okoli slovenske reprezentance. V NZS žal že dolgo vlada doktrina, v kateri je priznavanje lastnih napak največji greh.
18
14.10.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Slovenska reprezentanca ta trenutek ne more obraniti svoje pozicije v tretjem evropskem razredu. Glavni akterji se branijo le še z besedami, ki jim verjamejo le sami. Reprezentanca že dolgo ni več nacionalna stvar.
56
1.10.2018
Slovenski nogomet
Nestanovitnost igre in rezultatov Olimpije je posledica iskanja težav tam, kjer jih ni bilo, vse pa se vrača k izvirnemu grehu, ki ga je tudi po več mesecih težko razumeti – odstavitvi Igorja Bišćana.
2
25.9.2018
Slovenski nogomet
Radenko Mijatović je v Madridu obiskal Jana Oblaka. Suhoparna izjava za javnost nogometne zveze odpira številna vprašanja, ključno pa se glasi: Bo Jan Oblak pod Tomažem Kavčičem sploh še kdaj branil za Slovenijo?
19
10.9.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Slovenska reprezentanca ne izžareva avtoritete, ne čuti avtoritete in že leta blodi v prepričanju, da se za naslednjim vogalom skriva žarek svetlobe. Čakamo junaka, ki bo udaril po mizi in rekel bobu bob.
15
3.9.2018
Slovenski nogomet
V dobrem tednu je Safet Hadžić depresijo okrog Olimpije uspel pretvoriti v optimizem. Z racionalnimi odločitvami je Olimpiji vrnil stabilnost in strukturo, predvsem pa znova ogrel počena navijaška srca.
11
30.8.2018
Slovenski nogomet
Odsotnost Jana Oblaka dopušča veliko interpretacij, ena najmanj prijetnih je ta, da ga slovenska izbrana vrsta v tem trenutku ne zanima. Na to napeljuje hladen način komunikacije, ki poteka kar preko njegovega kluba.
34
17.8.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor je po sezoni v ligi prvakov ignoriral potrebe po pravih okrepitvah, s katerimi bi se bolje opremil za čedalje zahtevnejše evropske preizkuse. Po visokem letanju je znova sledil trd padec.
26
19.7.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Po izpadu Olimpije proti Qarabagu se velja vprašati, kaj so v ljubljanskem klubu sploh storili prav, da bi bil končni scenarij lahko drugačen. Olimpija je po treh letih ere Milana Mandarića še vedno le – instant ekipa.
45
14.7.2018
Mednarodni nogomet
KOMENTAR: Nekdanja Jugoslavija je bila svetovni prvak v pričakovanjih in ugasla neizživeta sila, ki nikoli ni uspela storiti česa zares zgodovinskega. Hrvaška je v Rusiji izživela večne sanje regije, ki je vselej nekoliko lebdela nad realnostjo.
15
Stran
od 35