OSTALE KOLUMNE
Stran
od 34
7.6.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić je čez noč izumil vizijo kluba, odpustil priljubljenega in uspešnega trenerja ter eklatantno pokazal ,da Olimpija ni in ne more biti klub, v katerem bi vladala pluralnost mnenj ali konstruktiven konflikt.
34
31.5.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: V mestu in v klubu, v katerem je trener v naprej obsojen na neuspeh, danes najmočneje odmeva ime zadržanega, strogega in odločnega stratega, ki je v letu dni opravil zares izjemno delo.
35
17.5.2018
Evropske lige
KOMENTAR: Odkar je Jan Oblak član Atletica iz Madrida, bi v Evropi tudi na prste ene roke težko prešteli ekipe, ki so v dotičnem obdobju zasenčile njegov klub. V Atleticu ima na voljo vse inštrumente za večno slavo.
2
4.5.2018
Slovenski nogomet
Olimpija, Maribor in Domžale šest krogov pred koncem bijejo troboj za prvaka, največjemu pritisku pa je izpostavljen vodilni Igor Bišćan, ki ima več težav z internimi interesi znotraj kluba kot s konkurenco.
19
11.4.2018
Evropske lige
Sestop na mestnem derbiju in izpad iz lige prvakov tvorita tri poraze v enem tednu, ki krepijo zdaj že močan vzorec Pepa Guardiole. Padec pred zadnjo stopnico v ligi prvakov je za Guardiolo postal simptomatičen.
36
28.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Moral bi biti "nov zagon", a je bilo v resnici tako, da je proti Avstriji in Belorusiji iz slovenskih omar popadalo nepregledno število okostnjakov. Za porazno predstavo proti Belorusiji ne more biti opravičila.
20
25.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Gradnja zmagovalne mentalitete, ki je potrebna za uspeh, terja čas, potrpljenje in velik input igralcev. Če Slovenija noče podoživljati Celovca, bo že v torek potrebovala kakšnega "iličića" več.
26
19.3.2018
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Izpad Zlatka Zahovića na tiskovni konferenci odgovornost prenaša na vodstvo mariborskega kluba, ki bo z naslednjimi potezami pokazalo, kako visoko ceni moralne vrednote in dostojanstvo.
65
15.3.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić intenzivno skrbi za kaos v Olimpiji, mariborski dvojec Darko Milanič in Zlatko Zahović pa na sceni za demone in "folkloro". Igor Biščan pa tiho dela, napreduje in se vse bolj spogleduje z naslovom prvaka.
49
12.12.2017
Slovenski nogomet
Strahovi in opozorila o krčenju obsega domačega talenta in znanja v slovenskem klubskem nogometu so se razrasli v izjemno resen problem. Za nami je pol monotone sezone v 1. SNL, v kateri nismo zaznali sveže kakovosti.
31
Stran
od 34